42

Gogo

преди 7 години

За такива по една лопата и кирка и по цял ден да къртят камъни и след година ще са като нови. Няма да знаят нито какво е алкохол, нито дрога.

41

Анонимен

преди 7 години

До СотирИ тебе дано да те ошамарят.

40

Сотир

преди 7 години

Да са живи и здрави охранителите и още много шмекери да шамарят.Браво!

39

Анонимен

преди 7 години

"Обикновено качествения бодигард или охранител не използва насилие! Толкова много хора е трябвало бързо да го обезвредят и да повикат полиция! Ако си разбират от работата де!" .... ти що не ходиш да респектираш някой надрусан, дето те вижда като покемон

38

Анонимен

преди 7 години

Спомняте ли си изпълненията на един български охранител в Испания?Тези още не са готови да ги изнасяме зад граница.

37

Анонимен

преди 7 години

Обикновено качествения бодигард или охранител не използва насилие! Толкова много хора е трябвало бързо да го обезвредят и да повикат полиция! Ако си разбират от работата де!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31.....да ги бият подобни отпеки, кой знае, какви мизерии са направили ..................ИМЕННО! "Кой знае", ами никой не знае все още, но боя са си го отнесли. Влизаш в заведение, прибират ти парите, вдигаш скандал - вика се полиция, а не някакви башибозуци да те кълцат насред София.

35

Гениално!

преди 7 години

Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят.

34

Анонимен

преди 7 години

4 човека не могат да се оправят с един наркозависим(най-вероятно)!Чудя се ако вместо него бяха компания пияни батки

33

неамдуми

преди 7 години

"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят." Хем ги бият хем ги арестуват!??

32

Читател

преди 7 години

До кикоЧукча НЕ читател, чукча-писател ;-)

31

ох, добре

преди 7 години

Ох, слава богу, били провинени, уплаших се, че са невинни и някой ги е млатил. Но щом е така значи боят е оправдан, според тезата на тая с висящата чакаща оставка веднага!

30

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, да ги бият подобни отпеки, кой знае, какви мизерии са направили и на колко хора. Никой не го бият просто ей така.

29

Смешни охранители

преди 7 години

Като ги гледам тези охранители по скоро ми мязат на баш селски биячи! Все едно гледам разправия пред селска дискотека в малките часове!Тези охранители трябва да бъдат уволнени на часа! Никакъв професионализъм, парад на комплекси, тези смешни "удари"от охранителя са характерни за някой пияница, вкарване на емоции в работата...!Вместо да помогнат, те са изпочупили и част от инвентара, въобще смях и жал!А ако бяха двама почерпени здравеняци???Яяно показват муслули на умряло куче!

28

Анонимен

преди 7 години

144 подадени сигнала?! Ако са били основателни и 144 ПЪТИ!!! полицията е сигнализирана за престъпление, а не е разкрито и понесена някаква отговорност, нещата са зле и държавата е за закриване.Интересно е отношението на полицията-развяват се като присъда милиционерски статистически данни,очернят се хора преди още да е изяснен случая. Първоначално нещата са кристално ясни-един човек извършва престъпление като малтретира друг;един *** охранител се изживява като следствие,прокуратура и съд в едно

27

Анонимен

преди 7 години

Поредната беге драма

26

кико

преди 7 години

Марийче поне прочети това което пишеш.Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят. До момента не могат да ги открият, за да подадат заявителски материали

25

!?

преди 7 години

Много ви промиват мозъците - на видеото се виждало как на ЕДИНИЯ му извъртяли ЕДНА баница, доктора казал че няма следи от насилие, той отказал да подаде жалба, не отишъл даже и до районното , а вестниците продължават :"Битите момчета" и някои хора четящи само заглавията и само тудей.бг сипят обвинения срещу СОТ-ажиите

24

Teo

преди 7 години

Тези изгубени души са само за съжаление. Ще побуйстват, ще ги ошамарят още няколко пъти и ще е до там. Това е хубаво да го прочетат всички кандидат-нарк-о-мани. След още някоя годинка следва цироза, хепатит С и бавна, мъчителна смърт. Ако имат късмет могат да попаднат на нещо некачествено и да се отърват от мъките си по-бързо. А теглото е винаги за родителите и близките. 144 "сигнала" за единия. Този си е непоправим случай. Да не дава Господ да си на мястото на родителите му!

23

Анонимен

преди 7 години

Жената няма как да знае кого бият и защо. Просто това което вижда е нередно.В една правова държава си има институции които работят и не се стига до такива ексцесии.