53

Анонимен

преди 7 години

ИСКАМЕ Всички патриоти да затворят границата за да не може да минават турските тирове...ДЕЛА ДА ВИДИМ ***, ДЕЛА аре да видим как българия щяла да срине икономиката на Турция...ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ ТОВА...ПОКАЖЕТЕ!:-):-):-)

52

До :-)

преди 7 години

Еми вие само "пътни" превозни средства ли ползвате...Пък и АРЕ ДЕ СПРЕТЕ...ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА, АЙДЕ МОЛЯ ВИ Я ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ МЪЖЕ ПРЕД КОМПА...НЕДЕЙТЕ ПЛАМПАЙТЕ САМО ПРЕД КОМПА...НЕ ДУМИ, ДЕЛА ДА ВИДИМ...един път от Вас

51

До да

преди 7 години

Абе суполянко, виж и по долу просто ти зададох един въпрос на Кой се надяваш, че си в НАТО, че си в ЕС или на братушките отговори ми...личи си плюс това, че не си служил, щото ако беше щеше да знаеш, че едно време бгто като имаше армия, целта и стратегията и беше да издържи и да замота 4 часа противника, и след 4 часа вече идваше Русия на помощ :-) Щот вие и като имахте армия и сега САМИ и НЕЗАВИСИМИ никога не сте били. Все трябва да ви помогне НЯКОЙ...***:-):-):-):-)

50

:-)

преди 7 години

турският износ за много,много милиарди за Западна Европа минава през България и ако не минава през България турците рухват финансово

49

E

преди 7 години

Чак до скъсване на дипломатически отношения няма как да се стигне, но този посланик е най - добре да бъде отзован, преди да е прекалил съвсем и да се наложи да го обявим за персона нон грата! Той явно не уважава нашите закони и Виенската конвенция, а това не само в България, а където и да е не би се толерирало!

48

да

преди 7 години

ще изпукаме от глад ли..хахахахахахахне няма..просто смешната Турция ще стига до Европа през космоса :-):-):-):-):-)Турция хранела България..с вафли ли:-):-):-):-)взехте се насериозно :-):-):-)

47

Герджиии

преди 7 години

Герджиииков събуди се... Турция ни провокира, мачка и меши във вътрешните ни работи а ти си за да не стигаме до крайности. Много си простичък Герджииииков.Стига са ни мачкали но *** теб какво ли ти пука.

46

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да обявим война на турците. Дори и да я загубим ще спечелим.

45

Анонимен

преди 7 години

Ако сега скъсаме дипломатичните връзки с Турция на 26 март ще изберем Местан за министър председател.

44

До да

преди 7 години

Не ти са показали кадрите от Анталия, как Хулиси Акар говори с ръка в джоба, докато другите двама го гледат и стоят със свити ръце...Колкото и да не го приемаш точно пък ти, Логично мислещите знаят, че Неможе без да се съобразяваш с турската армия...Ти остави нашта армия ами ти суполянко на кой се доверяваш, ЧЕ си в НАТО, ЧЕ си в ЕС или на Братушките...

43

100%TURK

преди 7 години

Тук , един бабаит се заканва да се затваряла границата ....ха ха ....;)Ако сте мъже , направете го !Ще изпукате от глад !Няма да ви се ходи по голяма нужда с месеци ......Неблагодарни балкански субекти !

42

Грюгер

преди 7 години

Турската армия е огромна и въоръжена, но и разходите и конфликтите в Турция вече са голями.Огромно население, което е зависимо от износа,търговията...Мисля, че икономиката им е в спад.Все пак Бащицата е сравнително млад,може да направи още щуротии за 4-5 години

41

да

преди 7 години

нещо много се филмират анадолци леко с напьването да не изцапате гащите,балони

40

да

преди 7 години

то аскерa е на масата ама не му дават думата :-):-):-):-)от турците по-летящ народ няма - всяка седмица е вьв въздуха :-):-):-):-)

39

До да

преди 7 години

"откога чакаме да се отървем от тоя б'оклук "Като гледам много се вълнуваш нещо, явно не си чувал приказката, Като бягам от дъжд, се хващам на градушка...После Гьокче да не го търсите със свещ...:-):-)

38

да

преди 7 години

банани и портокали - то голям финансов удар за Европа .хахахахахахахаа да видим откъде ще минават турските тирове..на лодки-еднодрьвки за Италия:-):-):-)

37

100%TURK

преди 7 години

До да А бе хамстер !Турската армия е достатъчно опитна и обиграна за да взема акъли от такива като тебе !Не виждаш ли.....на всяка конференция и по важно събрание , Аскера е около масата за преговори. ....А кажи да видим , къде е твоя аскер ?Не прави туршии с чужди краставици !!!

36

!!

преди 7 години

И отговорният фактор да ПРЕСТАНЕ да сключва договори за ЗАТЪПЯВАЩИ ТУРСКИ сериали!Затъпяване на катуна, гиздене, раждане на 11 г.Дайте името на този човек; как се издига МИСЛЕНЕТО на простолюдието? Къде в Европа има турски сериали и масово "кастрирани " *** по улици и паркове!!

35

да

преди 7 години

трябва да изгоним турския посланик, та да провокираме турците да задържат демонстративно Надето - чака ги огромна изненада..ще им я оставим с огромно удоволствие..откога чакаме да се отървем от тоя б'оклук :-):-):-):-):-)

34

До да

преди 7 години

"не сме държавата с географско положение,с която искат да скъсат отношения турците - много скъпо ще им струва ама много"Да на България и на ЕС много скъпо ще им струва...да купуват мандалини и портокали от Вашинктон :-) Ама вие сте свикнали, по едно време ядяхте банани и портокали само на нова година и се нареждахте като аптикарски шишета да купите май, а?