83

до 76

преди 7 години

Е, като не става, и нямал харизма... дай да слагаме такива като Каракачанов, Жорж, Светльо Витков и т.н, които са с много голяма харизма. Че то ДСБ не е БСП да тегли ушите на Москов. Който си е ***, си е ***.

82

Комунист

преди 7 години

Премиер се става с 45% от гласовете на избирателите, не с 5%Хората не искат да те виждат в парламента, а ти си гласиш за премиерското креслоТая голяма глава като пъпеш само за украса ли си я носиш на раменетеСледващия парламент ще го гледаш само на телевизора май

81

Анонимен

преди 7 години

Изгонете бандитите от кремъл,вкарайте по затворите ракетоносителите им и тогава ще видите как нещата ще се получават с лекота.Пет лева може да имаме ама ще са си наши,а сега изкарваме 3 а освободителката на джоби моментално с 2.50.Изгонете руският цирей и ще видите икономически ръст.

80

Анонимен

преди 7 години

КАТО ТАТКО ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛОАМА ДРУГ ПЪТ

79

Аз

преди 7 години

До АнонименАлтернатива: *** за Европейско Разбитие на Баламистан!Къде пишело: "Надежда тука всяка оставете!"? (Д.Алигиери).

78

Анонимен

преди 7 години

Другари,излязоха документи ,че ген Радев е подписал договорите за ремонтите на руските щайги МИГ.

77

Анонимен

преди 7 години

Отворко,, след дъжд качулка,, що до сега не каза че съмнителните типове от Афганистан не трябва да са заедно със сирийците и защо беше коалиционен партньор на ,,булката беглец нима не знаеше за предишните му 3 бягства от власта и не съм чул до сега да си казал че границата не се охранява и ти се готвиш да ме управляваш.ЛИЦЕМЕР.

76

СРАМ

преди 7 години

Раданее, до последно стоя във властта, а сега се правиш на честен и почтен. Е НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОВЯРВА. Оставки се дават, когато виждаш, че няма да можеш да изпълниш обещаното, а не когато свърши келепира и кражбите и продажбите. Ако бяхте хора на честта и бяхте напуснали правителството, когато БСП и ДПС спряха съдебната реформа, тогава щях да гласувам за вас. А сега ? За какво сте ми ? Поредните селски хитреци излъгали на изборите, за да влязат във властта. СРАМ

75

Анонимен

преди 7 години

Радан Кънев - новият Веско Методиев и той бе много почтен и умен тип, но не можа да се наложи в собствената си партия, Праматарски го измести. За да си лидер трябва и още нещо - трябва борбеност, решителност, дух.

74

PD

преди 7 години

България със сигурност е първенец, по консултанти на глава от населението. Това експерти, медиатори, манипулатори, кръжочнци политици, че и журналисти, учат, тикат, бутат, ръсят мозък. А като дойде Видьов ден, народа им бил виновен. А не ходят да си търсят друг народ, където да разгърнат големите си заложби. Нищо търпелив е мъдрия народ Български, но е и злопаметен. А скоро реакцията ще се върне като бумеранг, върху манипулаторите му. На лъжата краката са къси, пак този народ го е казал.

73

Анонимен

преди 7 години

Радан е един много честен и почтен човек, но не става за Водач. Няма харизма. Ако имаше отдаван да е тропнал по масата и да каже - ДСБ изхррля москов от редиците си и излиза от Реформаторския блок, още когато Хр.Иванов си подаде оставката.

72

Markoff

преди 7 години

Абе Раданчо...ти не можеш да прескочиш 4 процентовата бариера не мой...вие заедно с 346 други партии направихте реформаторслия блои, та едвам влезнахте у парламенто..та сега сам юнак на коня...тръгнал нова република да гради...

71

ъ

преди 7 години

Щеше да става и президент,щеше да прави нова партия, сега проклина партиите, а иска с помощта на партия да стане премиер. Все нищо е объркано в мисъл, думи и дела. Ми нали тва е Абсурдистан!

70

Анонимен

преди 7 години

Единствения трезво мислещ полик в България .Предлагащ решения, а не кухи фрази,единствения от РБ, които доброволно се отказа от властта!Единствения който открито говори срещу олигархията и корупцията, които иска да види осъдени политици и мафиоти, готов да въведе румънската прокуратура.Какви са алтернативите БСП, ДПС, гербавите- защитници на олигархията, картелите, мафията .ИЗБОРА Е ВАШ.

69

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не си ***, а ние сме прости.Радане, не отговаряш на условията за премиер. :)

68

Анонимен

преди 7 години

ИНСТРУМЕНТ ЗА ГРАБЕЖ И РЕПРЕСИИ НА КРЕМЪЛСКИТЕ БАНДИТИ Е МОДЕЛА КОЙ,ПОД ИНСТРУМЕНТИ,Белене,КТБ,***,ЦКБ,Топлофикация,БТК,М-тел,Химимпортекспорт,Валентин Златев,Марешки,В Арабаджиев,братя Диневи,Шарлопов,Пеевски,Г Гергов и мн други.Ежегодно освободителката източва от България минимум два милиарда евро,а вас ва занимават със ченгесарски интриги и бежанци

67

Анонимен

преди 7 години

Марешки прави партия - "Воля". Бойко се чуди как да отклони гласове от БСп и патриотите. видя се за кого гласува магарешки.

66

MAKEDON

преди 7 години

Ahaahahahaaaaaaa ...... abe kaj go najdovte ovoj Musolini surat......... abe ucka da se nosite so nego

65

Анонимен

преди 7 години

Медицината е много напреднала, но при случая Рамадан е безсилна.

64

Анонимен

преди 7 години

Уха, имахме тиква за премиер, а сега и бай Х* ще имаме. Територията определено се движи в правилната посока!