7

А'м т'ва е

преди 7 години

След като новоизпечените демократи ***на българската икономика - какво ни остава - да бягаме на запад към новите поробители със смъкнати ***... Ако някой се реши да направи списък на ликвидираните и разпродадени предприятия след 1990г. ще се види ясно погромът в икономиката. Само една малка част са - ВИДАХИМ, ЗЗУ СТ.ЗАГОРА, Завода в Правец, КТМ РУСЕ И ЧЕРВЕНА МОГИЛА, ВАМО, ДЕБЕЛТ, Мадара Шумен, Химко Враца, ЗММ София и в страната, Ел.карните и мотокрни заводи, БалканКар и хиляди! др.

6

маде ин Булгари

преди 7 години

Правилно са разбрали колегите от NZZ ("Нойе Цюрхер Цайтунг"). В България изчезна доверието в т.н. "европейски ценности" и в т.н. "ЕС" и се повиши доверието към християнските ценности и към Русия!

5

Анонимен

преди 7 години

Излизане от ЕС и НАТО и ориентиране към Русия и Евразийския съюз. Останем ли в ЕС до 10 години България ще изчезна, българите ще са малцинство на тази територия.

4

Спас

преди 7 години

Що за наглост????? Гледайте си новите гости от юг и не ровете в канчето на старите бухали!!! Новобранците се лъжат лесно, но нас не можете да ни лъжете постоянно!!!! Ние сме живели при Социализма и ако сега ни кажат връщаме всичко крадено на държавата, ще се оправим за 3 години!!!!!!!!! Ако пък и братска Русия ни подкрепи, няма и да се сетим за вашата "демокрация"!!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2На хората така плащат.

2

Анонимен

преди 7 години

Нойе Цюрхер Цайтунг първо да търси отговор на въпроса защо една касиерка в била гермния взима 1500 евро, а в България само 250.

1

Евроатлантик

преди 7 години

Аз съм добре при евроатлантизма - имам си тоалетна хартия и лапам бананани, а по празниците се меткам на западната кола и пътувам в чужбина по магистралите! Доволен съм, добре живея.