15

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Руснаците, дори не съзнават, че са вкарани в капан от Запада... - тая война ще ги изтощи допълнително... - като прибавим жестоките санкции, ниската цена на петрола и останалите суровини, слабата рубла и галопиращата инфлация... - става ясно, че нищо добро не чака руснаците...

14

маски

преди 7 години

Явно запада свали маските да заплашва Русия с нови санкции за това че избиват терористи е чудовищно признание че същия този запад подкрепя терористите и главорезите вече няма съмнения в това.

13

маде ин Булгари

преди 7 години

На 20 ноември, датския кораб Karina Danica е разтоварил българско оръжие в пристанище Джедда в Саудитска Арабия. Част от оръжието е произведено във ВМЗ (Вазовския машиностроителен завод). Оръжието е поръчано и заплатено от Саудитска арабия и е предназначено за "умерената опозиция" в Сирия. Демек за джихадистите от ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам" в Алеппо.

12

Анонимен

преди 7 години

До "Конфитюров"Вие имате рф виза? Или заплата в рубль?

11

Анонимен

преди 7 години

америка ли?ами те я финансират войната,и в сирия също.а пък се праввт на шущери

10

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

9

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че мюфтия благославя руските войници биещи се в Сирия за Асад.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Е, днес взеха 10 милиарда от една сделка... - но и те ще свършат... - взеха да разпродават, а това ще ги докара до просешка тояга...

7

ужас

преди 7 години

Вижте снимката това е резултат от действията на "западния свят"

6

геополитическа салат

преди 7 години

Раздвоен съм да му се невиди.. За братушките съм по презумция, ама падне ли Алепото пада и оградата..

5

дезинформация

преди 7 години

Бибиси няма! Има отдел "Лъжа и дезинформация" на ЦРУ!

4

Анонимен

преди 7 години

Всъщност "умерените" са в съюз с ИД. Доказа го днешното изявление на фракция на ССА (свободна сирийска армия), което подкрепя настъплението на Ислямска държава в Палмира което тече в момента.Не е изненада кооперирането между ислямистите - същия номер го правеха в Ханасер два пъти тази година, безуспешно - опитваха заедно да прекъснат основната пътна артерия използвана за доскавки към Алепо.Чудя се с какъв цинизъм нашите "комитети" плачат и милват доказани убийци и главорези.

3

Анонимен

преди 7 години

Давайте Братушки.Иаз ще се се бия редом до вас.

2

Мармаладов

преди 7 години

Русия дава жертви в жива сила и техника в борбата срещу салафистко-уахабистките фракции.Какво прави западът? Защитава палачите си - продължава да приема изнасилвачи, зверствата в Германия вече са ежедневни. Същите тези салафисти, които западът и български предатели-правозащитници защитават, са преоблечени като "бежанци" и в нашата държава.Между другото преди малко Лавров каза, че засега спира операцията в Алепо - за да могат да се изтеглят малкото останали терористи.

1

Анонимен

преди 7 години

Те така смятаха и в Афганистан.