37

Гнус ме е

преди 7 години

Разни побъркани старшинки, пияници и пенсионери,които не подлежат на мобилизация са основните радетели на това да има регионална война и България да си сложи задните части там. Мина много време и разните псевдоисторици се чудят какво да дрънкат, темата ВСВ се изчерпа. Искат трета с цената на милиони жертви. Типичен електорат на атака, вмро, дост и дпс. Истината е в здравия разум.

36

Анонимен

преди 7 години

холандеца е нито мъж нито жена, ценности няма никакви, религия няма и той не знае какъв е, морал няма, пълни охлюви жените им ги бият и стават лезбийки а те пък се плякат с други мъже, децата им са безполови вече трангендери както е модерно там

35

БГ681

преди 7 години

До Анонимен 28ИДИЛ е родена в Турция! Не случайно най-лютите боеве на ИДИЛ са с Кюрдите ...... вечния враг на Турция!Без ИДИЛ Турция нямаше КАК да се намърда нито в Ирак нито в Сирия!Проблема е, че САЩ Израел и Турция се скараха и сега ИДИЛ се разпадна на 4-5 части.Опозиции Ал Нусра и Хардлайнери от ИД като САЩ играят двойна игра с кюрдите и Идил едновременно. НО зад всичко това стой ИЗРАЕЛ ... с идеята д асе лее колкото може повече арабска кръв!

34

европец

преди 7 години

С тази си постъпка се видя , че по-голямата част от турците са просто, религиозно заблудено, ограничено и мразещо да мисли стадо, което лесно се манипулира. И затова са много опасни. Те не мислят, те са пионки в ръцете на ислямиста Ердоган

33

Ja

преди 7 години

А ако Холандия реши да ви върне милионите турчаляци избягали там от мизерната азиатска дупка Турция?

32

браво

преди 7 години

Браво на Турците, третополовите се самозабравиха...

31

Честит

преди 7 години

Единственото от което башибозука разбира е ботуш върху врата. Мюсюлманин ли е, не му се обяснявай.

30

Анонимен

преди 7 години

Да живее Турция !

29

Каналджия

преди 7 години

Почвам да прекарвам холандски турци Сърбия до Турция, взимам евтино.

28

Анонимен

преди 7 години

евала на турците най после някой да се опъне на самозабравилите се либера-гей-безхаберници от ЕС

27

Анонимен

преди 7 години

bravo na turtsite....

26

Стар депортатор

преди 7 години

Трекзит!

25

x

преди 7 години

Бавничко, лека полека, вървим към WW3.

24

край

преди 7 години

Да немците загубиха 2 световни войни - за съжаление. Сега обаче въобще не им личи. Ако в от десетина години в България нещо мърда то е с пари от Германия. Идете в Сърбия да видите плодовете на руско-сръбската дружба.

23

Анонимен

преди 7 години

Турски селски мурафети

22

до 17Край

преди 7 години

Ти се шегуваш нали? как станаха Немците силен съюзник бе!? Ти нормален ли си??? Два пъти сме в съюз с ТЯХ и загубихме 2 световни войни! Да мълчиш там в Банкя Гербер такъв!

21

RUSSIA the best

преди 7 години

Той Ердоган като ви пусне 3-4 милиона емигранти и още толкова прииждащи постоянно , друга песен ще запеете и ще искате тогава стабилна турска държава...

20

nkavrakov

преди 7 години

Турция е цъкаща бомба със закъснител още от миналата година след преврата.Мислете какво ще правим.ние тук а не другите държави които имат мощни армии.Обстановката ще ескалира скоро,много скоро.Мислете какво ще правим когато нещата станат взривоопасни.

19

Циник до рашко и смЕ

преди 7 години

Мдаа...уникално куха лейка се оказа Мурксул-ханъм - вместо да подарява 3 милиарда от парите ни на Ер сд*ухан - трябваще просто да затвори външните граници на съюза - Орбан, поляците, словаците, австрийците..а и всички европейци щяха да я приветстват , като спасителката на Европа!Сега е Юда Искариотски - НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!Рашко - приятелю...всъщност искам да пиша още по пиперливо, и честно но Пеевските медии не позволяват! Едва се сдържам!

18

Мънго Джери

преди 7 години

"Пусни го под масата, а той ще ти се качи на главата!" Познай кой ? Въпроса е за холандци....