19

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Не подкастряйте гьостериците. Тая година дрянът е убав, нека са с повечко чепове, та га млатим полицаите по каските и шлемовете да ги трошим с един удар.

18

Анонимен

преди 7 години

Само заради изказването, че лидерите в брюксел искали (умишлено е с малка буква), тези не трябва никога да помиришат власт. ц, интересува ли ви какво искат, не ония в брюксел, а българите? Отговорът е ясен. Пожелавам ви съдбата на ндсв.

17

Анонимен

преди 7 години

Тия просто си играят с народа . Дъфката Хитрино ще я разтягат до новите избори.....

16

Васо

преди 7 години

"Шефът на депутатите от ГЕРБ призна, че лидерите в Брюксел искат да продължи "това, което е правено досега в България". Що пишат тогава такива катастрофални доклади бре, Цветанов.

15

Анонимъс Максимус

преди 7 години

Поне от кумова срама няма ли да се махне. Видя че хора масово не го искат, той не е спечелил мажоритарен вот, а просто партията му има най-голяма подкрепа. С 27% подкрепа, да решава бъдещето на България за десетки години напред...

14

Анонимен

преди 7 години

Мутрите от Брюксел са наредили на Мутрата да прави нов кабинет, щото трябва да се обгрижват бежанците!

13

анонимен

преди 7 години

Ако направи нов кабинет това ще е и краят му.Но явно този човек напоследък не си дава сметка какви ги върши.Явно пак "началниците"нещо са го подкокуросали.Видя че сбърка за ООН -два пъти,сбърка за енергетиката и то невъзвратимо но не разбира,че онези от ЕС си го менкат както си искат.Но това нарцицизма е страшна болест.

12

аз

преди 7 години

"Шефът на депутатите от ГЕРБ призна, че лидерите в Брюксел искат да продължи "това, което е правено досега в България". А колко българи искат да продължи това, което е правено досега в България, или това не е важно за Цв. Цв. Нагъл ***

11

Анонимен

преди 7 години

Бреей, няма отърване от тоя пич! Ти го гониш през вратата, той влиза през прозореца. Такъв гьонсуратлък никъде няма. Тц тц тц!

10

Анонимен

преди 7 години

Сега ще излезе с номера, че държавата ще се срине, ако няма стабилно мнозинство и те не управляват. Ще даде за пример Хитрино, санирането и каквото там се сетите, естествено и дежурният виновен Орешарски.

9

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Тая държава е свършила. А Боко е пророка на агонията й! Точка

8

Анонимен

преди 7 години

Българи, ако оставите Цецо Ухото да ви избере Борисов-3, заслужавате си 1000 % съдбата !

7

Анонимен

преди 7 години

Е*ати и държавата, в която Цветанов е вся и всьо!!!

6

Анонимен

преди 7 години

за да изгоним наглия мошеник борбата ще бъде мъчителна

5

цвцв

преди 7 години

хора забравихте ли как боко се кълнеше че няма да прави коалиции и ще носи цялата отговорност.забравихте ли как ревеше че тройната коалиция му оставила незнам си какво наследство?а сега какво е направил жадниа за власт боко?той унищожи институциите в България, всичко се свежда до това какво ще каже той или къде ще нахлуе.

4

Анонимен

преди 7 години

"Цветанов: Премиерът в оставка е най-авторитетният човек" УШКОооо той и Дучето беше АМА...

3

Анонимен

преди 7 години

Вчера Меркелица му е напомнила, че има да прибира 40 000 бежанци от Германия."Патриотите" ще му помагат за обгрижването на пришълците!

2

AнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Явно е, че тази зима, няма да ни се размине без да въртим гьостериците!

1

Анонимен

преди 7 години

Със всеки изминат ден се убеждавам, че нацията ни затъпява все по-дълбоко и дълбоко!!!! Хората казват..."в една река не се влиза два пъти...", нашето тъпо племе ще влезе ТРЕТИ!!!!!! УНИКУМ!!!!!!