32

Анонимен

преди 7 години

Какви нови лица какви пет лева . Елена Йончева -пишман журналист и метреса на Станишев. Тома Томов ченге и доносник на ДС . Стефан Данаилов , дядо и фукльо . Половината са нещастници , а другата половина не знаят какви са .

31

Анонимен

преди 7 години

Aко Българина избере бсп пак значи си заслужава съдбата ти го биеш тои вика още ти го крадеш той ти дава допълнително

30

Анонимен

преди 7 години

Старите муцуни се оядоха. Нека и други да се наредят на софрата.

29

Анонимен

преди 7 години

Какво ново лице е Стефан Данаилов? За повече от две години не е казал дума в последния парламент. Сам заяви в интервю, че не ходел нито в парламента, нито в НАТФИЗ защото бил болен. Но е водач на две листи. - дано прилъже някой и друг избирател, а дали ще има сили да иде до Варна?

28

Плевналия

преди 7 години

За милионера комунист какви са шансовете ?

27

Анонимен

преди 7 години

Българска Псевдосоциалистическа Партия

26

Анонимен

преди 7 години

Къде са младите образованите 35 годишни хора които имат ценза образованието и мозъка да променят държавата? Няма ги! Навън са в белите държави! Един от тях съм и аз. Преди 10 години се изнесох след като завърших висшето си образование. Пробвах да остана в родината си и да съм полезен но уви! Мутрите не искат образовани и умни защото ще изпъкне неграмотноста и некадърноста им. За тях прости.те и необразованите са по цененни за да им плаща стотинки и да им работят по 12 часа!

25

великият художник

преди 7 години

До художникаНай-авторитетни ще сте, ако извадите мумията на ТУТАНКАМОН, като новото лице на партията ви!!! .Това е следващият етап , спокойно! Кабала ни е пътеводна звезда на нас , масоните и числото 5 ни е целта - 5 -тото ниво! А вас ще ви потопим до 3-о ниво , там ви е мястото на оФцете! ха ха ха

24

Сапунджиев

преди 7 години

Интересно кой им дава идеите за предизборната платформа. Не че са кой знае какво, даже са смешни, но като гледам лицата от снимката дори от това не биха могли да измислят.

23

Анонимен

преди 7 години

За поредн път задавам въпроса. Ще имали оФце които да гласуват за бсп герб и останалата шайка? Ако все още има живи такива дето ще гласуват да знаят че няма да доживеят до пенсия. Казвам до пенсия щото годините за пенсия никога няма да ги достигнете! Ако си мислите че ще доживеете до 75 години за да ви дадът пенсия колко години ще я ползвате се пита в задачата. Щото по Татово време не ви харесваше да ви пенсионират жените на 55 г. а мъжете на 60 г. Е щом не ви харесваше сега ще ви ареше!

22

бг

преди 7 години

Няма как да се вярва на БСП,защото те показаха,че след всяко тяхно управление следва разруха,фалити и кражба. И няма как да е иначе,защото комунистическата система е деструктивна по същност.Вярвам,че всички сме си взели поука от тяхното управлени.Луканов,Виденов,Орешарски-при тяхното управление фалираха банки,имаше хиперинфлация,имаше много корупция!Впрочем медиите какво ни заливат със статии за бсп?-комиунистите са си същите

21

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБавите ***, като видят БСП и се накупчват, като мухи на л...о, броячът в централата цъка на всеки коментар, а после, ще им раздават стотинки...жълти..

20

Ха

преди 7 години

Много *** герберчетата бе, :)))) от сега свалиха гащите! Туй шубето голям страх ти казвам! :))Шуробаджанашките позиции горят, топлите местенца изчезват, бонусите няма да ги има:))

19

сминдух енд чесън

преди 7 години

Всеки път стила и лицата са уж нови,а финала винаги един и същ-катастрофа.

18

До шок

преди 7 години

Поправка. Не роднина-милиционер, а роднина-милионер

17

Анонимен

преди 7 години

За някои от тези хора бих гласувал, за други не, от ГЕРБ не виждам нито един, на когото бих се доверил.

16

До герботроловете

преди 7 години

Навсякъде се чува скимтене на герботролове!Свърши се вашата, Винету му свършват парите и парите за вас ще намалеят!

15

анонимен

преди 7 години

вижда се КОЛКО СА НОВИ---НАД 55 60-- ГОДИШНИ УТВЪРДЕНИ ----РАЗБОЍНИЦИ

14

Балтона

преди 7 години

"Елита" на нацията!

13

Анонимен

преди 7 години

Е друго си е герб да ми говорят за промяна със същите хора на същите места и същите приказки !!!