15

Анонимен

преди 7 години

Оле искм да и видя физиономоята при обявяване на резултатите 😂.Да са и повярвали не повече от 15% от Избирателите!!!Чак толкова *** народ няма за мечтаните 30%!!!

14

до фена

преди 7 години

Държава не се управлява с "вдигането на кръвното" на Бай ***...ако само за това гласуваш за нея си поредния *** човечец, който ще се пита пак, защо руча жабетата на изборите. Не съм чул нищо конкретно от тази освен плювни и заяждания...

13

Анонимен

преди 7 години

Е, този път вече ще станем като Швеция поне - справедлива и социална държава.

12

Анонимен

преди 7 години

Щом Киро Гелосания реве като див звяр срещу Корнелия,значи г-жа Нинова е на прав път и на 26-ти март народът масово ще гласува за нея.

11

Анонимен

преди 7 години

Да пожелаем успех на новия Премиер на България Корнелия Нинова.

10

Народе ????

преди 7 години

*** с киче, Мутра и Шкембе Патриоти ще ни управляват след изборите...до къде я докарахме, всички до един са прости и жадни за власт....

9

Анонимен

преди 7 години

Никога повече БСП и ДПС на власт...........НИКОГА!!!

8

змията Спаска

преди 7 години

Че откога змия се страхува ат змия ?!

7

Анонимен

преди 7 години

Браво,Корни!Смачкай простата Мутра.Не му давай да диша на тоя неандерталец.

6

Пенсионер

преди 7 години

Какви екипи имате "другарко" Нинова? Ако са като екипите "Орешарски" или "Виденов", и господ няма да ни помогне! Ще ни затриете съвсем. Да не говорим за мераците да ни загробите с още 20-30 млрд за :гоелмия шлем" в енергетиката. БСП няма никакви свестни управленски кадри, тов е ясно на всеки. Иначе нямаше да опре до кабинета "Орешарски". Вашите кадри са жадни за власт и облаги, но са НЕКАДЪРНИ за да управляват. Горещо се моля БСП никога повече да не стъпва във властта.

5

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

На президентските избори ясно се видя, че българите не искат на чело на държавата селска кукона. Мнозина дясно мислещи втрещени от Цецка гласуваха за Радев.Защо Нела си мисли, че е по-стока от Цецка ? И двете са *** !На парламентарните избори БСП-то ще занулят !Помнете ми думата !

4

Анонимен

преди 7 години

Промоция само на 26.03.2017г. гласуваш за БСП, получаваш безплатно и ДПС, за по големи количества и ДОСТ

3

sport

преди 7 години

Всички "отвратени" и мислещи се ориентираха към другите 2 креатури - "ПатрЕотите" и "Магарешки".Става интересно, но на мен този театър взе да ми писва. Много народ си тръгна от тази територия, а тия тиквеници се чудят какво още да ограбят. Нямат съвест и толкова. Нинова пък не я разбирам как може да е толкова нагла? Ми тя си е чиста проба бояджийка.

2

нали не беше вАШ ?

преди 7 години

Г-жа Нинова, нали президента нямаше нищо общо с БСП, пък се оказва, че сте успели заедно ? Лъжлив социалистически ***. Какво ще стане, като дойдете на власт, отново ли ще взимаме от парите на работещетите, за да хранин глдните и мързеливи *** (РОми)

1

Анонимен

преди 7 години

Корни, победа наша