51

решено е

преди 7 години

Спасението за България е РЕФЕРЕНДУМ и ВЪН от третополовия съюз и в нов съюз с Русия и Султана.....Западните сили просто ще глътнат БГ за десерт с тия национални предатели...и не гледайте че има и патриоти в управлението с Тиквата...това са патриоти за крадене и за лично облагодетелстване ,т.е Псевдопатриоти са

50

Анонимен

преди 7 години

До вечнаЗа да Я има не трябва да има комисии за неизплатени заплати. От 27 годи живея в пропаднала недемократична безинтернетна Турция и не съм чувал да има така комисия като в изпадналите държави от четвъртият свят.

49

Анонимен

преди 7 години

Към прогрес с увеличаване на неработещата администрация. Гениално, Дянков! По едно министерство за всяко населено място пък още колко места за тунеядци ще отвори!

48

Куку

преди 7 години

С питане Северозапада няма да се оправи. България приключва! Няма инвестиции, няма пари, няма нормални права на човека ни на север, ни на юг. В София нивото на служители където и да е пада драстично. Нищо добро не ни очаква.

47

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До решено еКой султан бе мульо.Ако е Ерсдухан,го...отпиши,предстои му нов...переварот и този път няма да е...бутафорен.

46

да

преди 7 години

Турция става част от КюрдистанИзраел го решисбогом, Анкара :))

45

Анонимен

преди 7 години

Плевен се е стопил от 150 хиляди в 1989 г. на 50 хиляди. Враца, Лом, Видин и Монтана са вече ромски.

44

решено е

преди 7 години

Плевен ще е призрачен град населен с ***,Бургас и Варна влизат в границите на Султана...Плевен е следващия Видин

43

вечна

преди 7 години

България е вечна и винаги ще я има, колкото и да злобеете, бо'клуци

42

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Дянкофф е много...умен,за това избяга на...време от Боковото...първо правителство.Разбра за три години покрай Тиквата,че каквито и пари да намери,мил и драг няма да му стане и си...фана пътя.След това и Боко...падна,щото парите...свършиха и се...оправда с Дянкофф.

41

Анонимен

преди 7 години

Един от малкото светсни и компетентни политици на модерна България! Странно само, че човек като него се беше забил в партия като ГЕРБ. Съвсем нормално мразен от 99% от туземското население... Наистина качествен човек и политик. Моите уважения, г-н Дянков!

40

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и патриотите стигнаха до там, че търгът за емблемата на ЦСКА ще бъде в Кърджали или Разград.

39

решено е

преди 7 години

2023 година ще е голямата ножица за пропадналата България.....България вече е заложена,ипотекирана от българи национални предатели които сутрин и вечер промиват мозъците на болното и краставото стадо

38

:))))

преди 7 години

Сорос вече яко го напъват отзад от всички посокидъртия гей ще вземе да получи инфаркт от толкова много ласки и л'акеите му ще осиротеят

37

Анонимен

преди 7 години

Те от такива финансисти целия запад от студената война насам живеят само на кредити. Цялата им индустрия отиде в Китай и запада затъна в дългове да си гледат световната криза в краварника, че и нас превърнаха в едно гето и паркинг за коли втора употреба аре у лево и тоя. Че и оке един хрантутник ами няма да строите в Сохия сега 10 год само в С България ще строите за да не се претъпква с народ София .

36

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте без туй за южна ще има скоро.

35

решено е

преди 7 години

България също като Македония е изкуствено създадена държава и никога не е управляван от българин,а само от българи национални предатели...България ще бъде само покрай крадливия,корумпиран и *** катун София...и затова София гълта почти 80% от бюджета на страната...има още няколко години и всичко ще си дойде на място

34

до 35

преди 7 години

а ти ще си звездата в харема на Султана, нали :))))пък може и на албанците да те отстъпим - и те няма да те върнат :))))

33

Щирлиц

преди 7 години

Феодалният и.дио.т е пак на линия.

32

да

преди 7 години

разкарай се, с'оросоиден п'аразитнародът ви изхвърли на ***, където ви е мястото