162

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ЦЕНТРАЛНИЯТ КОМИТЕТ НА ГЕРБ НЯМА ДА ПОДАДЕМ ОСТВКА, И ВЗИМАМЕ КУРС КЪМ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА С УЗУРПАТОРИТЕ-ТЕРОРИСТИ ОТ БСП.НА БАРИКАДИТЕ, ЗА СВОБОДА И ХЛЯБ !! НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ

161

Анонимен

преди 7 години

E харно, няма да е комунистката, ще е комунистът.И?Пак най-бедните и най-мизерните?Честито!

160

ДО ЦЕЦКА УРОК 1

преди 7 години

ДОБРО УТРО .GOOD MORNING .

159

Анонимен

преди 7 години

Затвор за бате Бойко победа за България

158

Съединение?

преди 7 години

Ние сме като козлетата дето се сбили на моста,а не си дават сметка,че той вече рухва и ще се удавят!Борисов ни сложи върху бурето с барут,драсна клечката и сега "обиден" може да избяга !Бурето са 30 милиарда дългове,които не Борисов,а ние целокупно ще връщаме!Бурето е населване на страната ни с ***,които ще се развъждат като местните такива пак от нашия джоб!Държавата ни е разграбена,разпродадена и без работещи институции,здравеопазване,образование,икономика.....и с демографска катастрофа!

157

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКО КОТО НЯКАКВА ЛАТЕРНА НЕ СПИРА ДА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ И ДА ЗАПЛАШВА С ВСЕМИРЕН ПОТОП АКО МУ ДРЪПНАТ ГОЛЯМАТА ЛЪЖИЦА ОТ НЕНАСИТНАТА МУ ГЕРБАДЖИЙСКА УСТА!

156

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Володя, мачкай Докторе, мачкай Генерале соро.соидната ***!

155

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Тоя и миналият път агитираше, защо не е задържан?

154

Анонимен

преди 7 години

Браво! Народната Любов засипва мутрата Бойко! А колко магистрали и магистрални жрици има покрай тях! И колко пенсионери с големите % индексация , които не могат да си карат мерцедесите по тях гласуват за него! И колко безработни след 6 години благоденствие, принудени да станат гастербайтери очаква да гласуват за него! И колко съсипани от него от средния бизнес , напълно заличен и работещите при тях очаква да гласуват за неговия кандидат??? Няма такива. Справедлив наказателен вот. Мутрата да си подава оставка!

153

Анонимен

преди 7 години

ТАКА СИ БЕШЕ ГЛЕДАХ ГО И НЕ ВЯРВАХ НА УШИТЕ СИ! но може би го е направил неволно!

152

Анонимен

преди 7 години

до 166 пинко, Генерала разбира и малко немски. Ако имаш малко сиво вещество в кухата си чутура, щеше да знаеш, че един човек ако владее перфектно английски, то знае и малко немски поне, защото много думи на немски и английски са сходни.

151

Бойко не Борисов

преди 7 години

Адаш, българския народ днес ще ти приеме оставката. Утре може и да не ходиш до парламента. Тя работата е ясна.

150

г-н Борисов,

преди 7 години

този филм сме го гледали вече... Престанете да плашите НАРОДА ! Не Ви искаме !

149

Анонимен

преди 7 години

Герберунгелите газ пи.каят от безпомощност в момента. уиахахахахах....

148

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКАТА на НЕКАДЪРНИЦИТЕ предстои след 3 часа!!!! Съкрушителна победа на ДОСТОЙНИЯТ ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ срещу МАГАРЕТАТА на ГЕРБ /ГРЕШКА Цацева и ОНЯ другия, кой беше там/. НОВО НАЧАЛО за Родината и повече СОЦИАЛНА справедливост в БУЛГАРИЯ!!! СЪД и ЗАТВОР за КРАДЦИТЕ И КОРУМПЕТАТА!!!

147

Анонимен

преди 7 години

Това ли ти е успокоението, герберасте? ...че генерала не знае немски? Уахахахахахаха.... А к'во да кажем за Стругарката дето и английски не знае даже?-----------Тя поне не казва, че знае нещо което не знае за разлика от вас лъжците от БСП!

146

Анонимен

преди 7 години

До летателИ аз така викам - Марш! Марш, Йода-Радев от политиката на България!

145

Въпрос

преди 7 години

"Надпартиен президент", на който от едната страна стои Корнелия Нинова, а от другата Илияна Йотова това президент ли ще бъде?

144

летател

преди 7 години

Марш, марш, с генерала наш! В бой да летим, враг да победим!

143

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАааааа...вече не издържам, наливам си едно домашно вино за Генерала!--------------То на вас червените фенове на Йода-Радев това ви е нормалното състояние!