14

Анонимен

преди 7 години

До *** Соси падло не се заплесвай

13

Анонимен

преди 7 години

до 9: "България просяци(еврофондове)без самочувствие!"Тунеядец с комплекси не може да има самочувствие.

12

Анонимен

преди 7 години

ХеХехе Хипотетично АКО си поискат кредитите и "еврофондовеге" Куба ще се премести в България ТОТАЛНО.Молете се да не го направят.

11

Анонимен

преди 7 години

До3 Защо сравняваш със Сащ направи сравнение с повечето латинодържави държави на които населението се изнася към САЩ

10

Циник до 4

преди 7 години

Мне...товарищ...такива като теб ...го осират! Русофилчета...всякъква дреб...която вирее само у нас! Поняль ?! Чу*кча! А мне - " По барабану" Къде съм излъгал досега бе отворко жалък!

9

BURZUM

преди 7 години

България просяци(еврофондове)без самочувствие!

8

Западняците завиждат

преди 7 години

Западняците завиждат, защото нямат такива лидери, като Фидел Кастро. Лидерите на западняците са марионетки на криминалните световни концерни, картели и банки.

7

Анонимен

преди 7 години

Просяци със Самочувствие - това остави Фидел днес на Куба !

6

BURZUM

преди 7 години

Абе градинари кво да напишат *** и тоалетна хартия това им в главите а 99%грамотност и най-доброто безплатно здравеопазване ми то не им е нужно ...на капиталиста грамотни хора и здрави не му трябват ...трябват му консуматори да се редят като идийоти в черния петък...

5

Анонимен

преди 7 години

"Най-очевидният недостатък на неговото наследство е материалният дефицит". Това е недостатък за тези, които вярват в това ,което влиза в устата и излиза от знаете къде.В днешно време, за съжаление,повечето хора са болни от тази болест и съдят за другите по материалните им постижения.Жалко за което!Бог да го прости Фидел и да успокои душата му.

4

Анонимен

преди 7 години

До *** засранец оссра сайта

3

Анонимен

преди 7 години

БЛЯ, БЛЯ Най доброто здравеопазване в света - дори америкосите тайно ходят в Куба да се лекуват.Санкцийте НЕ СА ПРЕМАХНАТИ !

2

маде ин Булгари

преди 7 години

В Хаванна има музей, в който са документирани 638 атентата срещу Фидел Кастро. Не е известно, дали всичките 638 са организирани от ЦРУ. Най-вероятно, повечето от атентатите са дело на ЦРУ.

1

Циник

преди 7 години

....ха сега де????!!!! Безкрайна беднотия...кърпени с тел кадилаци....от декорите на "Казабланка" , и расови потенциални пр&ститутки за американските казина, които скоро пак ще отворят врати в огладняла Куба....ааааа..да. ....и купонна система за с*апуна! Не знам кое е нецензурното на думата С*апун - та излиза като звездички? Всъщност досещам се...във връзка с роми...и афганистанци! Спокойно - няма - с*апуна ще мирише на овч*а л*ой!