181

Анонимен

преди 7 години

С Гумен Гадев начело това трудно ще се случи, той е по загрижен за интересите на Русия

180

Анонимен

преди 7 години

Пътво Охрид и Скопие, после и Казан

179

Тракиец

преди 7 години

Сега е момента новият президент да покаже добрите си отношения с Русия, и тя да не се намиса в тази интересна провокация. Като можем да върнем нещо нека го направим, все пак за там са умрели много от прадедите ни, за уж обединена и силна България! А сега с лека ръка искаме да забравим! Нека си я върнем! Може да договорим с албанците и част от адреатика за част от северна Македония, която е населена предимно с албанци.

178

наблюдател

преди 7 години

Да поделят Македония.....Ами вижте какво стана с Кипър след 1974....Чукате минусчета, но не сте запознати. На теория да, но на практика .....Нека ЕС и бълг. политици да не се връзват на този американец. Нищо не разбира от политика. Горчиво, ама горчиво ще плащаме. Нека макетата се научат да живеят по толерантно.Това се отнася и за ост. население в тази част на полуострова....

177

Анонимен

преди 7 години

До 206 Ако имаш в предвид най-северните райони на Войводина си прав, но областа е голяма и сърбите винаги са били мнозинство.

176

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е бреговете на Вардаро да бъдат прочистени от руско-сръбскиот окупатор

175

ИГНОР

преди 7 години

ИГНОР за всички руски *** които ви казват че не ни трябвала Македония, било таралеж в гащите и подобни глупости!!! Таралеж в гащите ни сложиха рашките със създаването на държавата Македония и облъчването на македоснките българи и насаждането на омраза към БЪЛГАРИЯ !!

174

Анонимен

преди 7 години

US конгресмен: Македония да се подели между България и КосовоА не е ли по-добре русия да се подели между САЩ, Китай и Япония? С това ще се ликвидира и тероризма в света. С един куршум ще паднат 2 заека.

173

Анонимен

преди 7 години

Да, Средната земя, D

172

Анонимен

преди 7 години

Какъв коментар може да се даде на такава новина? Американците ореваха орталъка, че Русия присъединила КРИМ, а сега най-отговорен техен сенатор на всеослушание обяввява как трябва да се прекроят границите на Балканите. Къде е сега г-н Плевнелиев да даде един точен евроатлантически анализ на интервюто?

171

Разум и пак разум!

преди 7 години

Американците да си говорят каквото си искат - не им е за първи път да отприщват войни, и да ги губят когато стане много горещо. Да се надяваме че нашите политици и националисти няма да се хванат в този капан, и дори ще действат за изпускане на парата. Защото може да стане много горещо. "Нови Балкани" са една чудесна мярка за противодействие на регионалното развитие което най-накрая се забелязва след десетилетия неустойчивост подбудени точно от наскорошната балканска война.

170

Анонимен

преди 7 години

Войводина е с много разнородно население, най - различни в т. ч и българи, сърбите никога не са били там повече от 12-13%, общото между всички малцинство там с изключение на сърбите е че са католици и е въпрос на време да си минат отново в Унгария

169

Анонимен

преди 7 години

Абе какъв е този шум? Линейки ли фучат навън? Ааа сетих се, това предполагам са кремълските *** които усещат че творението им Македония ще бъде заличено и поделено между българи и албанци.

168

вицепрезидента

преди 7 години

идеята на сенатора търпи развитие: - Сърбия се разделя от България и Унгария. За руснаците остава един шут в ***.

167

Анонимен

преди 7 години

До 187 Във Войводина унгарците са с пъти по-малко от сърбите.От кога население което има-няма 15%от област има право да се отцепи.Във Войводина има не малко власи и те ли ще отидат към Унгария ,както и хърватите/бунявици/,словаци,русини,чехи и др.

166

Анонимен

преди 7 години

Ако се заслушате ще чуете как вият като линейки македонците.

165

Анонимен

преди 7 години

По тайно споразумение между Албания и България, на което гаранти са Турция и САЩ, това трябва да се случи през 2017 година, затова и руснаците толкова пумия хвърлят върху нас в ппследно време, но рано или късно техните творения ще бъдат заличени

164

наблюдател

преди 7 години

Споменах палестинците, защото съм живял в този район доста годинки. Те ...арабите искат земи, но те са откупени отдавна от еврейте. Добре. Отново им ги връщат, а те не строят нищо. Истинска пустиня, но искат още, още и още.....войни се водят от десетилетия. Така ще стане и на Балканите, ако Македония се ,,раздели", както този *** ,,американец" го послушаме.Нашият п-в в момента си е добре разделен, но да живеем заедно...

163

Свободен

преди 7 години

Свобода на всички народи които коминтерна обрече на робство - Войводина, Македония, Южна осетия, Дегестран, Калининград, Чечения, Тибет, Манджурия .... ДЕРЗАЙТЕ СВОБОДНИ ДЕМОКРАТИ!

162

анонимен

преди 7 години

гмо мозьците ще делят македония а не щат да делят крим що така бе кравари