107

Боби

преди 7 години

До Анонимен 149Путин се ИЗВИНИ от името на Руския Народ за престъпленията които са извършени спрямо Полския народ. ЗА ВСИЧКИ ДОПУСНАТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Включи ако искаш и подавянето на въстанието на Лех Валенса в списъка. ИЗВИНИ СЕ ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДО ТОГАВА.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............Как само от Москва бе, мозък... Офанзивата срещу ИДИЛ в Мосул...Само от Москва е съобщението за жертви на американски бомбардировки умнико!

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Русия в Сирия бомби наред и нарича всички свои жертви - терористи. Включително и децата избити докато са в училище."Ти беше там и видя или ти го каза дюнерджията от Ковънтри.... Браво, хамереканските са "високоточни" и избиват в Мосул "само" от ИДИЛ... Ама от ИДИЛ не са разбрали, че ги "избиват" хамереканците!

104

Боби

преди 7 години

До Анонимен 128 прод2. Съгласен че преместването на цели народи и избиване на инакомислещите са дивотии от СССР но второто всяка власт го прави къде по-интелигентно къде очевадно директно.3. Бунтовете Германия, Чехия и Полша - по същото време колко са Латино-Американските страни и Виетнам и прочие обзавели се с САЩ интервенция за да не се разпространи Комунизъма(повечето случаи повод) - Монетата е една но има две страни

103

Анонимен

преди 7 години

До БобиБоби, ти си по католик и от папата. самия Путин призна, че руснаците са извършили клането в Катин, само ти не признаваш!

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145Как само от Москва бе, мозък... Офанзивата срещу ИДИЛ в Мосул я съобщиха всички световни медии, вкл. и български!? Само ти май не си разбрал, а в Мосул сигурно "няма" мирни жители, а там са ИДИЛ за разлика от "мирните бунтовници" в Алепо! Май само зомбираните не схващате "разликата" в пропагандата, а?!

101

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 146Русия в Сирия бомби наред и нарича всички свои жертви - терористи. Включително и децата избити докато са в училище.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 142Какви "военни престъпления" извършва Русия в Сирия бе, мозък? Това, че спира разрастването на алаакбарския халифат, който се има приемник на Османската империя и в плановете му влиза завладяването на България и половин Европа ли?! Ти искаш тук да стане халифат, както там го кръщават на черните си карти или какво - важно за теб е май на Путин да е "зле", а не бъдещето на България? Що за д.бичета сте бе?

99

Анонимен

преди 7 години

До Двоен стандарт.................Хамереканската коалиция бомбардира "терористи" в Мосул и там сигурно "няма................досега "новината" е само от Москва. Т.е. лъжа на руснаците. Никоя друга агенция тне я е потвърдила. Когато удариха граждански цели в Йемен американците си признаха и имаше разследване. Но руските лъжи с цел да се оневинят военните им престъпления в Алепо нямат край. Преди няколко дни пак Москва обвини белгийците. Излезе, че отново са единствено руски лъжи.

98

Боби

преди 7 години

До Анонимен 1281. Катин - Престъплението е че Полски интелектуалци и офицери са в ГУЛАГ лагери действащи до 41(Забранено от доста конвенции вкл от СССР подписани). При Немското настъпление Лагерниците са избити и погребани в братски могили в Пионерски Лагер действащ до началото на войната. Или приемаме че Сталин е избил Поляците и ги е погребал 39 в пионерски лагер в който още 2,5 години пионерчета са марширували върху трупове???Не оправдавам никой и двете са все гнус ни престъпления.

97

Анонимен

преди 7 години

До SharkИзлизаш защото не можеш да оспориш истината за руснаците. Стандартният ви подход 'а в САЩ бият ***' е напълно безмислен. Ако ще на Марс да трепят невинни зайчета, руснаците си остават сатрапи.Не САЩ а СССР бяха окупаторите ни за 45 годиниНе САЩ а руснаците избиваха българи без съд и присъда.

96

Анонимен

преди 7 години

До Shark..................такива сте неблагодарни и в личен план, познавам такива като вас..........За какво трябва да бъдем благодарни на путин и Русия бе зомбиран русофил? И трябва ли да си затваряме очите, когато върши военни престъпления и се държи агресивно към целия свят? Русия иска да разруши ЕС и следователно е враг та ЕС. България е част от Европа и следователно путинова Русия е враг и на България. А ти защитавайки Русия вършиш престъпление срещу България.

95

Двоен стандарт

преди 7 години

Хамереканската коалиция бомбардира "терористи" в Мосул и там сигурно "няма" мирни граждани... В същото време Русия и Асад бомбардират "бунтовници" в Алепо и избиват "само мирни граждани"!? В Алепо не били ИДИЛ, а "демократична опозиция".... Пълни хамерекански глупости на търкалета и кой ли им вярва!

94

Shark

преди 7 години

До Анонимен. Не, не бягам. Просто е безсмислено да се спори с развалена радиоточка, която повтаря едно и също с пяна на устата. В този случай или трябва да излезеш, или да спреш въпросната радиоточка. В случай не мога да спра развалената радиоточка да повтаря небивалиците си, затова излизам. Сега по-спокоен ли си, или пяната се увеличи. Внимавай, ще се задавиш!! ..... И да, на такива като теб ще им се натяква, защото забравяте. такива сте неблагодарни и в личен план, познавам такива като вас

93

До CREDOBONUM

преди 7 години

Хе-хе искам да видя рушкофилчетата освен с минуси с какво друго могат да отговорят на това мнение.

92

Анонимен

преди 7 години

До SharkРусофилите сте приели едно към едно думите на Жириновски, че българите са длъжни да лазят в краката на руснаците и да им лижат ботушите. И ги изпълнявате всекидневно и без всякакви задръжки. Но защо искате ние българите да следваме вашия пример? И още нещо. Човек не прави добрина някому за да му натяква цял живот, че му е длъжник а той е благодетел. Същото важи и за Русия.

91

Анонимен

преди 7 години

Прогноза : Турски поток никога няма да бъде направен ... Никога = докато Путин е на власт.

90

Анонимен

преди 7 години

до 133: Не намесвай българската история с военните престъпления на Кремъл в Аепо !

89

CREDOBONUM

преди 7 години

Отношенията ни с Русия трябва да се базират на чисто икономически пазарен принцип. Ние не искаме да ни дават газ без пари за имат влияние у нас. Ако не искат да правят почтен бизнес с нас, тяхна си работа. Няма какво токова да губим. Като са толкова отворени нека спрат продажбата на газ за прогнилия запад. Ама не им стиска , защото запада ще се изправи много бързо на крака и без тях, но те ще потънат в мизерия,

88

Анонимен

преди 7 години

До SharkСвършиха ти опорните точки и прецакан бягаш :)) колко типично за породата ти - стандартни родоотстъпници.