113

Отврат!

преди 7 години

Корнелийо, поне по Великден се скрий някъде! Чак оттук ти виждам рогата, опашката и копитата!И на Разпети Петък ръсиш наглости!

112

Нинова

преди 7 години

Прави са хората тук да недоволстват от герпаджиите. Те със сигурност ще крадат много повече от нас, тъй като ние успяхме да подсигурим внуцоте си ис ега наистина щяхме да мислим повече за народа.

111

Трол на Путин

преди 7 години

Бре Бре Бре Тавариш *** не била продажна, Тавариш *** била честна...Нещастни ***... Вижте само крадеца Станишев и жена му крадците които обраха КТБ воглаве с таваришт Пеевски... мръсни руски *** на следващите избори пак ще паднете и този път ще сте с 10 процента най много

110

Анонимен

преди 7 години

Колко вярващ трябва да си,за да кажеш с ирония,че днеска сме щели да се мъчим.Това изтърси вчера бившия бъдещ премиер,доволен,че е прецакал патриотите.

109

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше КОМПРОМЕНТИРАНА тази яздачка на катъри щеше да е много напред с материала. Но предвид компроментирното и минало както и на тиквата от Банкя думите им не хващат декиш. Как да повярваш на едни милионери да не кажа милиардери? Такива като ти кажат добър ден погледнете слънцето да не е залязло. Особено пък онези от телевизиите скат и алфа. Тези двамката а и онзи слабичкият от Русе дето се прави наМакедонец са си за затвора. С парите от субсидиите си развяват коня и телевизии си правят.

108

Анонимен

преди 7 години

Имаме вече не госпожа,а кабинет ОГРОМНА ЛЪЖА.

107

Анонимен

преди 7 години

Герб пък въобще не се променя. Начело са същите оттрепки, прростаци, престъпници, некдърници, лъжци, на които мястото не е в Парламента, а за 20 години в затвора!

106

Анонимен

преди 7 години

Борисов,Цветанов и всички ГЕРБисти - Комунисти ще възкръстнат за сурово осъждане, не за вечен живот. Те са мъртви и осъдени души.

105

Анонимен

преди 7 години

Курнелиьо ти не се продаваш ти крадеш. Млади да ги убиеш пак е късно, комунистическите ***.

104

Анонимен

преди 7 години

Неграмотните Борисов и Цветанов много ги е страх, защото няма да имат при Президента Генерал Радев "управленския" комфорт, както при послушкото Плевнелиев.

103

М, да ...

преди 7 години

Въпросът към "оФците" на Борисов е: Парламента ли избира председателя на НС или лично Борисов го посочва?пп. парламентарна държава ли е БГ или еднолична на ББ?

102

ognyanz

преди 7 години

До 124: И къде има паметник на "ОНОВА ГНУСНО ЖИВОТНО В ПРАВЕЦ" ? И какво общо има с това кой ще бъде председател на Народното събрание. Бат' ти Бойко е бил член на БКП и охрана на Тодор Живков - нещо да кажеш за това?

101

Доган

преди 7 години

Е да.другаря тиквар стана рибар

100

Анонимен

преди 7 години

Много им бърка Корнелия. Вади им мръсното бельо на показ. Борисов дори не посмя да отиде на дебат с нея. Той е свикнал само сам да говори и никой да не го прекъсва. Реформаторите се продадоха, сега е ред на "патриотите". Волен как ще обясни предателството си на атакистите. Или за пореден път ще ги баламосва със сладки приказки.

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ внучето Му е в САЩ , и внучето, немило недраго.

98

Анонимен

преди 7 години

До Знаем Корни, знаемДобре е че има Борисов в политиката -непребоядисан откровенно чист Комунист,с книжка в джоба на БКП. ВОЖДА ....

97

Анонимен

преди 7 години

До Ха-ха-хаКакво са щели БСП да правят не знам, ама ГЕРБ че ще крадат е сигурно.Аа, този път може да ГПАБят.

96

Знаем Корни, знаем

преди 7 години

Ти ламтиш за всичко.Не ти стига второстепенен пост, нито определен брой сребърници.Ти искаш да си най-отгоре и никой да не контролира какво ще награбиш!За да постигнеш целта си, колко пъти се пребоядиса? Около колко партии се усука? Но само комунистите допуснаха да се изкатериш най-горе в организацията им. Защо ли?

95

М, да ...

преди 7 години

Страстната седмица!

94

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПа ваш БОко е богат, да не се ***,да равърже кесията.Ама той гледа друг да му плати сметката.Бунак. Пък и малко го е страх.Ами ако не приеме.ПАК СМЕХ. КАТО С ДЕБАТА.