20

Бацковеца

преди 7 години

Няма значение кой е на власт...В Бг който и да дойде на власт качеството ще е същото. Това е манталитет - той не идва и не си отива с едно правителство. Той се изгражда с години, с поколения. От 70 години...а може би и много повече българския манталитет е един и същ. Разликата е, че по комунистическо време хората ги е било страх да правят каквото си искат. Ако не ги е било страх, би било същото като сега. Единствения вариант за Бг е много твърд управляващ, но никой не би избрал такъв...защо ли..

19

До анонимен

преди 7 години

Какви са пропорциите за бетон?? Да кажем 1 торба цимент , 2 колички пясък и 1 чакъл!Само че твоя Вожд слага 1 количка пясък, 1 чакъл и една лопата цимент!И как да стане!? Айде бегай да му носиш ибрика!

18

Анонимен

преди 7 години

Мъ нидейте тъка! :-) :-) Да петните гурдостта на боку!

17

Европеец

преди 7 години

Видими резултати!

16

Анонимен

преди 7 години

Хм, а вечно неработещите ескалатори на метростанция СУ защо никой не ги споменава ? Г-н Братоев те ваште планови ремонти край нямат, но нали трябва да има и за фирмичките и за раздудия щат в метрополитен. Само ми е интересно дали го има още онзи чичко дето отговаряше за натискането на зеленото копче на ескалаторчетата ? Парите може и да са европеийски, но определено управлението на метрополитен си е по байганьовски ! Как не ви уволниха не знам ? Явно умеете да си умилквате на властта !

15

Мащабни кражби

преди 7 години

Тиквуний честно съсипа държавата! Абсолютно некачествени ремонти и строежи за да може да се откраднат едни пари, космически заеми за над 30 мил., Ктб , санирането - огромна кражба....а още колко не знаем!

14

Анонимен

преди 7 години

До Боко в затвора!!!!!!Бива да си не грамотен *** да напишеш "пропорциите за качество" това те прави 1.

13

моля

преди 7 години

Моля всички червени макаци , които не харесват построеното да ползват трамвай ,автобус или тролейбус .По възможност от татово време.

12

Българка

преди 7 години

Кога го направиха това метро и почна да се скапва - цялата им работа е такава - както и магистралите - санирането - работа през пръсти - да се усвоят едни пари - 20 % за работа и 80% в джобовете.Безсрамници и искате да гласувам за вас - ненавиждам ви и най вече тоя самозабравил се банкярски пожарникар дето се е взел на сериозно че той и само той е най добър да управлява.Срам и позор си *** - виж си работата- всичко се руши след година -две

11

Анонимен

преди 7 години

Румънски прокурор за Борисов!!!!!!

10

Данчето

преди 7 години

Важното е , че парите от повишаване цената на билета се изпозват правилно

9

Видими резултати

преди 7 години

Видими резултати с Герб! Незнам защо само има още слепци и гласуват за тоя Борисов! Осем години тъпчем на едно място, дори се върнахме! А медиите са най-виновни защото участваха в манипулациите му!

8

Demokrat

преди 7 години

"Гледки в метрото: Кал и паднали плочкиВода се стича по стените на една от станциите, на друга падна таванът"Господа, та това са незначителни подробности, ...... ВАЖНО Е да мачкаме КОМУНИСТИТЕ :)

7

Анонимен

преди 7 години

Ся като се върне Тиквата на власт ще залепи падналите плочки , ще почистят калта и може пак да отреже лентата .. Гарантирано от ГЕРБ. И така през 5-6 месеца ще правят ремонти и ще режат ленти.. А между другото за падналите плочки е виновен Орешарски

6

Боко в затвора!!!!!!

преди 7 години

Много е просто! Тиквата и Шайката му откраднаха едни пари с обществени поръчки и "наши" фирми!В строежа на каквото и да е било не се спазват пропорциите за качество, пести се материал, или важно е да е с добър външен вид при издаване и Боко да отреже лентичката!Крадяха се евросредства, въобще този човек е за затвора!

5

Анонимен

преди 7 години

Няма да се оплаквате, това е най качественотo строителство в целия свят. :D

4

Анонимен

преди 7 години

От един инженер още при построяването като текна чух че било нормално вода да минава през всичко, то ще улегне и ще спре.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Така е, когато се краде !Работи се с некачествени материали и се наемат фирми на наши хора с недоказани качества на строителите.Този филм го гледахме през последните 7 години при ГЕРБ.Те се бият в гърдите: "Построихме !"А, какво е качеството на построеното не коментират ...

2

КАЛКАН

преди 7 години

ГЕРБ - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! :D

1

Анонимен

преди 7 години

гарантирано от Герб. Я кажете и за метростанция Лъвов мост