243

Анонимен

преди 7 години

Добичетата от Вашингтон ще ядат лобута, само да посмеят!

242

Анонимен

преди 7 години

А как стои въпросът със правата на човека и демокрацията в Саудитска Арабия? Има ли демокрация в Саудитска Арабия? САЩ смятат ли да направят нещо по въпроса, или?

241

Анонимен

преди 7 години

Тия пшеничени мишки от Пхенян защо заплашват?Като заплашват ще го отнесат!!!Мен ако ме заплаши някое комунистче на живо-какво ли ще последва???Ще го смажа!!!!

240

Анонимен

преди 7 години

Какво им пречи Северна Корея на американците? Северна Корея никой не е нападала и никой не е заплашвала! Защо не ги оставят да живеят както си искат.

239

Анонимен

преди 7 години

До ха-ха-ха-ха...Човече, севернокорейците заплашват не територията на САЩ, а американските бази в района - РК, Гуам, Окинава, барабар с прилежащите територии...Корейците в Република Корея са основните живи заложници на един предполагаем ядрен удар от Севера, няма нищо смешно в цялата тази история!

238

виетнам

преди 7 години

Китай е изпратил150 000хилядна армия до границата с КНДР! Явно оранжевия пуяк вече е уплашен!

237

Анонимен

преди 7 години

До u4enПо голяма язва от евроатлантическата *** България едва ли има. Първи в света по смъртност, най-бързо изчезваща нация.

236

Анонимен

преди 7 години

До ДругареСтранджа, Сеул е конгломерат с население 25 мил. души(двадесет и пет милиона души). Ако товариш Киш прекара само ЕДНА ракета, 10 милиона дръпнати ще пият от вазата. Дончо Рижия ще яде хурката, че доларът ще се срине. И аз го чакам това, патрони имам, ша пуцам докато не ми вземат водата. И пуканки имам и ще гледам как Облакът закрива Слънцето!

235

бай петко

преди 7 години

абе у4ен С. Арабия какво е? там жените почти нямат права там също си избиват хората за всевъзможни глупости жените които изневеряват биват убивани с камъни С. Арабия отделя най-голям от БВП в света за военните си и са в топ 5 по военен бюджет в света същите тези от С. Арабия от няколко години водят война с Йемен защо САЩ мълчат?защо не демократизират тях?

234

Анонимен

преди 7 години

Севернокорейците ще помелят американците ако САЩ ги нападнат. САЩ могат да ги победят само с ядрени удари да унищожат цяла Северна Корея, но и корейците ще успеят да затрият поне няколко щата. А краварите са бъзливи, няма да посмеят. Могат да бомнардират само цивилни и то в страни които нямат междуконтинетнални ракети.

233

Андрешко

преди 7 години

До #250.ха-ха-ха. Тези толкова много ракети,които ти казваш не е необходимо да ги унищожаваш една по една...Просто трябва да блокираш управлението им и да ги направиш неуправляеми снаряди и ще има да цопкат в морето.

232

Атеист

преди 7 години

Хамериканците са гадни, зли и несправедливи. Такъв е и нашият живот. За каква справедливост и равноправие бълнувате? Сигурно вярвате и в Хрстос. Ким е пътник. Казах.

231

Поп Грую

преди 7 години

Всъщност, кимовете са прави - суверенна държава си отстоява правата и границите! сащ имат ядрено оръжие, Северна Корея също има ядрено оръжие, сащ са нападнали десетки държави, Северна Корея НИКОГО НЕ Е НАПАДНАЛА! ИЗВОДИТЕ ГИ ОСТАВЯМ НА ВАС, ФАКТИТЕ СА СЪЩО ЗА ВАС, ВСИЧКО Е ВАШЕ, НАЛИ???МНЕНИЕТО ВИ СЪЩО Е ВАШЕ!

230

Другаре

преди 7 години

Сблъсък с С Корея наистина може да доведе до големи последици за региона и дано не се случва, обаче щатите имат тотално превъзходство във въздушния бой, споменте си в ирак и сърбия какво стана. Сърбите се *** от радост че свалили един самолет , а онея имат стотици

229

Гого

преди 7 години

Тези хора наясно ли са че земята е само една в слънчевата система.

228

u4en

преди 7 години

С.Корея е последната комунистическа язва на света. Гладен комунист с яд. ракети е като дивак с пушка заредена. Затова ще ги ударят. След разпада на СССР запада негласно помагаше на русия поради същата причина. Сега в Русия има някакъв държ. капитализъм и не им до конфронтация. Китаи си гледа търговията. Само С.Корея за ориз ще стреля по Ю.К....затова ще ги ударят в най скоро време

227

Анонимен

преди 7 години

Да дават на всички ни по една ядрена бомба и да се почваме.

226

Анонимен

преди 7 години

Атоомната война се води от далече. Дончо каза: ние имаме атомни бомби и зашо да не ги използваме. Дебелият Ким ще му даде идеален повод ако хвърли пръв бомбата.

225

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 259Абе само корея и япония не стига. Ще трябва Китай и Тайван да ударят за да си купуваш супер скъп айфон вместо евтинджос самсуняк или китайско менте,

224

Анонимен

преди 7 години

Американците явно още не са разбрали че войната откакто е измислена се води на сушата.