24

Анонимен

преди 7 години

Дрън дрън 50%....Най-хубавото на ЕС е че и ззз се изселват от тук.Оле!

23

f

преди 7 години

Заплашват банката, може би следейки ги чрез полицията и военните, но пък не се ли неутрализират лесно тези техни мини взривове? Има време да се помисли.

22

Анонимен

преди 7 години

Има надежда,ако някой успее да ги накара да учат и работят.

21

f

преди 7 години

Взривяват се къде ли не и нищо в новините, защото са внедрени в полицията и военните на гала държавите. И тия големи взривове ги правят заедно, много на брой малки експлозии на едно място.

20

Гошо

преди 7 години

УЖАС !!! Не могат да бъдат намерени думи за да се опише такава трагедия.Етническите българи сме на изчезване .Благодаря на ЕС ,на Бойко, на Горбачов и Рейгън , на цар Борис трети и най- вече на Кунева и Костов.Дано душите ви горят в АДА за вечни времена.

19

ПРАВИ СА

преди 7 години

Нещата в България Загрубяват - Турция , Роми , ЕС , Избори .Ще се наложи - теглете си парите от б.а.нки.те и купувайте дърва и въглища - ще поскъпнат .Това нещо е като спиралата след 1989 година .

18

Анонимен

преди 7 години

Племето беше интегрирано но от както унищожиха заводите фабриките и предприятията в които това племе по старите работеха и си изкарваха прехраната. Но това време отмина и те са изхвърлени извънн кораба. Как ще интегрираш човек когато неможе да му създадеш условия за да работи? Къде да работят в офиси ли? Не не стават за офиси по татово време работеха в заводите. Човека ги беше интегрирал и никой не си и помисляше от тях че може да лежи и да краде. А сега къде да си изкарват пари за прехрана?

17

Анонимен

преди 7 години

50% от младите българи?????Някой въобще дава ли си сметка това какво означава????Краят на България. Страна която само преди 30 години, беше солидна държава. Индустрия, земеделие, армия, морски и речен флот, култура, туризъм, образование, спорт.......Само за 30 години една шепа престъпници, предатели, и некадърници, с финансовата подкрепа на така обичаните от някой ,САЩ я превърнаха в една колониална територия и жалко пародия. Това е геноцид50% =и??????

16

Нищо лично!

преди 7 години

Ако станат 50% ромите ще починат от глад! Ни за земеделци ни за работници неграмотни са на 90%... То у тях няма грам отговорност и чувство за държавност, родолюбие и т.н. Абе ще мигрират, на някъде свършили авантата... Не могат да съществуват самостоятелно!

15

Химстерилкастр.

преди 7 години

Абе в Дания и Норвегия допреди има-няма 50 години са ги правили стерилни. Тия същите, дето сега ни учат на толерантност и човешки права.

14

Край

преди 7 години

Според мен ромите трябва да бъдат оземлени с по стотина - двеста декара земя, трябва да се засипат с пари от ес -програми и същевременно който барне чуждо трябва да му се режат ръцете от рамената. Трябва да се опрости режима на строеж на лична къща на село - с типови проекти без пари. В момента 80 % от българите също не могат да си построят и *** законно.

13

Анонимен

преди 7 години

Самопринудително образование по специални програми. Невъзможност да се отсъства от училище. Има го по света. Знаем как се прави. И резултатите никак не са лоши. Ама трябва мъничко акъл.

12

Анонимен

преди 7 години

Българина е лъв. Лъва няма комплeкси. Той не е първичен и на моменти е търпелив. Лъва търпи, търпи и избухва. ззз не плащат ток, не плащат вода, взимат една камара социални помощи, не работят, не се къпят, крадат и убиват пенсионери за 20лв, И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ИСКАТ "ПО-ДОБЪР ЖИВОТ" и едва ли не лошите българи не им го били осигурили! Скоро на българина ще му кипне и *** ще са история.

11

милена

преди 7 години

Какво ни интересува дали по-добър ще стане техният живот?По-добре питайте "Има ли надежда за по-добър живот за БЪЛГАРИТЕ в България"

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно, кой ще храни ***-те, като станат повече, а тока, водата ? За пенсии, здраве, образование, отбрана ...

9

Като ланския сняг

преди 7 години

Прочетете само първото изречение от поста. Това е самата ужасяваща истина. От няколко години новородените българчета са по-малко от останалите взети заедно. Трябва само тия деца да достигнат в активна възраст и самите те да започнат да се размножават и край-етническата картинка е променена. В добавка- механичен прираст от чуждоземно население. Ако и това не стресне държавнотворния народ в страната значи нищо не ни остава освен да се затрием. То и натам сме тръгнали.

8

Край

преди 7 години

Почти всеки нов дом, почти всичко българско което потребявате, магистралите, метрото, зеленчуците, месото, млякото е правено и с ромски ръце включително. Държавата трябва де се подреди така че с работа да се успява а всички други начини да водят неминуемо до жестоко наказание. Как - е те на този въпрос българите трябва да отговорим.

7

ANYS SHEPTI

преди 7 години

ROMITE DA SPRAT DA SE RAZVAGDAT KATO ZAICI

6

Анонимен

преди 7 години

А има ли надежда , за по добър живот на българите,в България???? Само питам? Стига с тези напитки... напитки в бара, тук са просто ***! Това не е обида

5

Анонимен

преди 7 години

Не нямат. Да вървят по дяволите.