200

Анонимен

преди 7 години

223 Северна Добруджа я загубихме, след Втората Балканската война, тогава си спомням че западните държави чертаеха границите. Помня че един цар започна 2рата Балканска и помня, че прибърза и се усра юнажката. Помня и че като загубихме Македония, бяхме на страната на загубилите във ВСВ. Пак царско решение. Също помня, че СССР ни спести плащанията от Първата и Втората световна война, че за първата даже не бяхме почнали да плащаме репарациите, тъй като не можехме да си го позволим.

199

Българин

преди 7 години

Путин е винаги добре дошъл в България.

198

Анонимен

преди 7 години

Българските плодовр, зеленчуци, вина и цигари дети ги помнел Макаров са отрязани от самите руснаци много преди да се наложат санкциите и много преди България да стане член на НАТО и ЕС. Посланика да не се прави на ударен и да провери, че износа на селскостопанска продукция от България в Русия в годините преди ембаргото е минимален,врамкитена около 50 милиона долара.

197

Анонимен

преди 7 години

222 Нали знаеш, че тази окупационна зона беше под царско управление и тези 100 000 гърци бяха избити заради бунт? Когато червената армия стигна София, Гърция получи окупираните зони. А как помогна през 21г не знам ... ама помня остров Крит как Турците навлезнаха и изпъдиха всички гръцки християни от половината остров и си го завзеха. Нато не помогна на Гърция, даже в момента още има натовска буфер зона и официално призната мюсулманска държава, подчинена на Турция.

196

тя

преди 7 години

Путин не би се унижил да дойде при простите българи!

195

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 7 години

Под диктата на руският ботуш във Иран бе извършена ИСЛЯМСКА РЕВОЛЮЦИЯ,ДНЕС ИРАН Е ИСЛЯМИЗИРАН БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАСИЯ.Русия освободи България от Македиония и северна добруджа та за тва я наричаме и ОСВОБОДИТЕЛКА

194

PAUL BREITNER ФРГ

преди 7 години

РУСИЯ НЕ ОБИЧА ДА ПОМАГА НА ГЪРЦИЯ И АРМЕНИЯ. ТЯ ПОМОГНА НА КЕМАЛ МУСТАФАС И НА ПАШИТЕ МУ. ТЯ ПОМОГНА НА ИСЛЯМА СРЕЩУ ГЪРЦИЯ И СРЕЩУ АРМЕНЦИТЕ ПРЕЗ МАРТ 1921 ГОД. ПО ВРЕМЕТО НА НАЦИЗМА -- МАРТ 1941 Г. - ОКТОБЕР 1944 Г. , ГЪРЦИЯ БЕШЕ МНОГО ДОБРЕ.ПРИ НАС И ПРИ ИТАЛИАНСКАТА ЗОНА, НИКОЙ ГРЪК НЕ БЕШЕ УБИТ, ЗА РАЗЛИКА ОТ 100 000 УБИТИ ГЪРЦИ В БЪЛГАРСКАТА ОКУПАЦИОННА ЗОНА.

193

Анонимен

преди 7 години

219 Никой не те и кани

192

Анонимен

преди 7 години

Руснак в парфюмерия....имате ли спирт? Не имаме живанши....ооомного е скъпо

191

тя

преди 7 години

В Англия на по- голямо уважение са арабите от българите! Не бих се унижила там да работя и един ден!

190

Той

преди 7 години

217 стига глупости кога си била на 28 място като дори в СИВ бяхме предпоследни пред Румъния

189

тя

преди 7 години

Прочетете " Икономически убийци" и ще разберети , защо от 28 място сега сме на 98 по развитие!

188

Анонимен

преди 7 години

Бутилка водка в Москва струва 1088 рубли. Занчи с минималната заплата можеш да си купиш 7/седем бутилки/ . Цената на препарата за баня не я знам:)))))))))))

187

Анонимен

преди 7 години

Руските ни братя удариха дъното,започнаха да мажат боя за обувки на филии хляб,след като филията се напои боята се изстъргва и хапват сладко сладко напоената с опияти филия,друг начин за опиянения на руските алкохолици е консумацията на одеколон .Те тва е в путиновия рай

186

27

преди 7 години

210 Да, прав си. Хляб 1кг(при тях това е стандартен) - 24.9руб - 0.79лв България 700гр - 1.30лв, хлябът 1кг варива между 1.50-2лв Феодсия - 18 руб - 0.57лв. Мляко Казан - 45 руб - 1.43лв България 1л -2лв. Картофи - 27руб - 86 ст. България - 1.50лв. И казваш че тези цени са по-ниски в ЕС? :D Да ти издам ли една тайна? Че в Русия има регинални цени, който при нас ги няма. Искаш ли да съпоставя однаквените цени от Северо-запада със руска провинция? :D

185

Анонимен

преди 7 години

ХА! Защо изтрихте цените в Масква бре?

184

Скитник

преди 7 години

Путин да отиде в Крим. За сега ние сме със ЕС и НАТО.Ако някога излезем от ЕС да заповяда, но това едва ли ще стане за щото ЕС осигурява нашите крадци от всички партии с милиарди за крадене

183

Анонимен

преди 7 години

до 27И ко стана ся, истината лъсна. Скъпотия до шия и заплати никакви.

182

Анонимен

преди 7 години

до 27Проста работа бре! Пишеш "ценомер" и ти излизат!! Ххахахахах!! Ами аз живея в ЕС, ако искаш да ти кажа какви са цените. Даже и веригата магазини ще ти посоча, тролчев.

181

Анонимен

преди 7 години

206 Защото отказвам да лъскам американски обувки или да мия английски чаши за 20% от нормалната заплата? Или защото за тях сме по долни и от араби и индиици? Преди 2 дни я имаше тази статия, най-големият проблем на Англия че до brexit половин България и Румъния, щели да се нанесат там. Бежанците и индийците тачат повече от тебе, ходи при тях.