86

питай патило

преди 7 години

До АнонименХайде сега, то е от ясно по-ясно, че гербаджия е призвание на портфейла, или душевно заболяване, друг вариант нема.

85

Анонимен

преди 7 години

До всички които защитават мутрата, искам да ги попитам, какво направи той за хората в България за 7 години управление????Хората станаха ли по богати, дори 4 години забрани растежа на пенсии и заплати, няма по ниски доходи от българските, беше ли потърсена отговорност от виновниците за кражбите от КТБ, Белене, енергетиката, бяха ли разбити картелите които ограбиха хората? Кой избра Цацаров и подържа Пеевски,а? Защо да гласувам за ГЕРБ.

84

дългът набъбна

преди 7 години

Като ни вкараха във финансова спирала, само ще им трябва управдание да избягат от отговорност, тия са спецове в това упражнение. Явно съдбините на държавата са ясни и тия са си свършили работата, щом плашат, че народът ще е виновен ако се оберат крушите.

83

Простата истина

преди 7 години

Залогът е стабилността на вашето папкане.

82

Трибестан

преди 7 години

Пак да не дойде коалиция БОСТАН

81

Анонимен

преди 7 години

Турско-червените путинофилски кхмери искат да набутат Родината в евразийската *** и да ни отдалечат от Европа. На тях им е безразлично, защото и сега се стоят само по дупките и гледат единствено руска телевизия, но ние българите сме в Европа и не искаме да сме в руската клоака.

80

Анонимен

преди 7 години

И на това крадливо нищожество идва края. Да е мислила като се е гъ;;зила на Бай *** и прибирала парички от далаверите. Лустрация за герберугите, проверка от НАП за имотното им състояние. Да водите само със заплата 2 000 лева как се купуват луксозни апартаменти за 200 000 евро. Захлеби селската даскалица, услади и се властта и кинтите. Самозабрави се. И шамара дойде. За нас обикновените хора логично, за крадльовците от ГЕРБ изненадващо. Ще плащат за разрухата и корупцията. Народа все по-беден.

79

България

преди 7 години

Шъ съ упраи когато цъфнат герберите върху налъмите на Бостан!

78

Анонимен

преди 7 години

Чакаме оставките ви, земята пак ще се върти без вас. Като се махнеш ще ти направим паметник със светещи очи в центъра на София ,,кметице.''

77

ТИМЧО ВАРНЕНЕЦА

преди 7 години

Гафовете станаха наистина много, много...НЕ мисля, че ГРОБ може да се измъкне от кашата, която сами си сътвориха...

76

Анонимен

преди 7 години

Опорна точка 1: Залогът е стабилността на страната!да се повтаря по всички медии!!!

75

ТОТО

преди 7 години

Фандъкова се изложи много стабилно този път...Може би защото София вече е червена...

74

Анонимен

преди 7 години

Тия па двете УФСЕ блеят ли блеят!

73

Анонимен

преди 7 години

Алоу свинетки колко струва един километър магистрала в Австрия и колко у нас, а ?

72

до 80

преди 7 години

Ти дъ не си от " нежните" евроатлантици ?.

71

Г-ЖО ФАНДЪКОВА!

преди 7 години

СТИГА С ВАШИТЕ ГЕРБЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ! "ЗАЛОГЪТ" ВИ Е ДА СПЕЧЕЛИТЕ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА."СТАБИЛНОСТТА И СПОКОЙСТВИЕТО" В СТРАНАТА ПАК ЩЕ СИ ГИ ИМА И БЕЗ ВАС /АКО НАРИЧАТЕ СПОКОЙСТВИЕ НАХЛУВАЩИТЕ ОРДИ ПРЕСЕЛНИЦИ/.МАХНЕТЕ СЕ,ЗА ДА ДОВЪРШИМ ГРАНИЧНАТА ОГРАДА НАЙ-ПОСЛЕ /СТАРАТА Я РАЗРУШИХТЕ,ЗАЩОТО БИЛА КОМУНИСТИЧЕСКА,А СЕГА ЗАГРАБИХТЕ МИЛИОНИ,ЗА ДА "ПОСТРОИТЕ НЕОАТЛАНТИЧЕСКА"! МАХНЕТЕ СЕ,ЗА ДА СИ ПОЕМЕМ ГЛЪТКА ВЪЗДУХ И СТРАНАТА НИ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ ОТ КОЛАПСА , В КОЙТО Я ВКАРАХТЕ!ОСТАВКА И СЪД ЗА ВАС!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Защо на 71-ви не му е цензурирана думата ***?м.а.л.о.у.м.е.н

69

гтф

преди 7 години

баш дребният и среден бизнес никога няма да гласуват за вас, много къса памет имаш, как подпомогнахте олигарсите с вожда ти... ние помним

68

Я па тая!

преди 7 години

Данче ***, един доклад на наши приятели отвън сочи друго- че сме назад от африкански държави

67

Хико

преди 7 години

Айде Фъндък, овцете на село те чакат да ги издоиш