6

ss

преди 7 години

да пускат камерите на АПИ ( тез дето броят трафика) да снимат за без гражданска,винетка, скорост, и купят и още 10хиляди камери навсякъде да се снима и ще станат нещата !

5

Смуки

преди 7 години

Ще вадя резервата, на умрял инвалид с пълномощно и няма проблеми! ;)

4

Анонимен

преди 7 години

РЕКЕТЬОРСКАТА ФИРМА КАТ ИЗОБЩО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ ЗА КОИТО Е СЪЗДАДЕНА А РАБОТАТА И Е ДА ПЪЛНИ БЮДЖЕТА НА ФАЛИРАЛИЯ КЕ НЕ Ф КАКТО И СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ!НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ А МЪРЗЕЛИВИТЕ *** ОТ ПЪРДУЛКИТЕ ДА СЕ ХВАНАТ НА РАБОТА И ДА СИ ИЗКАРВАТ С ТРУД ПРЕХРАНАТА КАКТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА!

3

Истината

преди 7 години

КАТ се бори за тези свръхвисоки наказания налагани след като стане катастрофа, за да може да рекетира шофьорите по-успешно, а не да ги налага превантивно, както е в нормалните държави. Няма да се оправим докато не сменим чипа на КАТ и депутатите, че трябва да се борим да няма нарушения и катастрофи, както е по света, не както е у нас - КАТ се бори за все по-високи наказания записани в закона, за да ги прилага след като стане катастрофа и има жертви, но не ги прилага преди да стане катастрофа.

2

Реалист

преди 7 години

Война трябва да обявим на КАТ, за да започнат да работят. В закона ако ще и смъртно наказание да има за всяко нарушение, нищо няма да се промени при този неработещ КАТ.Умните хора отдавна са го казали - трябва да има неизбежност на наказанията, а не свръхвисоки глоби, както ни ги пробутва КАТ, а някои без нищо между ушите изпадат в екстаз при всяко увеличение на наказанията записани в закона и неприлагани от КАТ.

1

Анонимен

преди 7 години

Каква война, просто им узакониха двойно рушветите.