81

Анонимен

преди 7 години

Добър ден откриха топлата вода най сетне (за какво ни взеха във ЕС за да си продават ***)

80

Анонимен

преди 7 години

На връщане от Германия, жена ми купи една кутия от 3 кг. прах за пране ОМО, понеже с такъв пере и тук. Никаква прилика с нашия! От германския ухаят дрехите без дори да се слага омекотители, ароматизатори и др. Дори се разтваря напълно а не остава на буци в дозатора на пералнята. Значи статията е вярна!

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.............До Анонимен 73Нещо подобно на линкче?Да видим, да прочетем...Сестра ти как е?Ами питай на Позитано 20 . И дано станеш като сестра ми!.

78

Анонимен

преди 7 години

нормално е да има адаптация на даден продукт спрямо целевия пазар. Държавите имат различни изисквания и затова производителите трябва да се съобразяват с това. Но трябва да има някакви допустими граници за промени в даден продукт, при които той си запазва името. Ето за английския пазар се правят коли с волан от дясно, скорост в мили на час итн. Не може такава кола да продават тук, осврн втора ръка де.

77

ЕС

преди 7 години

Като ходим по голяма го събираме и го продаваме на Руснаците да сложат и те нещо в оста

76

Анонимен

преди 7 години

Не е ли правилно да се каже "Източна Европа СЕ ХРАНИ по-некачествено от Западна"?

75

Ханонимен

преди 7 години

От доста време е така, преди години съм го твърдял но никой не ми вярваше..Наистина, след няколко години като не изтреска СЕТА ще стане интересно... !

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...........Ако не бяха верни изследванията на руските санитарни власти, относно западните храни, в Европа щяха да вдигнат вой до небесата............Отново ти повтарям, че Росселхознадзор е репресивен орган на Кремъл.

73

Един българин

преди 7 години

Така е, потвърждавам и много мои познати и колеги които са ходили по екскурзии в чужбина потвърждават същото.Аз едно нещо си спомням обаче, като споменаха за Унгария. Няколко пъти съм бил в Унгария и ми прави впечатление че техните продукти са дори по-лоши от нашите.Например техните шоколади като Милка имат особен вкус. Не че не са сладки, ама... има нещо шaнтaвo във вкуса им. Същото мога да кажа и за унгарската кока-кола.А един път във Варна попаднах на румънска кока-кола и тя беше такава.

72

Анонимен

преди 7 години

Ще ни тровят, да, защото и ние не знаем защо живеем тук

71

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81 руските санитарни власти ... тези същите дето обявиха 4ернобил за безопасен ... ако знаеш как им вярваме .... D

70

анонимен

преди 7 години

в бьлгария е от 27 години билла виена няма нищо общо с билла софияпример прах за пране в бьлгария няма един качествен и да мирише на парфюммаслините миришат на тоалетна зехтина е олио немското масло е маргаринсега като подписахме сета гледаите какви нови болести ще ни налазят

69

Анонимен

преди 7 години

както се казва Гладна руска кокошка ... изто4но европеско просо сънува ...

68

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха верни изследванията на руските санитарни власти, относно западните храни, в Европа щяха да вдигнат вой до небесата! А те мълчат като бити г*зове и набързо прехвърлиха буклуците си у нас. Затова ще се радваш на месо от 6 лева килото, а руснака хапва качествена мръвка.

67

Анонимен

преди 7 години

До Бармалей ВЪЗРАДВАЙ СЕ ПРОЛЕТАРИЙ ще забият 4ЕРВЕНО ЗНАМЕ над Кремъл .... Китайско DDD

66

Факти

преди 7 години

руснака да си пие боряшника да ни яде АКОТО и да му мисли дали да за,коли Путин за Коледа 4е резерва свършва през Август

65

Анонимен

преди 7 години

До до 70..............А знаеш ли че санкциите на Русия срещу Запада бяха точно заради лошото качество на....................Росселхознадзор е репрекивен орган за наказване на "непослушни" страни , като България например. Още преди да станем член на НАТО и ЕС ни отрязоха под подобни измислени предлози от руския пазар. Не си мисли, че се грижат за руския потребител.

64

Анонимен

преди 7 години

До до 72 и за това нагъвате ка4ествени турско и аржентинско дето са още по зле Аман от тъпите ви опорни то4ки хибрид4е руските ти щефове са много ***

63

Анонимен

преди 7 години

До Н===========На купеното от магазина не можеш да имаш никакво доверие, няма контролни органи които да следят какво има вътре, мляко ли е, тебешир ли е, палмово масло ли е....И затова ЕС ли е виновен? Че контролните органи не си вършат работа. Има например Агенция за защита на потребителите. Само дърти комунистически номенклатури са в нея. В Пловдив например офиса и е до фонтаните на Симеоновата градина. Познай каква работа вършат и кой ги назначава.

62

до 70

преди 7 години

А знаеш ли че санкциите на Русия срещу Запада бяха точно заради лошото качество на месото, бъкано с хормони и антибиотици и химикалите пръскани по полските ябълки. И сега си внасят охладено телешко месо от Аржентина, най-доброто в света! А ти мухай 20 годишно замразено от Ирландия и се гордей че си в ЕС.