100

Анонимен

преди 7 години

а за пенсионерите един гол к..... този злодей е по-голям от всички досега....Наглецът е толкова млад а вече с палат -това са нашите министри /алчни ,недостойни да носят името българин ,защото обричат родителите ни на гладна смърт а младежите ни избягаха и едва ли ще се върнат да гледат наглостта на политическата ни класа ! Той напусна преди депутатското си място ,защото мечтаната депутатска заплата му била малка а инак на нашите майки и бащи им е достатъчно по 2 % на година за пенсии.

99

Смееех

преди 7 години

По-висока минимална заплата от догодина, но и по- висока вноска за пенсия. Това планира финансовото министерство. От първи януари догодина минималната заплата вече ще е 460 лева или с 40 лева повече от сега. През 2018 и през 2019 година обаче не се планира тя да нараства.Гарантирано от ГЕРБ.Тоя и шефът му от Банкя до вчера реваха че няма пари за надбавки за пенсионерите по Коледа и Великден и то по 40-50 лева сега изведнъж пенсии по 300 лева и мин. заплата 650 лева. Хахахааааа.

98

Георги Шопов

преди 7 години

Крадев нагъл ***..

97

Teodor

преди 7 години

Тоя ***, дето напусна народното събрание, защото не можел да си гледа семейството с 2000 лева заплата и изведнъж като министър си построи замък за 1 млн. лева край София, ДА МЪЛЧИ! Народен съд за такива като него!

96

Анонимен

преди 7 години

Ако сега може защо и преди да не е могло ?! Как не им омръзнаха едни и същи глупости

95

Анонимен

преди 7 години

Радев още му е рано да изпълява нечии заръки да не говорим, че още нищо не е свършил, а чии заръки изпълняваше Плевнята. На лъжата краката са къси.

94

Анонимен

преди 7 години

На изборите един среден пръст за вас, за да ми видите добре пръстовия отпечатък ***.

93

123

преди 7 години

А сега някой да ми каже, че ГЕРБ не е популистка партия.

92

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСредната заплата в Русия е 50 хил рубли. Безработицата е под 5%, практически няма безработица, търсят се работници и заплатите растат.

91

Анонимен

преди 7 години

Посижими ли са предизборните обещания и поредните лъжи тоя не беше ли същия дето казваше, че заплатите не могат да се вдигнат. Кои заплати направете депутатските 650 лв и приключвайте с тия тиквени глупости .

90

Анонимен

преди 7 години

В Англия МРЗ сега 7.20 паунда на час.През 2019г МРЗ ще е 9 паунда на час.В Германия на час 8.50евро сега.През 2019 МРЗ 10 евро.Това са държави,в които това което е казано сега 100% ще стане.Министърът на финансите на България да вземе да се образова малко и да спре да лъже колко са ни най-ниски данъците.Да вземе да погледне колко е ДДС за храни,книги и лекарства.Да сметне колко данъци се вземат на 3 000лв МРЗ там и колко в България за същата сума.Май,май тук са доста повече.Просто това са факти.

89

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че е постижимо. Просто фирмите ще орежат от тези които са с по гоелми заплати и ще дадат на тези които са под минималната. Прецакани са само тези които взимат малко по големи заплати, за капиталиста нищо не се променя.

88

Анонимен

преди 7 години

Кризата от 2008 г. продължава и скоро няма да стигнат заплатите в Англия и САЩ.

87

Анонимен

преди 7 години

Че то сега също се води, че средната работна заплата е 937 лв., ама не съм видял човек (с изключение на тези със собствен бизнес) да прави по толкова...И то става въпрос за град Бургас, гордостта на ГЕРБ, уж най-добрият град за живеене у нас. 2/3 от моите приятели са в чужбина вече, а политиците може да си пускат каквито си искат измислени стъкмистики и да ни обясняват как всъщност живеем добре.

86

Анонимен

преди 7 години

Айде на наддаванетоооо. Марешки колко дава. Ама Марешки не само големи заплати, ама и евтин бензин дава.

85

1

преди 7 години

Трябва да се чете между редовете. 650 лв. минимална заплата -с по 10 процента скок на година, е възможно.Това е ясно но после"Постижима е и средната заплата от 1500 лв., на база на икономическите показатели."Значи ако иконом.показатели са ниски през годините ще видите 1500лв. през крив макарон"Пенсиите няма да стават 300 лева - не е коректно спрямо пенсионния модел и ресурсите на държавата".От това изречение следва че трябва умишлено да държим пенсионерите бедни.Що за приказки,нямам думи

84

Анонимен

преди 7 години

Владислав Крадланов от ГЕРБ може да каже всичко ! На него вече никой не му вярва.

83

Анонимен

преди 7 години

Валутен борд и за заплатите трябва да са в евро 1:2 спрямо Германия.

82

Анонимен

преди 7 години

Коя година? 2050 г.?

81

Анонимен

преди 7 години

Те ще го направят това, но ще вдигнат цените петорно и пак ще сме бедни и няма да може човек да си позволи елементарни неща