26

Анонимен

преди 7 години

Янукович отказва да подпише указ за асоцииране към ЕС следва преврат организиран от САЩ. Днес Холандия каза НЕ на асоциирането на Украйна - евроатлантическа солидарност и партньорство!

25

АМИ ПРАВИЛНО....

преди 7 години

РУСНАЦИТЕ ДА СИ ХОДЯТ В РУСИЯ!НЯМАТ РАБОТА В УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ!НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ , НИТО ИМ Е БИЛ ТЕЛЕГРАМА ДА ИДВАТ....!

24

Турчина

преди 7 години

Десетки терористи от ДАЕШ са убити тази вечер от турската армия. Турския мимистър на отбраната е в Кремъл.

23

Анонимен

преди 7 години

Впрочем от началото на конфликта в Украйна над 2 милиона украинци са се преселили за постоянно в Русия. Интересно защо не идват в ЕС, нали им обещаваха да стават членове на ЕС. В Европа идват милиона африканци и араби от хиляди килметри и влизат свободно защото били бежанци. А в Украйна също се стреля по улиците, защо не идват в ЕС украинците, само трябва да пресекат границата с техните братя Поляците и са в ЕС. Не ги ли пускат? А как пускат арабите и африканците които са съвсем друга култура.

22

ПАК ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ

преди 7 години

РУСИЯ Е ИМПЕРИЯ------СЪС СИЛАТА НА ОРЪЖИЕТО И ПРИНУДАТА!!ТАКИВА ИМПЕРИИ ----ВИНАГИ СЕ СГРОМОЛЯСВАТ!ЗАТОВА ИМАШЕ РЕВОЛЮЦИЯ -----ЗА ДА СЕ СРИНЕ ИМПЕРИЯТА ....НО , ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , ДРУГО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО...!ПАК ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ ---НЯМА НАЧИН!!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Руската орбита не привлича ,а отблъсква държавите около нея.

20

Анонимен

преди 7 години

Турски поток сложи край на мечтата на Украйна за интегриране в Евросъюза в качеството си на ключов енергиен хъб. Украйна вече на никого не е нужна - съсипана и изоставена на произвола на съдбата.

19

Анонимен

преди 7 години

На кой му пука за Окрайна? Само Била и Кауфланд се сдобиха с 30 милионен пазар, честито!

18

Анонимен

преди 7 години

Хазяйката на баща ми в Германия , се беше развела през войната с мъжа си , защото нейния мъж , нощем повтарял името на украинската си любовница на сън.Украинките , масово са били на работа в Германия през войната ....като сега!Доброволно , разбира се ....../....А , .НЕ КАКТО ГО ОПИСВА СЪВЕТСКАТА ПРОПАГАНДА!!/

17

КАКВА УКРАЙНА

преди 7 години

Има само ОКРАИНА - крайно място в РУСКТА ИМПЕРИЯ. А тя Е ИМПЕРИЯ, не заради имперските стремежи на ръководителите и, а заради ХОРАТА, които живеят там. Над 100 народа населяват тази земя и тя е ВЕЛИКА. Да. РУСИЯ е ВЕЛИКА - НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА.

16

Анонимен

преди 7 години

Ще пратят ли Тръмп и Путин Украйна в орбитата на Русия? Не знам къде ще пратят Украйна, но знам че и Тръмп и Путин ще пратят в затвора.

15

до 14

преди 7 години

Благодаря, да ти се връща многократно.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Дааааааааааааааааа, точно съгласно "еуропейските ценности"! Бравос....благодарско за "милосърдието"!!!!! Господи, каква злоба..............Ха-ха-ха.....ето тази злоба ви затрива.......кеф....не ви желая лошо, но ми е кеф, как се гърчите от безсилие и злоба!!! И това ми били "либерали", "толерантност", "свобода на мисълта и словото"....дрън..дрън....дрън.....Боже, какво човешко падение!!!

13

Турчина

преди 7 години

На пресконференция Тръмп е отказал въпроси на СНН Интернешънъл съобщиха по ТРТ преди малко.Тръмп ще ги оправи Потрошенко и сие.

12

Анонимен

преди 7 години

Никой истински украинец от Украйна, не обича руснаците и азиатските навляци!Даже през ВСВ, те не бяха на страната на Сталин.В Одеса в катакомбите през войната се биеха помежду си , два вида партизани --националисти , срещу комунисти!Прочети Шолохов , и ще ти стане ясно ,че украинците , никога не са обичали азиатската гмеж от татари,монголи и разни ***!

11

Анонимен

преди 7 години

САЩ съсипаха Украйна!

10

Анонимен

преди 7 години

Безсрамното изявление на избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп относно възможността да признае Крим за руски, е диагноза на опасен маргинал. И той е опасен както за Украйна, така и за САЩ в абсолютно същата степен. Не може маргинал, който е снизходителен към диктатурата на Путин, да бъде гарант за демократичните свободи в САЩ и света.

9

Анонимен

преди 7 години

Ще остане ли Украйна в орбита на Русия или ще бъде засмукана от американската черна дупка?

8

Анонимен

преди 7 години

Украйна никога няма да бъде член нито на ЕС, нито на НАТО. Дори асоцииран член на може да стане, дори и Турция е асоцииран член на ЕС от 1963г.

7

Анонимен

преди 7 години

"Съзнателно или не, Савченко представя войната в Донбас като вътрешен конфликт за Украйна."Че то си е вътрешен конфликт за Украйна, просто просто западните медии съзнателно ни го представят като външен конфликт. Източната част на Украйна не е съгласна с курса на западната и предвид, че западната пое "курса" си чрез държавен преврат, няма как Киев да очаква съдействие от Донбас и Крим. Нещата не се случиха по естествен път и Киев не може да очаква, съдействие.