20

"честен частник

преди 7 години

Следващата ми идея е да няма събота и неделя работа кой колкото издържи, а заплати по някой път и то само, ако любовницата ми е на кеф.

19

nkavrakov

преди 7 години

Бизнесът иска човека да работи докато диша.Човека иска да живее.Бизнеса иска човека да му работи едва ли не бе пари.Крайния резултат за бизнеса след 25 години е -няма балами вече.Или плащайте и се отнасяйте човешки или си работете сами.

18

Анонимен

преди 7 години

До бай иванАко четеш "статистиките" ние сме една суперяка и развиваща се икономика дори и при сегашните почивни дни. Какъв точно ти е проблемът?

17

Жителство пак

преди 7 години

А аз искам референдум за връщане на жителството!

16

Анонимен

преди 7 години

Случайно работя в голяма международна компания и от опит знам, че точно "зрелите" европейски икономики понякога почиват повече от нас.Единственото изключение са американците, ама ние все пак сме в ЕС.А че робовладетелите искат робите да се скъсват от бачкане до смърт си е съвсем друга работа.....

15

Анонимен

преди 7 години

Аз до сега ме съм видял работодател на който може да се угоди,винаги нещо не е наред..... Ей ги на, парламемта ги изслуша,имаха време да го обвъдят и пак не са доволни като се има в предвит,че сегашните почивки те ги искаха без отработване в съботите.. Няма угодия на глупавия човек.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15В половин европа има фиксирани празници като първият понеделник на месец Х. Освен това, средно празниците в ЕС са около 10-11-12. В България са 11.

13

Читател

преди 7 години

Ако "работодателите" вложат малко парички за модернизация и нови технологии, ще се повиши производителността. Ако пък имаше профсъюзи, хората нямаше да скърцат със зъби като чуят за т. нар. бизнесмени.

12

Анонимен

преди 7 години

Искат така както е в цял свят. Сливането и това което е сега е пълна глупост измислена от старите нови депутати.

11

Пешо

преди 7 години

Къде ги тез почивни дни. И кога и на кой ги платиха, и как ги сметнаха че по-малко се работи. Ето една по-различна сметка. 365дни - 52недели - 20 дни отпуск, включват и съботите. Ей така работи частният бизнес. А сега смятайте господа бизнесмени.

10

до 1 бай иван

преди 7 години

ааахахахахаххахахахати къде се намираш?!...развиваща се икономика викаш...колкото и да се развива, завива и т.н., племето бизнесмен няма да вдигне възнагражденията...а да не говорим, че 80% работят извън договорените осем часа и не получават НИЩО.сещаш ли се, или така ти е по-изгодно...да пишеш тъпизми.

9

Анонимен

преди 7 години

Ясно е "бизнесът", т.е. мафията и олигархията какво иска. А какво иска народът ? Що не напишете в статията какво иска народът ?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Текущото правителство е на Радев (БКП/БСП). КВо ревеш ?

7

1232123

преди 7 години

До 6Ама те бизнесмените не работят, те карат другите хора да работят за да печелят пари от техния труд. :)

6

Internetlumpen

преди 7 години

Заптието на овчаря от Правец ще ви избави от всичко."Светлия бизнес" на Герберопитека, полупроводника от Банкя!!!Олигархията в действие... Така ще бъде, докато на народа не му омръзне да се спъва.С тези избори хората доказаха, че обичат след баня да си обуват старите чорапи.

5

Jon

преди 7 години

Тогава по празниците да си работят бизнесмените.

4

болид

преди 7 години

Те пък едни заплати плащат бизнеса. Скоро ще останат без роби и тогава да ги видя.

3

@@

преди 7 години

Начи ти ако питаш работодателите и левия бъбрек трябва да си дариш , щото те заплата ти дават !

2

Идея

преди 7 години

30 работни дни платен отпуск.

1

бай иван

преди 7 години

Ако искаме развиваща се икономика трябва да си понамалим почивните дни.