7

Juai

преди 7 години

Nema da glasuvame.Parvo:Iskame belgiiski zaplati v bg.

6

свинаря

преди 7 години

Всички,които се явяват на избори искат да лапат лесни парички. Аз винаги гласувам за такива,които нямат шанс за парламента и са още бедни,а и така не съм част от стадото,което фласува за ГЕРБ,БСП,ДПС,ПФ,ДОСТ и другите подобни

5

Пешо

преди 7 години

Дали ще има някой да счупи *** и да гласува за Тъпчо? Той пак ще се разсърди и ще подаде пак оставка!

4

Бай Корлеоне

преди 7 години

Да удариме КРАДЦИТЕ и празноглавите КАЛИНКИ в ДЕСЕТКАТА.

3

баю

преди 7 години

Да братя Българи гласувайте! Гласувайте за децата на комунистите за мутрите за овчарите и за селянжърите. В тях е истината и живота. Не ги оставяйте горе изброените без препитание защото ще умрът. А вие не искате това! Нали? Вие искате да живеят и да ви дерат кожите. Нали? Щом това искате гласувайте. Аз съм гласувал на първите избори в началота на 90-те за безпартиините които се оказаха партиици. Теглих им майната и край с гласуването. За кои да гласувам За убииците на народа и държавата ли? НЕ!

2

др.Сталин

преди 7 години

Само столетницата има капацитет и кадри да води страната към светлото социалистическо бъдеще.СДС тата вкл .ГЕРБ просто ни върнаха с 100 г назад .Да живее партията на Благоев и Димитров ......... на 26 март ,новия 9 септ трябва целокупно да отречем фашизма и капитализма на ГЕРБ и да гласуваме за новия свят. СССР ще помогне пак на НРБ с техника,ресурси и външно пол подкрепа срещу опитите на Турция да ви окупира.

1

Циник

преди 7 години

Аз ще гласувам за AFD! У нас...няма особена разлика за кого!Но БСП са най-долните пройд*охи!