164

до един там

преди 7 години

Замисли се,че ако тези държави не се демократизира,и продължат да се множат,тогава не 2 милиона ще тръгнат към Евроа,а двеста милиона.И не си мисли че ако почнеш да стреляш ще ги спреш,тези хора в името на Алах пак ще тръгват.Можеш ли всеки ден да стреляш по лодки с жени и деца?Работите са сложни.Най лесно е да го оставиш да се множат,и да си пиеш кафето на някой европейски плаж,но някой ден,няма да види морето от лодки и тогава ще настане много по голяма касапница от сега.

163

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТСлед като оплю всички кажи сега ти какво предлагаш за Сирия и Украйна ?

162

до 269 Атакиста

преди 7 години

Верваме ти, че си пил и скъпи пури сигурно си пафкал е сега като ни продадете на рашките пак ще има пури ама тоз път ще лапате на Путин пурата ха-ха-ха.

161

до един там

преди 7 години

Ти не си спомняш да е имала бежанска вълна от Сирия,защото може би не следиш какво се случва по света.Трябва да четеш и да се интерисуваш повече.Да гледаш обективно на нещата,а не да повтаряш изтъркани клишета.Проблема с бежанците започна много преди войната в Сирия.Хиляди бежанци бяха пускани към Европа,най вече към Италия,и по малко към Гърция и в това беше замесен Кадафи.Той и други работи искаше да прави,велики съюзи между ислямски държави,предупредиха го,той се направи на голям и го отнесе.

160

няма значение

преди 7 години

Грозно,срамно,позорно!

159

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТСъберете се атакистите в някое село и си нaправете едно ТКЗС така ще си върнете бай Тошовото време и никой няма да ви пречи да живеете като истински колхозници. Бийте шута на гнилите капиталисти хем най-сетне нервите ви може да улегнат ха-ха-ха. Или още предпочитате френското шампанско и Ривириерата като предпочитана дестинация.

158

до 249

преди 7 години

Това си е техен вътрешен проблем Асад няма как да остане на власт рано или късно ако остане в Сирия някой ще му свети маслото. При тъй създалото се положение е по-добре да си ходи.

157

един там

преди 7 години

До 246,Никой не защитавам, само констатирам факти! Как беше Либия преди и как е след демократизацията- обективно погледнато сега е по-зле там! Нещо не си спомням да е имало бежанска вълна от Сирия преди 5-6 години! Само едно се питам- защо и на кой/кои беше необходима тази демократизация на тези арабски държави?

156

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТАха Асад и *** добре ще ''демократизират'' Сирия и после защо всички знаят, че Путин е масов убиец.

155

extremist

преди 7 години

До до 239 : ДА ТОЧНО ТАКА - В Ю-ТУБАТА ГИ ИМА СЪБАРЯНКИ НА САДАМОВИ ПАМЕТНИЦИ И СЪЩО ТАКА ИМА ПРЕВЕДЕНИ ИЗКАЗВАНИЯ НА ИРАКЧАНИ С ГОРЕЩИ СЪЖАЛЕНИЯ ЗА ТАЗИ ГРЕШКА....ТА ЗА ТВА ГОВОРИМ В ТЕМАТА ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ

154

до един там

преди 7 години

Ти ги защитаваш,ама като стане калабълака,те ще стрелят по теб,щото не се кланяш на алах.История не си ли учил,не си ли чел за Османскат Империя и за 500 години робство.Тези държави трябва да се демократизират и исляма да им бъде избит от главите.Проблема е че самите хора там не са виновни,те се раждат и от малки разни като Кадафи и започват да ги възпитават в исляма.Познавам много хора от ИзтокА,не са глупави,виждат и искат хубавия живот.Но от малки им промиват мозъците и е трудно да се откъсна

153

един там

преди 7 години

До анонимен 241,Не не разбрах? Само да те известя- кадафито отдавна е в небитието! Бегай да демократизираш в Либия! Асад, че ще го махаме, добре! Въпроса, обаче е следния- след като го махнем Асад, кой точно ще демократизира Сирия?

152

до един там

преди 7 години

Кое не ти е ясно момче.В мюсулманските държави единственото което правят е да се множат,да се кланят на алах и да са готови да умрат за алах.В цял свят вече 1 милиард от тези прекрасни хора.Ако не се демократизират,ще продължат да се множат и в един момент ще им стане тясно.Някой луд като Кадафи или Садам ще ги подкукороса и ще обевят джихад на света.Пакистан вече са 180 милиона и имат атомни бомби.Иран са към 100 милиона и искат да имат атомни бомби.Разбра ли сега за кво иде дума.

151

до 235

преди 7 години

*** в Ютуб още ги има събарянията на паметниците на Саддам и си припомни сам. Нима мислиш, че ЕС се е построил за един ден и без революции нима мислиш, че във САЩ не е имало гражданска война за да има днес такъв ЕС и САЩ. Hе става за един ден мой човек, всичко е на опита проба - грешка, но от ЕС няма по-добро и ти го знаеш Демокрацията се отстоява със всеки изминал ден, като задължение на всеки европeйски гражданин, ако не ти харесва С, Корея, Куба или Венецуела *** провери после ще ни разкажеш

150

Анонимен

преди 7 години

Ти къде търсиш демокрация по време на див империализъм?

149

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ"Хамерикнските добитъци, вече с нищо не могат да ме изненадат, камо ли с такава евтина провокация."И ти руски подлизурко с нищо не можеш да изненадаш, освен с плонжовете в краката на Путин и гъзолизането на всякакви наcpани руски 3адници.

148

един там

преди 7 години

До (до 221),Добре, би ли ми припомнил/а от колко време я искат тази демокрация иракчаните? Колко години минаха откакто убиха Садам? Ти гарантираш ли, че щом Асад абдикира, веднага в Сирия ще настъпи мир и просперитет! Нека да оставим Ирак, да погледнем към Либия! Кадафито и той отдавна вече е на оня свят! Само че демокрацията в Либия нещо май все още се губи някъде!

147

Анонимен

преди 7 години

Путин никого не взима нищо чуждо, а как е накупил тия яхти или си е спестявал от закуската ? Aко му лъснат сметките от офшорките може да се изненадаме защо народа му пие бояришник и краде земята на съседите си тоя клептоман.

146

extremist

преди 7 години

До Анонимен 225 : СЪВСЕМ НАПРОТИВ; ДЯДО И БАЩА МИ БКП ГИ ГОНЕШЕ ! А КОЙТО НЯМА ДОРИ И ДРЕБНА МИСЪЛ В ПРАЗНАТА СИ ТИКВА СИ ПЛАЩА ЗА ТОВА. ТИ НЯМА ДА БЪДЕШ ИЗКЛЮЧЕНИЕ

145

Анонимен

преди 7 години

До 221:човешката история е историята за това как едни хора подчиняват на волята си други хора.Обикновено тези взаимоотношения имат икономически измерения.Лично аз съм му хванала цаката-нямам деца, мен може да ме експлоатират, но роб след мен няма да имат.