17

Стамат

преди 7 години

Този ще бъде разстрелян веднага след плюнката

16

Анонимен

преди 7 години

Аз се чудя как некъв военен глуупак без 10 дена трудов стаж, като дипломат или юрист, ще го правите президент? Ревете срещу Шуробаджанащината във властта, а тще гласувате за най-големия шурубаджанак?Тоя 20 год лежал на гърба ни, без нито една военна акция или реална работа....тоя ще ходи по срещи с политически Акули? Това е толкова смешно, че не знам как да го обясня по разбираемо.

15

Обективно

преди 7 години

Зад Слави стоят ГЕРБ и ДПС. мажоритарния вот ше ги бетонира. Ще се повтори резултата от местните избори, там се гласува така. При 240 района поне 40 ще са "турски". Не случайно от два месеца Слави ходи на спявка в сараите на Беловодски път. Ей това да се впрегне народното недоволство в услуга на ГЕРБ И ДПС, Доган верно е Меси, а слави добави още някой милион към 20 милиона евро които държи във финансова къща Карол. и вие викайте ура.

14

Анонимен

преди 7 години

комунистическа *** чалгар

13

ДНЕС

преди 7 години

Днес против Референдума се пописаха Пропорционалено *много* 36 броя *професори*член кореспонденти , Доценти и други смешки с титла Политолог преди Истинските Титли .Вият на умряло за 100 лева Хонорар . И тези Предатели и турски мекерета искат да убият децата ни със сегашната Система .

12

Щракача

преди 7 години

Ей Слафчоо Оп Оп. На референдома всички за тебе гласуваме Са Са Са ама дай и една нова чалгица така като за референдом Оп Оп Са Са Са Са!

11

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:

преди 7 години

Референдума-----е само начин да ви подмамят за избора :--да или не----ЗА ЕС , И НАТО ...или --да или не ----за РУСКАТА ЕВРАЗИЙСКА ПУСТИНЯ.....ВОЙНА , ГЛАД И МИЗЕРИЯ НА ЕДИН УМИРАЩ СОЦ-РОБСКИ СВЯТ!НИЩО ОТ РЕФЕРЕНДУМА --НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!/..няма ка да стане../ТОВА СА ГЛУПОСТИ НА КУБ------само "ВЕЛИКИ ЛЪЖИ".....за български наивници!!!!!!

10

bobi

преди 7 години

оф, тоя що не си гледа загубеното предаване и не остави политиката на хора, които разбират? Само промива мозъците на прости хора, които го гледат всяка вечер..

9

Анонимен

преди 7 години

До мечок Ей продажници, за 20 лв. на ден си продавате з*ниците! Като не е заплаха защо ограничиха, че и не допуснаха някои от въпросите!?!

8

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости, българите не искаме промяна. В момента в България всичко е перфектно, старите правила работят чудесно, съответно за какво ни е променяме каквото и да било.

7

Анонимен

преди 7 години

До 1: Отивам да гласувам само заради референдума. Вие си гласувайте за "президент", Цецо вече го избра

6

мечок

преди 7 години

Маша на статуквото. Ако беше заплаха той или идеята му отдавна да е свален от ефир, погнат от данъчни и други лостове....

5

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ Е САМО ЗА ЧАЛГА ПАРЛАМЕНТ АКО ИМА ТАКЪВ.

4

Иван

преди 7 години

До магасранПомагай на който искаш... казаха ти го. Като ви намалят субсидията половината ще останете без работата си да тролите

3

Иван

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа... - Аз да !!!

2

Онзи

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Ще гласува половин България и тогава не ти, а ние ще се смеем, а ти платен *** ще останеш без работа като се намали субсидията

1

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ ГЛУПАВ РЕФЕРЕНДУМ....??!!АЗ--НЕ!!!!!!