245

демократ

преди 7 години

Защо се премълчава, че през 1985 година България има външен дълг около 900 милиона долара? Цените на някой хранителни продукти са направо символични и имаме предприятия в топ 3 на СВЕТА, например завода за азотни торове. Знаете ли, че във водещите отрасли на промишлеността се ползваха само японски специалисти? Но сега при външен дълг 19 Милиарда и евроценнсти народа е по щастлив!

244

Анонимен

преди 7 години

За copy-paste 360 коментара , будали само тука

243

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и разбирам,че гадаем не само бъдещето,гадаем и миналото.Търсим факти и цифри,а сякаш нещо невидимо ни движи.Живял си добре при Живково време,но някой ти казва не не беше добре.И обратно времето при Живков беше жестоко време.Бяхме затворени в клетка,нямахме свобода,живеехме бедно.Но друг ти казва,***,как може да обиждаш най-прекрасното време от българската история.Кой ли печели от тези спорове.Ясно е едно-не са спорещите.

242

NO COMMENTS

преди 7 години

COPY - PASTE

241

Анонимен

преди 7 години

Въпросът с визите не е решение само на изтока. Сега кой ни ограничава с визи? Не строят ли народите високи граници? Кой ни докара до това? Ние ли, или войните, които подхранват икономиката на една далечна страна, за да окраде ресурсите за благоденствие на няколко фамилии? Защо не се превърнахме в селскостопанска страна?Защото не това е целта на колонизаторите. Просто има нова форма на колонизация. В списание от 1989 г. - Европа на три скорости. Ние сме в третия кръг на ада.

240

Анонимен

преди 7 години

Е Ел Ка А няма ли да копираш и статия за Брежнев там от кадето идва и тоя текст

239

Анонимен

преди 7 години

Като не може да пише статии само краде и копира , даже по лесно ако е на български език

238

Анонимен

преди 7 години

мога и директно от Дойче веле на български да си прочета текста

237

inatut

преди 7 години

До До безмозъч.ия ЦиникНещо май тЪ е яд, че въпреки частичните ти познания по немски, Германия я виждаш само на картичка. Няма проблеми, място за Gastarbeiter има още.

236

Анонимен

преди 7 години

Имам рядка книга, издадена по повод годишнина на Живков. Ще ви бъдете неприятно от контактите му и авторитета му. Дългът се натрупа, когато дойде Горбачов и ни продаде.Цинично е да се говори за морал, след като всички изброени войни се предизвикват от един и същ господар, който първата му работа бе да разбие военната ни промишленост.Печалбата влизаше в хазната. Сега - в няколко джоба.Тенологиите -В НХК - руски, италиански, немски, американски, френски.Производство, ред, спокойствие.

235

Анонимен

преди 7 години

Тоя да беше успял да продаде цялото Племет на Русия та тогава никаква Западна Европа само с Визи , обаче не успя Господ опази Бьлгария

234

срамота

преди 7 години

До 370! Вярно.Вместо затвор ,го освободиха.А шофьора му го направиха премиер!Е ,нема такава държава...

233

А Н Т И

преди 7 години

до неразбралитеТодор беше силен докато Брежнев го подкрепяше.Умря Брежнев и следващите охладняха към Тато.Накрая Горбачов ритна всички нас.Това чакаха предателите, свалиха бай Тошо и ни продадоха на Запада.Уговорката беше, те да са слуги на власт, а Запада да не държи сметка за кражбите им.Така близо 30 години.Какво не ви е ясно ?!

232

Анонимен

преди 7 години

До ***! Каква Германия бе ,тиквар?Дремеш в някой милиционерски участък и чакаш края на смяната да свалиш фуражката!Дядо ти е лежал при козите , а не в Гулат ,където Вълко Червенков никога не е ходил.А бе това тикварите все на репресирани се правите /като Тиквата и Цеца Стругарката/ , пък всичките стискате червения партиен билет.Големи тикварски лъжи.Айде , бегай бе мишок.

231

от Уикипедия

преди 7 години

Живков е арестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение задържане под стража е заменена с домашен арест. Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.

230

Анонимен

преди 7 години

Не ли интересно повече , как се натрупа дълг в момента в "просперираща" България , член на ЕС . Това ли е цената , на заробването ни и унищожението на икономиката ни . Тая статия , доказва , че дългът тогава , не е бил страшен , защото е имал държавни гаранции от нашите длъжници . Сега е страшното , защото тръгваме по пътя на Гърция , с дългове , да погасяваме дългове . 16 милиарда евро дълг на проевропейското и антибългарско правителство на ГЕРБ.

229

Анонимен

преди 7 години

Тоя вместо в Затвора или застрелян като мръсно куче като Чаушеску в Румъния сега Реклама му правят хахах..............

228

Анонимен

преди 7 години

366! Прав си ,прилича на Тиквата.Няма никаква разлика с банкянския ***.

227

Щирлиц

преди 7 години

до 352Колко демонократични *** има тука,не е истина.

226

Анонимен

преди 7 години

виж му физиономията и си прави изводи за прогреса на България!