61

Бистра Тошева

преди 7 години

Според мен Ердоган е настъпил Местаня и си иска обратно парите, дето му даде за изборите, а той се провали! Затова вреца като дърт козел, кога му теглят ножа!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Баси трола. Абе след изборите не ви ли спряха парите ?? . Тоя пост го има под всяка статия в сайта.

59

До Василев

преди 7 години

Василев, на тоя етап трябва да сме благодарни, че ДПС го има, казвам го с отвращение! Защото ако нямаше ДПС тоя Дост ще направи над 15 % , а Дост е много по-голяма заплаха от ДПС , тя е крайна турска!И тогава няма да се пишеш Василев а Вали Осман и докато пишеш по клавиатурата над ухото ти весело ще се мятка пампулче!Много поЗдрави на Вожда ти - Винету!

58

Отговор

преди 7 години

54 Абе баламурник , какви манипулации бе? Твойте познати на тебе ли ще кажат че са гласували за ГЕРБ?Мале , мале , и тои прави електорална извадка.Пфууу!

57

симеонов

преди 7 години

местан е малка отровна змия--да си заминава за турция и да не се връща

56

До 55

преди 7 години

Местане,ти ли си бе?Д...е те лъже,ако си мислиш,че някой ще ти уйдиса на акъла.Има достатъчно доказателства за касиране на изборите в Турция,но не и в България.Затова си налягай парцалите,за да не те закрием.И без това партията ти е незаконно регистрирана.Нещо много си се разгащил,а властта е прекалено толерантна,което никак не ми харесва.

55

Никк

преди 7 години

На този кой му дава трибуна за говорене въобще? Не искам да чувам за него повече, той е извън парламента и по добре. На него не трябва да му се отделя повече внимание от другите които не влязоха - сдс, дсб, Пп възраждане, Да България, абв, реформатори. Този сега е господин Никой! Чао, *** гаден

54

БРАВО

преди 7 години

БРАВО на патриотите

53

Анонимен

преди 7 години

А въпросния Цацаров, не трябваше ли отдавна да се е самосезирал за това, че ДОСТ е партия на етническа, което противоерчи на българската конституция? Същото важи и за ДПС. Или за това, че БК(С)П също по конституция е обявена за нелегитимна.Пародия на държава сме, това е!

52

Анонимен

преди 7 години

Искай ве Местане, и аз искам да ви няма ама на... тук сте.

51

Анонимен

преди 7 години

На такива трябва да им се отнема гражданството и да бъдат принудително извеждани от държавата заради дейности срещу националния суверинитет, иначе ще продължат да се усмихват мазно и да трупат пачки

50

:-)

преди 7 години

никой не се нуждае от признанието на Местан и анадолската му партия:-)

49

достоен

преди 7 години

Касация!!!Не може по този начин ачик ачик пред очите на всички да се дискриминират хората и да се ограничават правата им и после да обясняват че това било добре, както каза оня *** Симеонов. Като ще има дискриминация, поне да беше тихичко, а те през просото го удариха.

48

Питам

преди 7 години

Абе ненормалнико, заради аферата Костин брод спретната от Манолова Борисов имаше 100 пъти повод да касира избора, защото това му отне пълно мнозинство в Парламента. А твоята партия какво е загубила? Всички автобуси гласуваха.

47

Анонимен

преди 7 години

Такова животно "български турчин" няма. Набийте си го в главата.

46

Анонимен

преди 7 години

Какви български граждани г-н Местан, те дори не знаят български, а и едва ли са дошли съвсем доброволно да гласуват. Хора, които отдавна са напуснали България и са забравили езика изобщо не трябва да гласуват! Съдейки по думите ви, направили сте си добре сметката но не се получи. Партия подкрепяна от Ердоган няма място в България.

45

Истината

преди 7 години

Турците не са българи и затова нямат НИКАКВО право да гласуват на български избори! Никой Българин не ходи да гласува на турските избори, нали така!? Това, че заради долни политически амбиции те се възползваха досега и чрез гласа си определяха бъдещето на България е вече история! Дотук! България е Европейска, Християнска, Православна държава и турците нямат никаква работа в нея... Както между впрочем няма българи в Турция! Чисти сметки, добри отношения - нека всеки си стои в неговата страна!

44

да

преди 7 години

в Турция няма български граждани

43

Анонимен

преди 7 години

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Няма основание за касиране на изборите.Автобусите си минаха и хората си глауваха.Малко екшън на границата не е бил проблем за гласуващите.Има обаче сериозно основание за промяна на изборния кодекс,а имено,в чужбина да се гласува само в посолствата и консулствата,както е в Германия.Нали сме член на ЕС,защо не прилагаме същото законодателство.Също хора,които не знаят български,не трябва да гласуват.Неграмотните също.