39

Анонимен

преди 7 години

Когато учих аз, имахме три нива на задачите. Да усвоиш материала, за напреднали и трето - висше за "особените". Да не ни избива на пакостите. Такъв як стимул да се докажеш!

38

Херцог Трън

преди 7 години

То пък в Нов Български едно усвояване, маааа.......... :D :D :D

37

Анонимен

преди 7 години

Пратете го в Нов Български, да усвои де щото може. И като попадне на майстор ще стане нашенския Стивън Хокинг.

36

void

преди 7 години

Това "свръхинтелигентното" дете с 2-3 хубави шамара ще го напрвя професор.

35

Анонимен

преди 7 години

Пореден опит да се селектира Ханибал Лектър 2 в родни условия ???!! Нема да се получи...........

34

да

преди 7 години

такова свръхинтелигентно ще го направя след само една - две "консултации" без свидетели, че за нула време ще му излекувам скуката - ***.. как не се е намерил някой до сега в това училище да му надуе главата..не е ясно..агресивен ли сииии...

33

Анонимен

преди 7 години

Слагайте го в усмирителна риза и нека си скучае в ризата защо ни занимавате със малкия проклетник.

32

Анонимен

преди 7 години

Свръхинтелигентен, а не разбира, че държанието му е недопустимо. Да не е искала да каже "свръхактивен" тази Офелия?

31

бай брадър

преди 7 години

до 21Напълно вярно, по времето в което ние бяхме на тия години щеше доста възпитание да изяде от даскалите. И вероятно щеше да стане човек. Ако не в училище, в казармата сигурно. А сега от много внимание и цивилизован подход най-много след 1-2-3 години да почне да дави котета щото му е скучно, и накрая верно ще удуши някой съученик. Много кекаво стана това общество и си понасяме последствията от което.

30

Наблюдател

преди 7 години

Ако неудовлетворените очаквания избиват в агресия само го чайкайте да порастне малкия разбойник, че да видите тогаз! Прочее умният човек не проявява агресия само защото му е скучно.

29

Хидко

преди 7 години

Възможно е. И аз бях така, ама не съм тормозил всички наред. Вярно, може би съм бил по самовглъбен - рисувах на гърба на тетрадките си постоянно. Поне няколко листа отзад бяха изрисувани. Педагога трябва да намери подход. Навремето се е случвало да ме оставят да се занимавам с моите си неща, за да не преча на учебния процес. Според мен, има начини, но явно тези хора там, не могат да намерят.

28

елементарно, Уотсън!

преди 7 години

Не мога да разбера как може цяла държава да не се справя с десетгодишен хулиган. Що за кьопава държава имаме? Нямали право да го изключат за насилие?Абе аланкоолу, казвате, че майка му изобщо не сътрудничи на учителите. Не се явява за разговор с тях.ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ИНТЕРСУВАТ ОТ НЕГО И НЕ ПОЛАГАТ ДОСТАТЪЧНО ГРИЖИ ЗА НЕГО! И решението е много просто! На това основание Агенцията за закрила на детето има правото ДА ОТНЕМЕ РОДИТЕЛСКИТЕ ИМ ПРАВА И ИЗПРАТИ МОМЧЕТО В ИНТЕРНАТ!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Вундеркинд

26

ХАХХАХАХАХА

преди 7 години

ПЪЛНИ ЛЪЖИ!!!! ДЪЩЕРЯ МИ УЧИ В 19 СОУ!КРЕТЕНЧЕТО Е ДУШИЛО С ВЪЖЕ ЕДНА ОТ УЧИТЕЛКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!КОЛКО ИНТЕЛИГЕНТНО!

25

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли кво топли душичката ми ?Колкото и да ни заливат с пропаганда - от радио, телевизия, сайтове...българина пак си има усет кое е истинно и кое не.Дано по скоро да избухне тоя усет

24

Бай Ставри

преди 7 години

Офелия, много те моля! Почни да се занимаваш с нещо друго, вместо да раздаваш "компетентни" диагнози. Да ви *** в експертите!

23

Нагла лъжа

преди 7 години

Нагла лъжа, за да се оправдае поведение на социопат. Институциите предпочитат да бездействат, отколкото да решат такъв тежък казус, защото се чувстват безсилни. Но най-страшното е, че с нелепото си обяснение му дават сила да издевателства върху все повече хора в бъдеще.

22

до 27

преди 7 години

Едно е да си интелигентен, друго е да си социопат. Едното не изключва другото. Това, че някой е надарен умствено, не означава, че нормите на обществото за него не важат...Има изключително интелигентни серийни убийци, садисти и прочее. В случая дали се вписва в птицефермата също е критерии. Хората протестираха поради проявената агресия към деца и учители, а не че му лиспва интелект.

21

:-(

преди 7 години

Инстутуциите, като "Закрила на детето" винаги имат компетентно решение и доладче от рода"свръхинтелигентно".Ами, скъпи институции, които живуркате от ниско интелигентните, които не бият, не душат учителите, работят, плащат заплатите Ви .Моля Ви вземете го при вас да го образовате, възпитате и му дадете нужното внимание, пък дано ме Ви набие.Смешни и жалки сте с вашите оценки и докладчета.Вие сте срам за държавата, защото именно Вие провокирате такова поведение на тези индивиди .Вие сте отдел"Закрила на детето", а няма отдел"Закрила на обществото".Вие сте най порочната и смешна институция в с

20

Анонимен

преди 7 години

Вярно да в съзнанието на средностатистическия хомо сапиенс е безвредно я очиларко, който прилежно си чете книжките, докато останалите колективно се гаврят с него, а той въздиша примирено, продължава да чете и сменя диоптрите. Когато обаче очиларкото не се вмести в общоприетите рамки на свърх амбициозните родители, техните роднини, отрочетата им и случайни сеирджии, той бива заклеймен, оплют и накълван от цялото кокоше племе в птицефермата. Жалка картинка, от жалки кървящи и техните поддръжници.