131

Попов

преди 7 години

Що е то демокрация и има ли почва у нас?!?Или е криворазбрана ?!?

130

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

129

Анонимен

преди 7 години

И слепецът и глухият прогледнаха и чуха, какво е отношението и държанието на журналистите към представители на определена политическа сила и към друга. Към едните угодничат, усмихват се, подмазват се, не задават неудобни въпроси, оставят интервюирания да води монолог, а към други са "зверове". Ние не сме слепи и глухи, но се доказахме глупци.

128

само да питам

преди 7 години

Това ли е демокрация ? и свобода на словото ? още по-страшно е ,че всички политици Мълчат ! Алооо Нинова, Манолова,Станишева - спите ли ???!!!

127

байхейс

преди 7 години

До дедовияразследванията на Васил Иванов никога и по никакав начин не са засягали пожарникаря и хунтата му - запитайте се защо !в притежаваната от Рупърт Мърдок бТВ няма ли цензура ?когато чалгаджията ви каже "добър ден" - погледнете къде е слънцето

126

байхейс

преди 7 години

Притежаваната от Рупърт Мърдок бТВ се опитва да катурне конкуренцията и продажния чалгаджия изпълнява поръчка по сриване на имиджа на Шведската Модерн Тиме Груп, която притежава НОВА !чалгаджията пак ще ви направи смешни както ви направи смешни с референдумчето си !Слави Трифонов е едно от най-низките и продажни човечета в Българияако наистина го болеше за сжаленото си предаване мойеше да го качи в ютюба - вместо това предпочете да радуха скандал, както са му заръчали от Уол Стреет

125

Анонимен

преди 7 години

Помните ли или не искате да си спомните какво се говореше за Тошара, сатрап, едноличен управник, слугажна СССР, държащ цялата власт в ръцете си. Каква е разликата се днешни дни, никаква. Отново един с една прочетена книга, полуграмотен, заграбил властта, наложил цензура и купил телевизии и медии, даващ но не неговите пари а от парите на народа, слуга на САЩ, и слуга на Турция. Тошара поне създаде армия и България имаше защита. А днес сме беззъби, беззащитни, бедни и изчезващи.

124

Анонимен

преди 7 години

На 04 или на 05 май ще има протест?

123

42

преди 7 години

Ало, демократите нали се борихме за плурализъм и свободно изразяване на мнението...Пък сега станахме бетер от комунизма.

122

Бах ти кефа

преди 7 години

Бах ти кефа

121

Анонимен

преди 7 години

Помпим рейтинг

120

Да бе, да...

преди 7 години

Слави е на хранилка при Доган и Гергов, продажен руски преддател.Това е нарочен скандал.Да искаш чрез Слави да кажеш истината - няма такава трагедия!Скандали, скандали - стара изпитана техника на червените маккаци.

119

Анонимен

преди 7 години

Говори се, че на 04 Май се организира митинг-протест. Крайно време е да се измете тази па:::смина която отново ще смуче кръвта на народа, начело с агента на ДС БУДА, бившият треторазреден бандит от СИК, бившият член на БКП, който с подлости и пълзене докопа властта и няма пускане. Който мисли, че ще направи нещичко за България и българите е или много глупав или много наивен. Разрухата, икономическа и морална удари жестоко България. А с предателството му към Турция и ЕС унизи България.

118

Анонимен

преди 7 години

Наистина Борисовщините нямат край. Ама като гледам и тук има такива, на които това им харесва. *** *** народ. Не случайно е в дъното на всички класации.

117

Анонимен

преди 7 години

Ако сме читави,трябва да игнорираме бий тв и боконова.Няма какво да научиш от куклите на конци-баджакова,нахекимян,аню цолов и жена му виктор.Поздрави на прасчо,бебчо или как там му казвате на подставения...

116

Анонимен

преди 7 години

На 5 май всички пред НС. Да бием за пореден път шута на наглите крадливи корумпирани Тикви.

115

Анонимен

преди 7 години

Наистина Борисовщината се превърна в тотална простащина гарнирана с жестока цензура. Прекъснах всякакви отношения с хора гласували за гробарите и считам, че гробарщината донесе само мизерия, лъжи, цензура, страховита корупция, миграция и заселване на амуджи. Какъвто и да е Слави, чалгар или глупав, той дава трибуна на лица които никой никъде няма да покани. Гласувалите за Зеленчука от Банкя показват, че простотията им е безкрайна като Вселената. И си заслужават беднотията и разрухата.

114

Анонимен

преди 7 години

Предаването заради което Васил Иванов бе цензурирана от Нова телевизия е разследването му за корупционните схеми и кражбите на кмета на Район Витоша. Може и сами да се сетите от коя партия, пардон от коя крадлива групировка е последният.

113

Анонимен

преди 7 години

От това Слави Трифонов само печели, а ГЕРБ продължава да губи избиратели.

112

Анонимен

преди 7 години

Не съм учуден - поредната Боросовщина. От ГРОБ и слугите им всичко може да се очаква.