36

Този

преди 7 години

партиец с десетки хектари частна земя да не се бърка във вътрешните работи, нито дума за беззаконията в България, може пък да *** от трафика

35

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се,сега БАЙ ви еди кой си ще ви върне наредбата така,както ви вдигна и газа,парното,водата,а скоро и тока.Честито на уфтсете и да ви е жив и здрав банкянския чобанин,та да ви стриже пожизнено.Интересно обаче къде се кротнаха патриотарите,дето се правеха на мъже пред една бабичка.

34

Анонимен

преди 7 години

България не е гара разпределителна за световната из'мет. Вземете си сичкото бушмен и си го наврете отзад. Сиг'анор имаме достатъчно. Ако ще развивате ловните стопанства, това е друга тема. Въпреки, че не съм убеден кой ще събира "трофеи". Все пак може да се повиши износа на свин'ско, като се има пред самопристигащия фураж.

33

Анонимен

преди 7 години

Ама няма какви да си ги говорим!!Това постановление вече стриктно се изпълнява в Гърция!!Елате да видите!!Зимата,апартамент,климатика бумка на макс ден и нощ,арабска музика,смях,кючеци деца на пълна издръжка в училище с осигурена храна от държавата докато гърците правят за техните си сандвич,свободно движение,пазарлък по магазини с държавна пара,пълно здравно осигуряване.....!!Е,чакайте малко!!Това да не са кокошките със златните яйца??Щот съм виждал не снасят такива а едни кафяви където падне!!

32

Анонимен

преди 7 години

Видно от коментарите е, че да си гербер е диагноза . Техния идол ни беше продал за едни 120 милиона и хич не го интересуваше дали искаме ислямисти тук. Сега се появи един разумен кабинет и един отговорен президент със мъжка постъпка и се разквичаха продажниците . Новината за отмяната на постановление 208 е най хубавото нещо, което се е случвало на България в последните години . Това е показателно че ако имаме нормални управници, а не гербери -за измъчената ни страна ще има надежда .

31

До 36

преди 7 години

Евродепутатите на Нинова гласуваха тази директива в ЕП

30

Циник

преди 7 години

Ако Ерсдухан Талипхан натири мюсюлманските орди след като "спечели" референдума Бългалия ще стане като Гърция в началото на бежанската криза. Лицемерните приказки за търпимост, и интеграция (на туй що никога няма да се интегрира) няма да променят факта, че ние сме първата "сигурна" страна от ЕС...и ще се превърнем в "спирачен буфер" на Евросъюза! И това нашествие няма да спре , докато Меркел..или не дай боже Мартин Шулц решават бъднините на Европа! Refuges Welcome още е актуално!

29

ТR.

преди 7 години

Нищо не е случайно на този свят !А Божията сопа е една особена....

28

бългериа фърст

преди 7 години

Чужденецът, някой си Йозеф Дол, няма право да критикува България! По-добре е да се занимава с денацифицирането на ЕНП!

27

Анонимен

преди 7 години

Бойковите хора , той ни загробва ,а тия ще ни посипят с пръст.

26

герп

преди 7 години

До Анонимен 34 Нинова ли подписа тази щуротия и тя ли изхарчи европарите или Нинова си траеше за цената на газа

25

Анонимен

преди 7 години

Тиквата три дена го инструктираха , как да отрови живота на българите само и само да получи разрешение за правителство. Тоя и в *** не влиза преди да се обади в Брюксел.

24

Анонимен

преди 7 години

Геберджика беше поставен само за да подготви властта на Нинова. Сега когато се видя, че друг ще седне на мястото му, а не лъжливата госпожа ще се постарае да остави колкото се може повече бакии.

23

реалист

преди 7 години

До смЕхТо светлина в тунела има,но явно ти си сляп и не я виждаш. А тези,които си изброил действително ни докараха до това положение,но има други,които искат и могат да оправят положението,но никой не им дава тази възможност и само ги плюят, защото ще им объркат сметките за кражби. А повечето избиратели са и слепи и глухи, за да ги видят и чуят, за това си избират отново гербавите. Така ви се пада на всички вас безмозъчни същества родили се на тази изтерзана земя да теглите докато се затриете.

22

luckyman

преди 7 години

Маските вече съвсем се изсулиха! Всички разбраха, че потупваният по гърба и салувките са били за дето послушно ставаме гето за ислямските нашественици! Е, има и някоя друга дребна за ЕС сума, колкото за прах в очите...

21

николчо

преди 7 години

и аз искам да ми търсят работа , жилище социални и здравни осигуровки и образование значи наще хора да тънат в немотия и мизерия. Има лагери като не искат там да си седят в страната от която идват

20

Осмофевруарец

преди 7 години

Изглежда ЕС са нарочили територията на България да послужи като гето, където да живеят бедни, имигранти и всякаква ненужна на Европа ***. Проблемът е, че тук няма нито кой да ги издържа, нито кой да им осигурява каквото и да било. Освен това те африканците искат да идат там, защото точно Франция е била техен ботуш и толкова време са цицали от тях. България не е била колонизатор на никого.

19

Циник до смЕх

преди 7 години

И пак ми трият коментарите....нормално - неудобната истина - трябва да бъде цензурирана! Иначе донякъде си прав - независимо от "съкращението" - всичките са маскари! Но това, което Мурксул-ханъм, и Брюксел налагат на българите , и европейците - е повече от страшно! Къде в природата иначе, ще видиш организъм грижещ се за собствения си биологически враг? На лошо вървят нещата!А нашата управленска мафия се интересува само от топли местенца, и собствено добруване!Без оглед на последствия!

18

gtf

преди 7 години

Само дето в армията ислямисти нахлула в България бежанци - няма. ЕС и герберастите да идат да си го ... Вдигнат ли оръжие тез орди те ще са първите избягали. Безродни, алчни мишки

17

Анонимен

преди 7 години

Гадни оядени лицемери. Но има кой да слушка тук за да го потупват по рамото.Я заповядвайте на Орбан.