73

Анонимен

преди 7 години

На 27 години, тоя е някакъв ненормалник, заслужава си го. Кой се задява с 40 годишни жени, мъжете дори и на 50 търсят по-младо, никой не се интересува от 40 годишна.

72

художника

преди 7 години

"Защитавала се е, но явно е превишила условията за неизбежна самоотбрана" ???-------------------------Жена срещу Мъж. Тук няма равнопоставеност на силите и ОЧЕВИДНО по-слабият ако не използва помощни средства няма как да е равен по сила на другия. Ако вместо да стреля му беше счупила главата с приклада на пушката, тогава какво щяха да коментират Юристите??? Както се пееше в една песен : "Юристите са г***дно племе, юруш сега да ги е*еме"

71

Анонимен

преди 7 години

До старата МомаПредставяте ли си хората идват да ме изнасилват а аз ...------------Ееех, мечти, мечтиии...

70

Анонимен

преди 7 години

Ай стига сте си чесали езиците сгупости -първо въздушната пушка не се води оръжие и второ няма никакво превишаване пределите на самозащита след като нападателя е проникнал с взлом в чужда къща. ....жената е действала перфектно защитила си е честта иначе ако питаше тъпите юристи е трябвало да се остави да бъде изнасилена.

69

неам думи

преди 7 години

Ега ти законите и съда -жената как да с защити в дома си .Целия български съд е прояден от агенти на ДС които съзнателно саботират живота на народа ,надявайки се така той да извика руската мафия отново на власт.

68

Мома

преди 7 години

Представяте ли си хората идват да ме изнасилват а аз ..... с брадвата ги посрещам ! Вместо да направя баница да наточа хубаво вино !

67

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха браво на каката. Да приемат закон като в Русия и Сащ за частната собственост и законната самоотбрана започваща от прага на имота.

66

Бау

преди 7 години

Ще е скандално ако я осъдят ефективно. Много глупав закон, да нямаш право да се защитиш в собствения си дом. Предполагам някой от политическите партии ще яхне вълната и ще обещае да го промени след този случай.

65

До 53

преди 7 години

Не се дразнете, няма да я пипнат даже.--------------------------------------------------Колкото не пипнаха и онова момиче дето закла изнасилвача си....Момичето му е съсипан живота, в момента е подсъдима за убийство по непредпазливост, проучи и тогава коментирай!Трябва легализация на огнестрелните и който има желание и мине психото и КОС да има право да си закупи. От началото на годината 4 пъти съм стигал до полиция. Кара в насрещното слиза от колата и ми налита, дали имам право да се защита?

64

Анонимен

преди 7 години

Жената ще бъде съдена законно и според конституцията. Та нали в нея е записано,че собствеността е свещена, а държавата гарантира живота на хората. Значи,че собствеността има по-голямо значение и важност от живота и здравето на българите.Сега ясно ли ви е защо при кражба се дава по-голяма присъда отколкото при убийство?

63

Анонимен

преди 7 години

Хасковските юристи с "опит" могат да се съберат в центъра на Хасково и ритуално да си изгорят дипломите.

62

Анонимен

преди 7 години

Може би трябваше да видим поредния случай на изнасилване или пребиване!

61

Анонимен

преди 7 години

Как ви звучат думите на Кристо на тоя фон?

60

Фактите

преди 7 години

Държавата е зле, защото хората в нея са смоотани.От калпаво брашно хубав хляб не става !"*** народ - слаба държава"

59

Анонимен

преди 7 години

Мигрантите като почнат да го правят това, да знаете че е дошъл краят на историята ни :)

58

Анонимен

преди 7 години

Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора - там дори нямат огради на къщите.И никой не си мисли да краде или обира.

57

Анонимен

преди 7 години

Оръжието не е решение. Народа е глуупавичък, мързелив и крадлив.Такива са му, разбира се, и съдии, прокурори, чиновници... всички граждани.И чакате Някой си да оправи нещата ?!Не става.Сами трябва да ги оправим.Но сме *** и мързеливи, затова ще си живеем зле ;)

56

Анонимен

преди 7 години

До 54Преди няколко години бях в Германия и по малките градчета хората даже не заключват къщите си ! Европа и ЕС няма нищо общо с нашия манталитет и държавници. Тази ситуация тук е от 90 година много преди ЕС! Това си е манталитетен проблем.

55

Наоми Кембъл

преди 7 години

Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. --------- managerleague/index.pl?ref=968405

54

Оръжие - НЕ

преди 7 години

Не трябва да се разрешава носене на оръжие от всеки, понеже ние сме *** и ще си направим война за глупости!На кръстовищата се бият всеки ден за няма нищо, а ако имат и огнестрелно оръжие ...?!На българи и руснаци да нямаш вяра, те са без мозък - затова огнестрелното оръжие трябва да е забранено.