59

д-р Дайнов

преди 7 години

Хора, няма смисъл да гласувате против. Или гласувате "за", или не гласувате. Така наказвате само себе си. Гласуваш за Радев, получаваш БСП+ДПС + Путин. А там шега не бива.Гласуваш за Цачева. Получаваш спокойна, предвидима политическа обстановка и България остава в Европа. Нещата са простички, да не ги усложняваме.

58

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНИТЕ *** *** ЗА ЧЕРВЕНИЯ ПРЕДАТЕЛ С ПАГОНИ

57

Манолски

преди 7 години

Едните викат: Ако гласувате за Радев получавате БСП+ДПС и ще сложите чалмн ите, другите викат: Ердоган и дост лобират пред изселниците да гласуват за Цачева.... излиза, че за когото и да гласуваме все бъдем турски ***. Прав ли съм ?

56

Анонимен

преди 7 години

Кратунко Опорноточков Петолъчков, независим кандидат

55

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали зад Радев стои ДПС и БСП,но цяла Турция гласува за Цачева.Зад нея стоят най-промитите мозъци от ГЕРБ и всички държавни служители участващи в масовото ограбване.Да не забравим и простите хорица треперещи за дръвцата и кюмура и онези,които за 50 лв продават майка си.Това последното може да се отнесе и за Майката на нацията.

54

БАБА КУНА

преди 7 години

МУТРА, ТИКВА, ПАЗВАНТИН НА ЖИВКОВ И ЦАРЯ, ОТКАЗАЛ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА ЗА ДА ОСТАНЕ ПРАВОВЕРЕН КОМУНИСТ, СИКАДЖИЯ, ЛЪЖЕЦ КОЙТО НЕ СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА КАКТО ОБЕЩА, ЛЕНТАДЖИЯ С НОЖИЦА, СЪДРУЖНИК С ПЕЕВСКИ И Т.Н. Е КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЕКЗЕМПЛЯР, КОЙТО ТОЙ Е ПОСОЧИЛ КАТО КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ?!

53

Анонимен

преди 7 години

ЕТО ИРИНА БОКОВА СЪЩО СПЕЧЕЛИ, ЗАЩО ДА НЕ СПЕЧЕЛИ?

52

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Отчаяни червени пенсии с последни сили чаткат с бастуните по клавиатурите и се кьоравят за да видят дали правилно са написали опорните точки на първобитните си вождове.

51

Анонимен

преди 7 години

ГЕНЕРАЛ СИ ИМАМЕ, ИСКАМЕ АДМИРАЛ

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонименще спечели колкото спечели партията която го издигна

49

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН БЪЛГАРСКИ КАНДИДАТ И ЕДИН "НЕЗАВИСИМ" ЧЕРВЕН БЕЗРОДНИК.

48

Анонимен

преди 7 години

Червения изгнил домат в този сайт бълва простотии от години срещу ГЕРБ и какво от това . Другарю като спечели вашия пенсиониран военен какво ще стане . Нищо но от сърце. Какво може да очакваш от фуражка , който се разхожда по улиците на София с любовницата си като ученик .

47

Манолски

преди 7 години

Не знам за Вас, ама на мен лелята от комисията ми вика: "Я да ти видя бюлетината, дали е попълнена правилно...." безобразията са налице от рано сабахлем. Както е казал таварищ Сталин: Не е важно за кого гласуваш, а кой брои бюлетините накрая..... с много врътки нищо чудно Цв.Цв. да направи ЦЦ президент, ако не е театро всичко това, за да може ББ да сдаде властта че вече не може да ги трае реформатори, патриоти и абв

46

Цветан

преди 7 години

Днес.БГ да изключи коментарите в днешния ден, за да не може червените *** да повръщат цял ден помията си.

45

Рв

преди 7 години

Който не гласува днес е национален предател!!! Ако не гласуват българите днес, ще гласуват шведите водени от цвъцко.

44

Василев

преди 7 години

Всичко е написано на бюлетините, с бюлетина 13 отиваш в 2013 година при Орешарски, а с номер 17 отиваш в бъдешето!!!Агент Пийт Джоханес!ЦРУ!!!

43

Реалист

преди 7 години

Да се освободим от робството на Мутрата!

42

Schutzstaffel

преди 7 години

Главнокомандващият ще е генерал. Той си подаде оставката когато тиквената банда отказа да му даде пари за армията. *** ходи да му се моли да размислел. Сега е твой ред Буда.

41

Ангел

преди 7 години

След американските избори ,днес и в България и Молдова балотаж......Много работа му се отвори на Путин,бреййййййййй.След 3 седмици и в Австрия.И това ако е занаят,мани-мани.....

40

Анонимен

преди 7 години

Да видим,Учиндолският приц какви ще ги плямпа утре!май задължителното много не работи!