177

Анонимен

преди 7 години

А кои интереси е защитавал? Руските ли?"Виждам, че се правиш на небрежно отвеян. Бих ти отговорил, макар отговорът да е очеваден, но като гледам и как постът ми отпреди 5 минути е дал фира, май няма смисъл, отборът ви днес е доста силен.+++++Не се прави на разсеян, ами отговори кои интереси е защитавал! Натовски, на ЕС, руски ли или чии?

176

Браво на генерала

преди 7 години

Браво! Точно такава е позицията и на 80% (нормалните) българи. Винаги с Европа, никога против Русия. Щатите, ако искат да си мерят... ракетите с Русия, да си ги мерят. Но да са така добри да не правят "помен с чужда пита" както са свикнали да правят.

175

дебилен патриот

преди 7 години

Когато става въпрос за отношението към Русия, това е пропорционален отговор към поведението на Русия, която изгради голяма военна мощ в последните години и използваше военна сила срещу съсед, припомни Столтенберг.Румба, що не припомни лафа за де юре и де факто и знамето, а млъкна? Езика ли си глътна, що ли?

174

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с това зове че го повтаряте като латерни. Тази дума ми опротивя щото онзи *** Плювналиев постоянно зовеше нещо като елен -лопатар. Ама хомосексуалист. Любовният зов на гейсръндака избегал от плевнята.

173

Анонимен

преди 7 години

Първо да върнат Украйна на Украйнците и тогава ще мислим за обединяване.

172

Ал Бънди Президенте

преди 7 години

Комарад команданте президенте шофер на самолет Гумен Гадев, ти на дипломатическа совалка в полза на Раша ли си там или си президенте команданте на България???? Пяна на устата ти излезе да говориш за отпадане на санкциите срещу Раша, военно сътрудничество на на Раша с НАТО и незнам какво си? На кой си президенте ти шапкарче жалко? Следваш дословно инструкциите на Решетников май, но не се сещаш малко по-скрито да го правиш, че отрано ти лъснаха гащите....

171

АТАКИСТ

преди 7 години

223 брюкселска *** си ти! Браво на нашия президент

170

Анонимен

преди 7 години

Егати руската *** е тоя.

169

Анонимен

преди 7 години

Мисля че Българският Президент трябва да защищава Българските интереси а не руските. В речта на Радев във всяко изречение се споменава думата Русия а България само един път. Позор !!!! Имам чуството че е пратен от Русия .

168

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е баща на нацията. Де факто изостави и нея и нейните интереси заради любовта си към Русия. Както изостави жена си и децата си заради любовта си към Деса. Не му е за пръв път.

167

Христо

преди 7 години

Как демократичните държави ще се обединят с Путинова Русия срещу тероризма, като Русия в момента е най-големия терорист: нападна и заграби Крим; нападна и заграби източна Украйна; събори малайзийския самолет и уби стотици невинни; подкрепя престъпния режим в Сирия;...................................

166

69

преди 7 години

ЗА ДА СТАНЕШ ГЕНЕРАЛ ПРИ ВОЕНИТЕ В Б.Г. ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗДРАВ ЕЗИК ОЩЕ КАТО ЗАВЪРШАТ И СТАНАТ МЛАТШИ ЛЕЙТЕНАНТ ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО *** А ПРЕТСТАВЕТЕ СИ ДА СТАНЕШ ГЕНЕРАЛ .ВСЕКИ КОЙТО Е ХОДИЛ ВОЙНИК ПРЕДИ 1989 г.ЗНАЕ КАКВО Е. ЧЕТЕТЕ И ДРУГИ НОВИНИ ТАМ ПИШЕ ЧЕ ДНЕС ГУМЕН ГАДЕВ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДА ИМА ЗАСИЛЕНО ПРИСЪСТВИЕ НА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ

165

Анонимен

преди 7 години

Когато става въпрос за отношението към Русия, това е пропорционален отговор към поведението на Русия, която изгради голяма военна мощ в последните години и използваше военна сила срещу съсед

164

Руска дезинформация

преди 7 години

До истинатаБългария никога не е била ВАСАЛ на ЕС и САЩ. България беше 45 години васал на Русия. АРусия е враг на България.

163

Наблюдаващ

преди 7 години

До Русофилкa РaдевaЕ сега ако и тая помия не ти я изтрие *** - всичко ще е очеизбодно...

162

Анонимен

преди 7 години

Борбата с тероризма включва и терористите в Украйна

161

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (211)"А кои интереси е защитавал? Руските ли?"Виждам, че се правиш на небрежно отвеян. Бих ти отговорил, макар отговорът да е очеваден, но като гледам и как постът ми отпреди 5 минути е дал фира, май няма смисъл, отборът ви днес е доста силен.

160

Анонимен

преди 7 години

дори един ден е защитавал българските интереси ...---А кои интереси е защитавал? Руските ли?

159

Анонимен

преди 7 години

А как минаха непозволените "хуманитарни" помощи за режима на Асад. Пийте си гинкгобилобата, че простата ви алармира!!!

158

Русофилка Радева

преди 7 години

В централата на НАТО руския лакей Радев всъщност повтаря стара идея на господарят си Путин. Да се направи по подобие на "антихитлеристката коалиция" антитерористична коалиция от НАТО и Русия. И в името на борбата срещу общия враг агресията на Русия в Украйна и анексията на Крим да бъдат забравени а Русия да получи ореола на борец срещу тероризма.