11

Анонимен

преди 7 години

Не ги е избрал народа,избра ги администрацията и купените ц...ки гласове.

10

Анонимен

преди 7 години

Знакови имена,оперативно интересни-ооо прокуратурата спи ли,ооо ДАНС не види ли?

9

за 14

преди 7 години

Как разбра, че сме ги избрали никой нe е видял бюлетинитед о касиране тъй и не се стигна а за да няма касиране си измислиха некакви машини пъхаш правилната флашка у буксута подкупваш 2 човека от завода за машините и ей ти качествени избори.

8

Анонимен

преди 7 години

избрахте неккадърници, краадци и нагли мошшеницибезумията и кражбите ще продължавати всички ще страдамеследващия път Бойко ще бъде изхвърлен както Царя

7

Анонимен

преди 7 години

За 50-те милиона хвърлени за нищо,за скъпото саниране погълнало вече милиарди,за некачествените и скъпи магистрали-достатъчни основания да влезе в затвора за дълго.Но КОЙ,кой да я подпука,като гл.прокурор сами си го избраха.

6

Сведущ Гербер

преди 7 години

Лиляна наистина трябва да я разкарат. Цял живот лежи на връзките на семейството й от комунистическп време. А и леко затвори очи за някои далавери...

5

Анонимен

преди 7 години

То при тия гробаджии има ли някой който да не e подсъдим за дела с по 50-60 млн далавери, а Боко еднокнижника ни води към светлото бъдеще ? Тия не са партия, а сборище на клептомани и червени калинки от Лениниски тип. Тоз мандат още 16 млрд заеми то за половин мандат ще стигнат.

4

Анонимен

преди 7 години

Лиляна Павлова е отличничка по крадене на милиони,затова шефа и толкова си я обича.

3

Анонимен

преди 7 години

И ГЕРБ и Патриотите имат толкова много напълно подготвени кадри, че няма причина някой да се съмнява за бъдещото правителство. На практика, най-добре подготвените специалисти в цяла България, са кадри на ГЕРБ. В другите партии отиват само политиканите, тези които не могат да се реализират професионално и разчитат на политически асансьор.

2

Анонимен

преди 7 години

Вежди раидов вече е ясен за поста министър на културата.Днес сам се похвали, че е незаменим! Гербер да ти разбира от култура, все едно прасе от кладенчова вода. Дори то е по-умно от тази иззмет.

1

zeus

преди 7 години

Павлова наистина е отличник, ама по приходи в касичката на ГЕРБ ;)