21

Мунчо

преди 7 години

Като се има предвид що за диПУтати си имаме, смислени анализи от тях е глупаво да се очакват!

20

Анонимен

преди 7 години

Съчувствам на гееберюгите. Ще секнат мръсните долаеи на разните Обонгови и Клинтънови демократични фондацийки и наркокартели и скоро ще са пътници.

19

Наблюдател

преди 7 години

Много се заблуждават, като си мислят че ще има радикални промени в американската вънншна политика.

18

Анонимен

преди 7 години

"...след което да се надяваме, че ще заживеем в един променен и по-добър свят."Изброй ми една реална причина за такива надежди!

17

Анонимен

преди 7 години

Ветропокателите ще се строшат от въртене! Много яко!

16

Анонимен

преди 7 години

Американците спасиха света от президент, който директно щеше да поведе света към трета световна война.

15

Анонимен

преди 7 години

У нас няма истински анализатори. Има истински аналлизатори.

14

Анонимен

преди 7 години

Още от самото начало се знаеше, че Тръмп е изборъг *** американците. Само че нашите поръчкови политици мачело с ББ и РП се скъсваха да го оплюват. Сега остава в неделя да излезем всички и да подкрепим ген.Радев, след което да се надяваме, че ще заживеем в един променен и по-добър свят.

13

Анонимен

преди 7 години

Бойко в типичния лакейски стил каза "да НИ е честит новият американски президент". Не да е честит на американския народ, а да е честит на нас - подчертано васалски, угоднически и слугински. С такива суверенна и горда държава, каквато сме били, скоро няма да бъдем. Една плеяда от горди български царе и държавници сигурно биха се обърнали в гроба ако видят това отнякъде.

12

Анонимен

преди 7 години

Тъпите русофили се радват все едно Тръмп ще стане първи приятел на Путин.

11

Анонимен

преди 7 години

Има и нещо положително в този избор. Всеки може да вземе гола снимка на първата дама и да и поиска автограф. Чудя се дали ще направи една фотосесия в Белия дом.Сега, срещайки се с нея онези, чийто жени са по-грозни от камилите им ще си я представят от снимката. Няма лошо.

10

Анонимен

преди 7 години

Щатите са в опасност,след като Русия успя да им изманипулира изборите.Това означава,че и Тръмп ще бъде пуснат по течението ,ако не се хареса на Москва.

9

рублиии

преди 7 години

Русофилите така припознаха и Ципрас ,пък ква стана тя,после припознаха Орбан пък ква стана тя,после станаха Валония,пък ква стана тя,днес се пришика към капиталиста Тръмп пък ква ще стане тя.Вие не разбрахте ли ,че по далеко от Кремъл никой няма да ви пусне да стигнете ?На тази палнета има два свята ,бял и руски е Тръмп е от белия

8

уф

преди 7 години

Защо си мислите,че ще се промени кой знае какво? Преди избори се говорят много работи,но когата застанеш на власт си принуден да се съобразяваш с много фактори.

7

Анонимен

преди 7 години

Десните в САЩ винаги са се разбирали добре с Русия/СССР,защото винаги са ни-нас страните от Източна Европа -изтъргували ,продавали,на Москва.Избирането на Тръмп застрашава ЕС,който трябва спешно и силно да се обедини срещу това предизвикателство.

6

Циганин

преди 7 години

Хм ,Росенчо да лови самолета за Вашингтон докато е все още президент за да си направи селфи с Трамп и Мелани ..... .)Медии всяха ужаса по-света ако стане Тръмп президент и сега се започва да плашат народ по света с кумчо-вълчо чичко Путин ! КЛОУНИ ИЛИ *** ?

5

Анонимен

преди 7 години

Вийн изкарахте Тръмп русофил бе другари ,още малко и ДС картонче ще му извадите .Тръмп е капиталист ,милиардер много преди да се роди чукоткенския такъв,тръмп е закърмен със капитализъм,Тръмп не е русофил и тепърва ще го разбирате

4

Росен П

преди 7 години

Истина ми местенцето в Юесей, сега ще ме пратят посланинник в Кучигъ3

3

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Демократите в България не ревът ли вече горко;)))? Щот по Еуропата почнаа да вият за "краят на света". И понеже "всички живеем в Америка", особено ние, българите, като чинен балкански щат на Америка, политическите събития и тук трябва да получат своята логика. Няма как в Америка президентът да е мъж, а в България да спечели Цецка, която е балканският пунтаж на Килърито.

2

Българин

преди 7 години

Този *** анализатора с братска Русия ли точно ще ни плаши?