16

Лоши времена

преди 7 години

Лоши времена за комшитата, днеска си тука, утре си при Аллах.....

15

Турчина

преди 7 години

Целта на Германия е гражданска война в Турция. Отдавна работят за това. И Меркел не желае Борисов да си отива защото при гражданска война в Турция някой трябва да се погрижи за бежанците.

14

Турчина

преди 7 години

След последния терористичен акт в социалните мрежи се появиха призиви за погром над кюрдите. Тюрк Телеком съобщи, че 80% от профилите призоваващи за насилие са с германски айпита. В момента най агресивна спрямо Турция е Германия.

13

Турчина

преди 7 години

И преди Ердоган имаше терор. Но тогава се премълчаваше. Терора в Турция е от 1980 година. Не е нещо ново.

12

Андрешко

преди 7 години

Докато Ердоган не здаде властта Турция няма да се оправи,а ще се разцепи на по-малки държави,колкото и да се мъчи презедентът им със сила да удържи властта.

11

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Хаха. Решение срещу терора може само да е режим ала чичко Сталин. Но даже и това ме съмнявс да ги спре.

10

...

преди 7 години

Само, като прочетох ''окопната война'' с кюрдите и спрях да чета глупостите в тази статия...каква окопна война, бе драги ми преводачо на статии от знайни и не знайни статии...това да не ти е 1та световна...как може няколко хиляди слабо въоръжени *** да водят окопна война с една добре въорежена и силна армия?Това, което водят те се нарича партизанска война, следващия път, като превеждаш да си знаеш...

9

Анонимен

преди 7 години

Султан Ердоган си мисли , че живее в 14 век и е владетел на.... за сега на нищо . Никой няма да му помогне в борбата с кюрдите , а те са над 20 милиона .

8

anonimen

преди 7 години

*** serdat e ot pkk

7

Nqkoy

преди 7 години

A pak Boyko i Plevnaliev sa mnogo polezni za stranata. Da se 4uli turci da komentirat prezidenta na BG ili Boyko.Gledayte si v va6iq ni6tojen, prodajen i bez nikakva gordost jivot. Ostavete gi turcite, ne gi komentirayte daje, za6toto ot tam se podrazbira 4e im zavijdate.Ayde po4vayte s minusite sega , mi6oci..

6

Sando

преди 7 години

Прекалената жажда за власт на Ердоган ще съсипе Турция.

5

не е за смЕх

преди 7 години

Каквото повикало такова се обадило комшиите все още имат някакъв шанс ,но определено са се насочили към ръба лошото е ,че ако го прекрачат покрай сухото ще изгори и мокрото.

4

Шабан Шаулич

преди 7 години

До ХасанТурчин си ,няма лошо ...Но не виждаш ли,че тоя човек е вреден най-вече за Турция?

3

Анонимен

преди 7 години

Турция и Русия - вечните врагове на България, ще се анихилират взаимно. Тогава отново ще дойде Златният век на България!

2

Анонимен

преди 7 години

Турция в ЕС, готова е

1

Анонимен

преди 7 години

Путин го беше казал добре: "Алах е взел разума на Ердоган".