29

Красен

преди 7 години

Хубаво де аз съм 36 годишен икономист. Не попадам нито в категорията 35 години нито в категорията инженер. Какво правим другари?

28

Глад и мизерия

преди 7 години

Когато видя високо вдигната ръка на социалист се обръщам на другата страна, защото другарите с тяхната фантастика са доказали своята некадърност да управляват. Примери много. *****СССР, Куба, Венецуела, Сев. Корея, Мали, Бали, Сомалия,Йемен,Мемен...Джемен...Бимбенен...Бангладеш, Таракеш.....и още знайни и незнайни държави-героично борещи се против УСА-та, Мусата, ЕС, Натото....

27

Анонимен

преди 7 години

Мазларова ,Лечева,Станишев или тя сама си написа лъжите ,че тогава да повярвам на ***.

26

Анонимен

преди 7 години

32 Странджа, ама *** ли е, сестра ти ли е, жена ти ли е? Кажи си?

25

Анонимен

преди 7 години

Добре, че тези няма да спечелят изборите!

24

Анонимен

преди 7 години

20% за минималните пенсии са цели 35 лева .........но като 20% изглежда много внушително

23

Анонимен

преди 7 години

ТУК ПИШАТ ИЗЯВЕНИ БЪЛГАРОФОБИ- ТАКАВА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- ВСИЧКО ХУБАВО ПОСТИГНАТО ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ СЕ ПОСРЕЩА С ЯВНА ВРАЖДЕБНОСТ И СЕ ОТРИЧА- ТОВА НЯКАКВА ОПОРНА ТОЧКА ЛИ Е ИЛИ ПРОСТО ОМРАЗАТА И ЗАВИСТТА Е СТИСНАЛА НЕЧИИ ГЪРЛА И Е ДАЛА ПОВОД ЗА ПУБЛИЧНО ЛИНЧУВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.

22

Анонимен

преди 7 години

Нинова и цялото им Политбюро са милионери, но точно милионерите винаги намират всякакви врътки да не плащат данъци - някои закконни, а други не. В крайна сметка, богатите с високи данъци не можеш ги уплаши.От високите данъци ще пострадат тези със заплата > 1000 лв като повечето ми приятели и познати - все работливи хора.Аман от комунисти!

21

Анонимен

преди 7 години

Ох ,за малко! Сега си докарвам 9999 лв на месец,значи няма да ги обложат с 20проц.повече!

20

Анонимен

преди 7 години

А ТИА БЕХА ТРЪГНАЛИ ПО НОВ ПЪТ- Е ДА ДЕ АМА КАЗВА ЛИ ТИ НЕКОЙ НА КЪДЕ- ОТИ ЕДНО ОБЕЩАВАТ И СЛЕД ТОВА ПОГРОМ.С 20% МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ- И ТОВА ЩЕ БЪДЕ СОЦИАЛНО- ТОЛКОВА КОЛКОТО ШВЕЙЦАРСКОТО ИМ ПРАВИЛО- ОТВАРЯМ ТРУДОВАТА КНИЖКА- 1991 Г - ЯНУАРИ 200 ЛВ, 1997 Г ЯНУАРИ 22 РАБ ДНИ- 12.44ЛВ В НОИ С ПИК И ЕГН, 2017 Г 1100ЛВ. ХА ПОЗНАЙТЕ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП, КОИТО СЪСИПАХА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ, ИЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ- ОБЕЩАВАТ СРЕДНА ЗАПЛАТА 1500 ЛВ ВЯРВАМ ИМ И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ.

19

Анонимен

преди 7 години

1. Кои според БСП са богати- тези с доход > 10 000/ год. са голяма част от населението и не ми се виждат мн богати.2. С обещания за по-високи данъци избори не се печелят. 3. Богатите ще намерят достатъчно законни и не чак толкова законни способи да не си плащат данъците и ще го отнесе пак работникът и служителят с 1000 лв заплата.

18

Анонимен

преди 7 години

Корнелия на 30, Манолова на 30 и Юлияна Дончева на 30 заедно с мен в джакузито ми на двора на каса шампанско...ммммм... след това мога да умра спокоен!

17

Анонимен

преди 7 години

Най-успешната коалиция БСП и ДПС, ще поеме властта след изборите и всички ние, които сме в обръча около тях ще станем отново мултимилионери!

16

Анонимен

преди 7 години

Решили били , одобрили с единодушие, с аплодисменти, цветя и фанфари...освен да пляскат, да мислят дали могат??Целият този конгрес е за едно хубаво осурвакване... докато гледат властта през кривия макарон

15

Аз

преди 7 години

На снимката, тази ми прилича на един дребен водач с мустачки. Същия поздрав. И същата партия, разбира се. И неговата беше НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА.

14

Анонимен

преди 7 години

Бедност се бори с образование и индустрия, никой досега не е преборил бедността, като е направил и богатите бедни...Иначе интересно пари откъде и за пенсии и за програми...Единственото което ми се вижда постижимо е да ни докарат до 8 милиона -и то като приемат 1.8 милиона бежанци , след като новото германско правителство ги изрита от Германия

13

Гойчов

преди 7 години

Заспалия електорат на бешипету няма как да проумее че тук трябва само една мярка - всички крадливи политици в затвора. Но това значи половината им партия зад решетките. Всичко останало ще се нареди от само себе си.

12

Анонимен

преди 7 години

След изборите ще заяви като миналия път "нямаме пълно мнозинство и коалиционните партньори. ..."

11

Анонимен

преди 7 години

Експеримента със Странжа-Сакар не се ли провали още при Тато

10

пабло ескобар

преди 7 години

всичко ново е добре забравено старо...блажени са вярващите,лесните българи за манипулации и пропаганди...мбуахаххахаха....за един мижав обяд зеленчукова супа и картофки със свинско се продават нещастниците такива хора си заслужават съдбата!!!!няма как да се надява и да има вяра човек на такива ***!типични *** африканците са по горди от вас и не падат на колене хайде трийте коментари за истината а глупостите на троловете и удобните коментари не ги триитеуелкоме то де северна корея-булгари