43

Циник до Павлин

преди 7 години

Те ще ни "стигнат" с гетата като Столипино , Харманли, и Факултета...а ние ще ги стигнем с новоприетите шведи! Ще се срещнем по средата!

42

Циник до Спенс

преди 7 години

Ей сегичка Издиславите ще ти нацвъкат минусите - трябва да сме евротолерантни към "клетите бежанци" ...през 9 държави в 10та!

41

Павлин

преди 7 години

Швеция са къде къде...никога не можем да ги стигнем. Културна възпитана нация! Чисти градове,хубава девствена природа,добри усмихнати хора и много висок стандарт на живот.И да не забравим най-красивите естествено красиви жени в Европа са шведките.

40

Сп??нс

преди 7 години

Все повече се плаша от информационното затъмнение в което живеем , как в половин час новини единственото което казват е времето и резултатите от студа, дъжда и някоя катастрофа и ако някой иска да намеси някоя друга новина бива прекъсван и насочван в "правилната" линия

39

Анонимен

преди 7 години

"органите на реда са произвели няколко предупредителни изстрела."Леле, щом и шведската полиция почва да стреля, значи положението е дори по-зле , отколкото се показва. Очевидно ам Разузнаване го знае и го е казало на Чичо Сам, пардон - Дони и той, в собствен стил, го е изказал гласно.

38

Циник до 60

преди 7 години

Ъхъ...зле съм - повръща ми се от арабски, и африкански тарамбуки...и от евролекенца като теб!

37

Циник до 58

преди 7 години

Някой е смешен...но не сме ние! Най-добре си намери пещера в Родопите ..и си живей в тотално неведение като Иван Рилски...или си забий главата в земята, като щраус...ама се огледай преди това да не е бетонирано!

36

до Циник

преди 7 години

Майна,много си з.л.е!

35

Анонимен

преди 7 години

В момента Шведската полиция е изпратила делегация в Русия да провери как могат да закупят руски бронирани джипове, каквито купиха и използваха в Бразилия по време последното световвно по футбол. В доста шведски квартали вече полицията може да влезе само с такива.Ако не ги купи май скоро ще влиза в тях с танкове.

34

Смешни сте

преди 7 години

Вчера само подметнах нещо относно факта, че този сайт както и телевизията му майка, все пак са собственост на варненския T l М, който апропо е цензурирана дума тук, и днес гледам сън баннат по IP (не че ще ме спре). Е, скоро преподписвам договор с оператора си, познайте коя телевизия изхвърча от пакета ми. Аз без мутри дезинформатори мога, вие без клиенти обаче не. А заради точно такива като вас, Тръмп спечели, и ще продължава да печели.

33

Анонимен

преди 7 години

Така ще е занапред в Швецгирстан. Либералните меки китки да си стягат дупетата и да приемат още крайно нуждаещи се пришълци.

32

Анонимен

преди 7 години

Учасвали 30-40 души- МАСОВО!

31

Циник до 47

преди 7 години

Говориш тотални простотии! Първо се информирай какво се случва в Швеция, и после се излагай! Под "информационния чадър" в Швеция от месеци е в ход нещо - което спокойно може да наречем - гражданска война! Шведите - срещу "новите шведи"!А такива късогледи либерастчета, като теб са на измиране!

30

rofl

преди 7 години

Това като вица дето 1986та звъни Горбачов на Буш старши и му вика - моите съболезнования за совалката Чаланджър, а Буш "ами тя още не е излетяла?" и Горбачов казва "Извинявай ще ти звънна след половин час." И тук нещо оня нарцисист се обърка по подобен начин :).

29

бонго

преди 7 години

Напишете в Гугъл "migrant rape" и вижте за какво става въпрос. Английският език се обогати с още една нова дума - rapefugees.

28

Анонимен

преди 7 години

По официални данни в гр.Малмьо 43% от жителите са мюсюлмани. В шведската преса има остри статии от полицаи, които работят свръхсилите си и 100% от клиентите им са емигранти.Броя на престъпленията в Швеция се е увеличил за 2016г. спрямо 2015 със 47%. Доста от емигрантите нямат никакви документи за самоличност и не казват от коя държава са. На такъв човек не можеш да съставиш никакъв документ, да го задържиш и т.н. Нужно е масово вземане на пръстови отпечатъци, но за него се сетиха едва сега.

27

към 34

преди 7 години

Когато човекът е честен, достоен и личното му мнение не съвпада с линията на телевизията, в която работи - той просто напуска.Ако продължи да работи против съвестта си, значи е лицемер.

26

Анонимен

преди 7 години

Дали Тръмп позна, или "журналисти" и "информационни" агенции и "новинари" като вас, толкова и знаеха на коя планета се намирате?

25

Анонимен

преди 7 години

Това е една от най-некадърните дезинформации представени от българските медии. Та бунта в Харманли бе направо грандиозен в сравнение с това. А Доналд е познал дръжки и утре пак може да говори за апокалипсис в Швеция!

24

До 34

преди 7 години

Не, аз мисля, че нея поднасянето на лъжи я забавлява.