27

Анонимен

преди 7 години

Мощната ни индустрия и селско стопанство бяха структурирано съсипани. Буквално промиха мозъците на изключително обеднелия народ и го поробиха с кредити за цял живот. Днес българитекато курдисани празнуваме измислени западни празници, но сме до шия в дългове към банки и кредитни институции /

26

Анонимен

преди 7 години

Моделът бе приложен доста успешно за времето си и в България!Вече повече от 25 години официалните български медии,които до голяма степен са или с чужда собственост или с чуждо финансиране притъпяват съзнанието на обикновения човек, използвайки същия медиен модел, които цитира Рокфелер.Докато обикновеният българин беше заливан отвсякъде с целенасочената информация, държавата ни беше буквално поробена.

25

Виготура

преди 7 години

Докато се налага да избираме между такива от.репки като БСП, ГЕРБ, псевдопатриоти, ДПС, ДОСТ, или финансирани от Америка за България импотентни проекти, ще сме си в това положение, а младите хора ще продължават да бягат от страната. Спасението е единствено и само в нашите ръце, не в агентите на ДС и БКП и техните шофьори и чистачки.

24

Анонимен

преди 7 години

Както всички виждаме изброените издания са осигурявали медиен комфорт в продължение на десетилетия, докато всемогъщите кукловоди изпълняват успешно своя план за икономическо господство и поробване на обикновения човек.Точно тези медии в момента водят безпрецедентна в своя мащаб информационна война срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, както и към всеки, който дръзне да има различно мнение, или да зададе неудобен въпрос. Причината за това е, че Доналд Тръмп е аутсайдер, който директно застрашава тяхната удобна и печеливша глобална схемаМоделът бе приложен доста

23

ес

преди 7 години

Сидеров и Каратурчанов не лаят срещу Турция,а срещу НАТО и срещу Украйна. Кой е патриота ,тия дето не искаме кипърски или Украйнски сценарий ,или те ,готови да лапат хурката на Анкара и Москва.

22

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха някой си говори с баба Ванга за политика.Пази Боже като си помисля какви хора гласуват

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19 Едрогабаритния празен влак ако стане за трети пореден път премиер ще премаже цяла България и бедния народ.

20

Анонимен

преди 7 години

По време на среща на затворени врати с други световни бизнес лидери през 1991 покойният вече милиардер Дейвид Рокфелер в прав текст разкрива истината за ролята на медиите в света, с уговорката думите му да ненапуснат залата. Е, този път сгреши">Думите на милиардера са повече от ясни:>Благодарни сме на Вашингтон поуст, Ню Йорк Таймс, сп. Тайм и на други издания, чиито директори са присъствали на нашите срещи и са спазили обещанието си за дискретност вече почти 40 години.Би било невъзможно да изпълним своя план за света, ако бяхме в ярките светлини на прожектора.Светът дне

19

е

преди 7 години

Аз няма да гласувам за Сидеров и Каракачанов,защото са турци .

18

Анонимен

преди 7 години

Докато не се въведе мяжоритарното гласуване, нямам намерение да гласувам, това е!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16 На колко си години бе че още вярваш на такива глупости.

16

с

преди 7 години

Ако гласувате за обединени мафиоти от ОП получавате Ердоганова диктатура.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4 Аз пък открито ви казвам срещу Герп и ДОСТ.

14

Анонимен

преди 7 години

БАба Ванга е казала, че БСП ще изгубят жестоко изборите.

13

Анонимен

преди 7 години

Корнелия е победителка на изборите, о първо месоп сред губещите й е отредено.

12

Анонимен

преди 7 години

БСП значи сигурна смърт за България.

11

д

преди 7 години

Големите губещи ще са обединени мафиоти на Волен Ага и Каратурчанов.

10

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност негласуващите ще са ммого повече

9

Анонимен

преди 7 години

БСП ще спечели изборите защото срещу БСП са :Обединените мафиоти с медиите Скат,Алфа и БГ 24 .Приватизаторите пропъдили милиони из света от РБ .Срещу БСП са и ментепатриотина Доган и ДОСТ на туркофила Местан .

8

Анонимен

преди 7 години

Поредната жалка предиозборна кампания. 1 куп партии, а не съм чул нищо от никоя от тях още. 2-3 изказвания по телевизията и това е. Това доказва първо, какви са ни партиите, второ - колко българина се интересува реално от политика. Всеки си гласува за "неговия" без хал хабер да има тоя "неговия", какво говори, обещава мисли, какви позиции заема и т.н.