280

прост народ

преди 7 години

До Иван "аман от мутри дето уж милеят за народа"За марешки ли говориш. Дето продава лекарства и бензин без надценка, а иначе е милионер. Същия дето заграби общински терени за жълти стотинки и си вдигна къща на плажната ивица. Такива ли. хора обичате вие:БСП - милиарди за белене., празни газови хранилища (р.овч)СДС - бонови книжки и проватизации за по левче., костов - марица1/2ДПС - кой окраде КТБ., схеми за милярди по фондовете земеделиеГЕРБ - събирателна на всичкиБързо забравяте!

279

tata

преди 7 години

Пълен *** ! Нали уж щеше да ги даде тези две седмици на служебния кабинет ?!*** ! Теза две седмици по закон няма да са разпределени мандатите от ЦИК, просто циркаджийската *** трябва да изиграе цирка който са му поставили !!!

278

Go away

преди 7 години

Тези които искат да протестират против ежедневното просташко, чалгаджийско-мутренско шоу на Трифонов и искат свалянето му от екран, къде да го направят.?Слави. Махай се. НеСтруваш! Отстъпи място на някой млад, чаровен и талантлив водещ с добър вкус за музика и хумор да ни забавлява! Например такъв като Георги Любенов, от когото можеш да се учиш !! Искаме шоу на европейско ниво, НЕ селско - кръчмарско пор.но, предназначено за публика от *** и ***. И финансирано с пари от мутрите.

277

Щерев

преди 7 години

Лъжа е, че субсидията е 11 лв на получен глас!Турските туристи субсидия не плащат, живеещите на социални помощи роми - също, дори българите хванали по чужбините не плащат, пенсионерите също... Субсидиите за всички гореизброени "гласоподаватели" се събират само от работещите в България. Така всеки труженик, гласувал или не, плаща минимум по 77 лв/месечно. СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!

276

Иван

преди 7 години

Аман от мутри които уж милеят за народа.

275

Аспирина

преди 7 години

До АнонименИзпий си лекарството и ще се сетиш кой е Марешки!

274

Ха!

преди 7 години

За съжаление няма да има никакъф ефект от призива на Дългия.Роба обича своите окови!

273

Крали Марко

преди 7 години

Човека прави това което е по силите му., а на много от вас е по силите - само да злобеете бездействайки.27г. едни и същи мекерета. Аз искам да гласувам за личност поела пряк ангажимент към хората. А в случаи, че после в парламента гласува различно от това което е обещал да го отзова и да го пратя обратно на село.На мен лично ми писна всички да се крият зад партията и недъгави коалиции!Имаше няколко политици с чест и морал, но те не са партийни., останаха само послушните пионки., като вас...

272

morelini

преди 7 години

Сякаш Дългият изпусна момента да яхне вълната.Ще протестира и какво....Симеонов го каза днес...олеле че се уплаших.....Шоуто му се изразходва.Можеше да направи партия и да обере недоволните гласове а те щеше да са многооо.Какво ще направиш с тези протести,кой ще те чуе,че те политиците имат тапи в ушите да не кажа нещо по цветисто...Закъсня Трифонов...закъсня...

271

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам. Кой е аптекаря?

270

Анонимен

преди 7 години

Е и колко човека ще събере чалгара Слави най-много на митинга да дойде ку-ку бенд, къде беше досега ами сега е тръгнал да спасява България циркаджия търсещ слава, защото шоуто отдавна никой го не гледа.

269

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Естет-тоя *** май наистина се взема на сериозно...Пълен циркаджия...

268

Анонимен

преди 7 години

Слави залезе и се чуди с какво човек да му обърне внимание с тези негови простотии скоро и без екип ще остане

267

Анонимен

преди 7 години

НЕДРАГИ МИ УПРАВЛЯВАЩИ, ПРАВ Е! АМИ ОСТАВИ ДРУГОТО, НО МОЖЕ ДА ИЗКАРА МНОГО ХОРА БВЗ ДА ИМ ПЛАЩА КАКТО ПРАВИТЕ ВИЕ!

266

Анонимен

преди 7 години

Славчо, пей си чалгата, води си шоуто, но не се ври в политиката, защото ти си най-големия популист и манипулатор в България.

265

БАЙ ТОДАР ЯШАРОВ

преди 7 години

СЛАВИ Е МОЯ НАСЛЕДНИК !ВСИЧКИТЕ ЩЕ ВИ ИЗРИНЕ !!ИДВА ВРЕМЕТО НА МИТИНГОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ...ТА И АЗ ДА ХВАНА БАЙРАКА И ДА МАНИФЕСТИРАМ. НО СЪМ ВЪВ ГОДИНИТЕ ВЕЧЕ...!ЗАТОВА ..ПОСОЧВАМ СЛАВИ ТРИФОНОВ -- ЗА МОЙ НАСЛЕДНИК И ПРОДЪЛЖИТЕЛ НА ДЕЛОТО НА КОМУНИЗМА, И СВЕТОВНАТА ПРОЛЕТАРСКА РЕВОЛЮЦИЯ НА ЛЕОН ТРОЦКИ -- СВЕТОВНА КОМУНАРСКА РЕВОЛЮЦИЯ С ЦЕНТЪР СТОЛИЦАТА НА СВЕТА == ЙЕРУСАЛИМ !

264

Анонимен

преди 7 години

СТРАХ, ГУЕМ СТРАХ!!!!!!!!

263

Естет

преди 7 години

Гледайки тази злобно свита маска на селски шут как мога да симпатизирам на изказаните от него глупости? За какъв се е взел псевдо- демократът Трифонов? С тази физиономия прилича на брат близнак на Корнелия Нинова. Двамата са си лика-прилика по болни амбиции и смехотворни интелектуални напъни.

262

8

преди 7 години

***, да беше участвал в изборите.....

261

Анонимен

преди 7 години

Славчо с балета ли ще дойде или без него?