18

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен13Когато Борисов бе кмет, а Станишев-министър-председател, когато народа протестираше пред НС, бързо влязоха в комбина, защото ако народът влезеше в парламента, и надвама им изстиваше столчето, и край на далаверите.Не се прави, че не помниш, как Станишев изпрати полиция и жандармерия, а Борисов изимитира сигнал за бомба, и нареди да се опразни площада. Последва бой, ритане, извиване ръце на баби и старци, от "родната полиция", петно, което си лепна и не може да изчисти и до днес...

17

Анонимен

преди 7 години

"Не съм бил никога в Беларус и нямам намерение да ходя докато си имат диктаторчета на власт"След като не си бил в Беларус, не ми обяснявай за какво протестират там.

16

Анонимен

преди 7 години

До Бай РистоПолудиви са руснаците. Българите с малки изключения сме си читави хора. Малките изключения скоро ще ги експедираме в руско.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Не съм бил никога в Беларус и нямам намерение да ходя докато си имат диктаторчета на власт. ЕС ми стига да си хойкам всяка година по два пъти за по 10 дни. Все пак, мога да чета и да ползвам гугъл :))) В цял свят помагат на безработните, само в Беларус измислиха да ги облагат с данъци. Да вземеш на босия цървулите е работата... но пък в диктаторски страни всичко е възможно. В такива страни протестите се смятат едва ли не за Революция ... покъртително е !

14

Бай Ристо

преди 7 години

В интерес на истината Беларус се развива по-добре от Русия и последните 15 години дръпна доста напред. Напълно съм съгласен че демокрацията не е подходяща за полудиви племена като нас и руснаците, тук си трябва здрава ръка, че сами не може да се контролираме.

13

пенсия

преди 7 години

който не скача е червен

12

Анонимен

преди 7 години

Да здравствует свобода словом! Хайде пак да обясните за лошите западни страни и прекрасните условия в източните такива!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Викаш, Пеевски си беше готина идея за шеф на ДАНС, а ?

10

Анонимен

преди 7 години

Кога пък Борисов и Станишев са били в комбина? Я пак? Още помним сороските изцепки от 2013- та. Умните и красиви се търкаляха месеци наред по жълтите павета и никой не ги пипна. Което не им пречеше да реват от " терора".

9

Анонимен

преди 7 години

Абе той Решетников си го каза .... Беларус е измислена държава и трябва да стане част от РФ. После е Румъния, България, Турция и Гърция наред. След което направо ЕС влиза в РФ чрез референдум.

8

Един от Северозапада

преди 7 години

Две неща ми правят впечатление, гледайки снимките.От една страна-прав е Лукашенко, знаем кой и как организира Майданите и Цветните революции, и какво става след това, пази се, човекът, по този начин пази и държавата.След тези майдани-27 години хаос, грабеж, изпростяване ,бедност и беззаконие.От друга страна-неволно сиспомням,как демократичниякмет Борисов в комбина съсСтанишев, точно така бихабаби и старци пред НС, а по-късно Цецо Ухото подслушваше и купуваше водни оръдия...

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Срещу това, че понеже няма какво да работят ще трябва да плащат. Нямат ли право на протест ?

6

Анонимен

преди 7 години

Сорос не спи. Киевският Майдан им струваше на американците 5 милиарда долара. Сега колко? Няма значение. Важно е да се ръчка.

5

Анонимен

преди 7 години

Горкият Путин ... всички искат в ЕС и никой не иска миризлив руски ботуш.

4

смЕх

преди 7 години

Пролет пукна и следващия Майдан се подклажда въпроса е дали ще има още *** да се вържат на празните приказки да видят украинците,ако ние сме им далече.

3

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНАТА СЛУГА НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ И ПРЕДВОДИТЕЛЯ И ПУТЛЬОР!

2

Анонимен

преди 7 години

Да очакваме ли вежливи зелени човечета да нахлуят в Беларус и да спрат НАТО ?

1

Професор

преди 7 години

Путин, Ердоган и Лукашенко: Тримата Диктатори на Европа!