103

Анонимен

преди 7 години

Хубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

102

Анонимен

преди 7 години

Защо липсва същата грижа за бедните българи от страната на Б. Борисов?

101

Анонимен

преди 7 години

Филии с мас им трябваааат........ Да са здрави и тъппи като банкянския як.

100

до Бай Ристо

преди 7 години

Каквото и да пишеш тук, богат няма да станеш с надника от фондациите на Сорос.

99

антиБЪЛГАРСКАсистема

преди 7 години

е това вее е тотална гав.ра от държавата към българите - пенсионерите нямат пари за хляб, а на някакви арабески им се раздава първокласно меню всеки ден. Жалко че и сладолед не са им включили, може и цигари за който пуши, а за българските ученици няма пари и трябва да ядат половин филия за закуска с малко кашкавал отгоре

98

Анонимен

преди 7 години

Да бяхте хранили така българските пенсионери. Долна, гнусна пропаднала държава начело с тиквенник.

97

Анонимен

преди 7 години

Кога ще изритате тези пара зити обратно в държавите им?

96

Анонимен

преди 7 години

Да се намери начин да си изработват храната.Който не работи не трябва да яде.Стигат ни ромите да ги храним!

95

Анонимен

преди 7 години

Да им приседне дано.

94

ivailo1403

преди 7 години

Не знам защо статията е написана с такъв дух на радост, след като много българи не могат да си позволят често такова меню.

93

Бай Ристо

преди 7 години

Понеже гледам че взехте да пишете за дупета, явно вие вашите не може да си ги пазите и затова горещо се молите на Путин да ви ги опази.

92

Глад БГ

преди 7 години

В Шумен няма доставки от хляб според потребители вече 2 дена!

91

Анонимен

преди 7 години

Така на сухо не става, раздайте им от якорудкската ракия.

90

Бай Ристо

преди 7 години

Много ме кефи как се хленчи в тоя форум затова обичам да пиша тук. Българите били бедни, окаяни и не знам какви си, чакат да дойде някой спасител (Русия) и да им въдвори ред в държавата, ама май скоро няма да стане. Аз пък казвам че лошо няма да приемаме бежанци, но да са под строг контрол и до колкото е възможно да си заработват престоя тук. А колкото до статията всичко изглежда много апетитно , но съм сигурен че това което им се дава са буламачи от продукти с изтичащ срок.

89

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Системата, в която ни принудиха да живеем след 10.11.1989-та година е меко казано извратена.Над 2 000 000 българи бяха унищожени чисто физически по един или друг начин. Било то с ГЕНОЦИД в здравеопазването, социалната система или поради безпаричие.Още толкова бяха прокудени завинаги от България.Тук останахме не повече от 5 000 000 българи.90% от тях живеят трудно и едва свързват двата края.И при всичко това държавата харчи милиони за чужди граждани, които никой не е канил тук ! Извратено е!

88

Анонимен

преди 7 години

Падат им се по 133 лева месечно на човек, което ще рече, че за да си ги изработят, трябва минимум 5 дни в месеца да изпълняват някакви трудови задължения към държавата, която им дава някакъв вид закрила/на базата на минималното възнаграждение/, ако изобщо можем да говорим за закрила в бежанския смисъл на думата. Излиза, че тези хора са длъжници на редовните граждани. Кога "бежанец" с лопата сняг на улицата? "Бежанци" да се включат в залесяване на гори! "Бежанци" в почистване на паркове!

87

Анонимен

преди 7 години

До 107 То е много лесно да наречеш хората мързеливи вместо да им разбереш трагедията и да им помогнеш да живеят достоен живот.

86

Анонимен

преди 7 години

Менюто на пенсионера - хляб , малко сол ,туршийка ,от време на време кисело млекце и ... каквото си намерят в кофите за *** !

85

Анонимен

преди 7 години

До Бай РистоТи що не ходиш там да си живеЙш безгрижно, щом е така?

84

Младеж

преди 7 години

До Бай МитьоА ти защо си мислиш, че децата и жените им са ги натирили, със сигурност няма да е от хубаво. Тия бездомници много от случаите са се държали много лошо със жените и децата си, и са ги тормозили. И накрая заслужено свършват като бездомни кучета, без никой да ги погледне.