4

Анонимен

преди 7 години

От бедност ли? Всеки втори българин търка лотарийни билетиТова е последната фаза на бедността преди революциите - ХАЗАРТ от безисходицаИли казано като за статоквото, т.е. на просташки език - ората търкат билети вместо да си купят ляб с надеждичката да се измъкнат от 30 годишната мизерия, в която ни вкарахт5е

3

Моряк и половина

преди 7 години

За мен това с тези билетчета не е дори хазарт, а чиста измама! Много ми е любопитно, обаче дали има някъде статистика колко хора имат отворени сметки за залози в интернет букмеикъри! Според мен минимум 500 000 000 лв на година заминават в чужбина! Там са големите пари, това с 5 лв за билетче е нищо!

2

Суека

преди 7 години

Колкото повече еничарите от властта правят по-нисък жизненият стандарт и начина на живот толкова повече хората ОСКОТЯВАТ и почват всичко да пробват с частност ЗАЛАГАНИЯ на мачове или друг тип , менте лотарийни билетчета които не са направени с цел вие да правите пари и всякакви други престъпни схеми и идеи ... УПРАВЛЕНИЕТО докара НАРОДА до САМОУНИЩОЖЕНИЕ и защо ЗАЩОООО питам аз !?!?!?! Писна ми от предатели и *** *** във властта КОГА ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА ОБРАТНО И СЪДБАТА НА ДЕЦАТА !?

1

Анонимен

преди 7 години

Айде на билетите!