93

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Боко ти си неокомунистрне плюй съпартийците си от БСП.Вие сте клонинги на БКП.А ти самия слез от сцената достойно- всяко нещо има край- не си незаменим.Пък и твоите хора станаха много крадливи!

92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Психичесски не е добре , Ама никак!А отчаяните опити да бъде предтавен като някакъв уникум в спорта са резултат на физическите недъзи на личността . Х-образни крака . Затова с медиино съдействие се изгражда образа на всестранно развита спортна натура . Този недъг също е част от психическите проблеми на индивида и биват потушаваин т.е. скривани от умело манипулативните деиствия на такива като Хекимян . Сирем-от покорната преса .

91

Анонимен

преди 7 години

''Има референдум. Ако политиците си мислят, че то то ще се забрави то няма да се случи", каза още Борисов.'' А ти защо го забрави? 1 месец след резултатите от референдума, само отричаше и спореше, защщо не го въведе?

90

Анонимен

преди 7 години

Както винаги България ще се удари челно с бързия влак челно при една победа на БСП, това се е случвало , ще се случи и сега

89

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова се е загрижил за референдума?Нали той лично показа,че хич не го интерсува мнението на нрода и се хвали,че еднолично еспрял строежът на АЕЦ Белене.Ама тогава лично шеф Ердоган му го поиска. Той не се интересува от национални интереси.

88

Анонимен

преди 7 години

Трябва да падат глави като го гледам този разпасал се нерез

87

фолклор

преди 7 години

Хитър Петър в действие.

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен91 А червеният каскет скрит под мишницата от Г-н Лъжлив гербер . И партиината му книжка е в задният джоб.

85

Анонимен

преди 7 години

Абе, джурналята, само една партия ли има в тая ***? Само герб ли съществува?Защо само с тях ни занимавате?

84

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 92 Вашата СДС-арка др. Нинова е психически много уравновесена , само дето и излиза пяна на устата от злоба . Да ви имам лидерката ви .

83

Анонимен

преди 7 години

Враг на народа и на 18 години -комунист ,член на БКП?Пак изпадна в параноя да пъже .Митичният ,,прадядо ,,утрепан от овчарите заради кражби на овце и агнета след 9-ти септеври, ама 3-4 години след това, а може би от роднините на една насилена булка .

82

Анонимен

преди 7 години

Страшен манипулатор, гледах го сутринта!И знаете ли защо има още процент хора , които му вярват!??Защото като говори лъжи си вярва искрено и влиза във филм, аз мисля че психически не е добре!

81

Анонимен

преди 7 години

Безсилни и злобни червени каскети , на 26 март ще се скриете в миша дупка . Ето последните изследвания на агенциа Керкенез - ГЕРБ 32 % , БСП 16 % и т.н. Капиш накъде отива работата .

80

Боко Харам

преди 7 години

..олеквам , чувствам се лек , като балон, всъщност винаги съм бил балон , но сега към мен приближава опасна карфица , пардон Корнелия...

79

Анонимен

преди 7 години

Българите сме много обидчиви и в същото време без достойнство.Затова манипулациите ,лъжите хващат дикиш.Трябва да се освободим от комплексите си,от пороците си.Удряме се в гърдите,а нямаме самочувствие.Разтягаме лукуми,а нямаме познания.Хем се пъчим ,хем чупим кръст.Та Бойко е истински представител на народа си.

78

И без теб можем

преди 7 години

Долен лъжец, я как държавата е по-спокойна без него! Да идва 26-ти и да ги изметем тази крадлива шайка Герб!

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73Тоя па, че какво му е "разгромното" на интервюто? Със спомените от преди 60 години? А кърпичката да си изтрие сълзите защо не си извади? Че дай да се сетим и за отрязаните партизански глави? Нещо да ти напомня за наши дни? Май нищо ново под слънцето! Да се махат, че като видя тия герберчета по телевизията гледам по-бързо да сменя канала. Такова ЕЛЕМЕНТАРНО МИСЛЕНЕ И НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ ОТГОВОРИ, мислят си че ние сме паднали от Марс и нищо не разбираме!

76

А Н Т И

преди 7 години

Няколко милиона мишлета,измират на час по 6 в ЕС-то,и ще ударим дъното с което,тук става Ад под небето.

75

Гробокопач

преди 7 години

Борисов, малко мозък трябва,з а да разбереш, че след 27 март идва 28-ми март, а след 28-ми март, 29-ти март, и по-натам, нови парламентарни избори и така, докато се разпадне мръсната ти партия! СМРТ на ГЕРБ!

74

До по-надолу

преди 7 години

Ами и Бтв и Нова са един дол дренки!Ето днес Хекимян едва не се разтопи от удобни въпроси, направо щеше да се разцелува с Борисов!Вчера по Нова пък водещите се изложиха с нападките срещу Перата!Въобще журналистика просто няма, всичко е пари!