250

576789

преди 7 години

До Анонимен 259ако ти не знаеш , защо мислиш , че и другите не знаят Айде кажи какво е мажоритарен избор , ама без да гледаш в нета

249

Неутрален

преди 7 години

Подигравка с народа...Но той и така си е *** , все няма угодия

248

kiki

преди 7 години

ПАРТИИТЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ НЯКОЙ ДА ИМ БРЪКНЕ В ДЖОБА, А ТОЙ Е ДОСТА ДЪЛБОК !!НЯМА ДА ДОПУСНАТ РЕФЕРЕНДУМА В ПАРЛАМЕНТА ! СЕГА Е НАШ РЕД, ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !!! СТИГА ВЕЧЕ !!!

247

Кирил Софийски

преди 7 години

Просто Слави да сезира подходящите органи за престъпното деяние осъществявано от ЦИК ! Вместо да преброят бройката на гласувалите на референдума ,което става с преброяването на подписите в избирателните протоколи за Референдума! ЦИК ни обясняват каква е бройката на валидните бюлетини ! В случая това не е важно! Важна е бройката на гласувалите! Това вече си е престъпно деяние за което някои трябва да потърси отговорност !

246

излагаш се

преди 7 години

До Анонимен 262платено брато , защо пишеш глупости ??? Не те ли е срам ????Защо нито една партия / изключвам АБВ/ не направи разяснителна кампания . Защо бе платени ???Къде на референдума имаше квадратче ,ч е гласуваш за Слави ???

245

бончо

преди 7 години

Слави или Станислав не съм сигурен как беше да спре с чалгата и тогава ще си помисля. Всичко, което предлага е в услуга на определени хора не е в полза на избирателите.

244

Анонимен

преди 7 години

Учиндолския *** орева орталъка с неговия пиарски референдум. Ми да оди пред ЦИК да протестира, там го чака Пищова със същите претенции. Да си правят компания там, и без това са на един акъл!

243

Анонимен

преди 7 години

голям тарикат туй славито, манипулатор екстра класа. Чудовищен! Сега цик му е виновна, разбирай Борисов. Щото да внесе смут в хората за балотажа.

242

няма значение

преди 7 години

До Анонименда го направим! ама като хората ...в цивилизованите държави.

241

Анонимен

преди 7 години

За какъв се мисли този? Заради него чаках 2 часа. Трябваше за референдума да има отделна опашка. Който иска да участвува в референдума да си чака там.

240

Анонимен

преди 7 години

Слави е прав ! Само с революция срещу статуквото ще се оправят нещата! До дупка протести да окупираме парламента!

239

няма значение

преди 7 години

С други думи , по-бързо събирай хората , чашата прелива .

238

Пррр

преди 7 години

Този пък селянин от кога стана представител на хората. Заради такива като него се чувствам като емигрант в собствената си страна - развява флага на простотията и чалгата, а сега вече и за политик се облизва. Е, може пък добре да застане до мафиотските протежета, тъкмо ще им пее на ухо простотиите си.

237

Анонимен

преди 7 години

Неееее, референдумът не е на народа ще се убедиш! Референдумът излезе от студиото на Слави Трифонов и фирмата му 7/8 и олигарсите които го подкрепят.!!! Той е внушил ,че тези 3 точки са в полза на народа и зрителите му се довериха сляпо,но не се е аргуменрирал, нито е дал шанс на народа да предложи други точки или широка дискусия. Не припознавам в Трифонов своя представител ,нито говорител, нито застъпник. Обикновен човек съм, но имам правилен усет за истина и лъжа,за почтеност и лицемерие, за добро и лошо .... За него чувствам, че е вълк в овча кожа. Тръпки ме побиват

236

някой

преди 7 години

До АнонименНе, не са включени. Числото 3 501 220 идва от избирателните списъци, не от бюлетините. Числото 3 487 428, което обявиха от ЦИК, идва от бюлетините.

235

Анонимен

преди 7 години

ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ ОБСЛУЖВА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРОЕКТ НА СЛАВИ.(КОЙ?) стои зад Слави.

234

Анонимен

преди 7 години

99 % не знаят какво е това мажоритарен избор

233

Анонимен

преди 7 години

Стара мъдрост още от времето на социализъмЪТ: Не е важно кой гласува, а кой брои!

232

Анонимен

преди 7 години

Бе то в Белгия не е много добре. Пълно е с роми и бежанци, особено в Брюксел и Гент. По-добре върви вШвеция, още е по-чисто и спокойно, пък и плащат по-добре.Но тръгвай, тръгвай. Един по-малко, въздухът ще е по-чист.

231

Анонимен

преди 7 години

АКО СЛАВИ ПЛАЩА ПО 20 ЛЕВА НА ДЕН, ВЕДНАГА ИЗЛИЗАМ НА ПРОТЕСТ.Безплатно не може - има амортицации, късане на обувки, напрягане на гласните струни, пък и става студено.Абе май 20 лева са малко, ама айде, от мен да мине.