18

шоу

преди 7 години

Притиска ли Путин?кой виновниците за тази криза ли?тези който подкрепят тероризма ли?палячовци те не разбраха ли че Путин е лидер а не слуга като тях.

17

ужас

преди 7 години

Нямам думи страните който направиха този хаос и касапница в Либия и после в Сирия говорят за военни престъпления и глупости!?това е върха на цинизма.....

16

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм обичал франция , само французойките...

15

Циник

преди 7 години

Французина и ханъмата Мурксел могат да започнат директно извозване към Европа на милионите гладни арабески! Няма проблем....ще работим още повече, та да ги храним! Много ревностни последователи на педофилния им пророк са - ама иначе чакат наготово някой да ги освободи от шепата партизани ЕДНОВЕРЦИ! Повръща ми се вече от СИРИЯ ИРАК И БЕДНА АФРИКА!!! АЙ СИКТИР!!

14

Анонимен

преди 7 години

То е престъпление да оставите ИДИЛ да си вее коня с години и да си харчите старите бомби с бомбардировки от време на време !Като започна да има резултати ревнаха, че им е секнало кранчето ...Еде ...

13

zeus

преди 7 години

Знаете ли каква е рецептата за торта Оланд?Същата като за торта Наполеон, ама без яйца :)

12

Ут къдя нъ къдя

преди 7 години

Нямаше да има бомбандировки и разправии, ако бяха пуснали в действие Рамбо, Командо, Робокоп, Чък Норис и още някой друг герой на USA! До сега ИДИЛ, да си беше одил....! Ама не се сещаааат!!!

11

Българина

преди 7 години

А това какво престъпление е отрязването на ръцете на 40 000 деца в Конго от белгийския крал или 100 те войни на САЩ за 50г? Лицемери неземни

10

Анонимен

преди 7 години

Оланд повтаря едно и също като надраскана грамофонна плоча, типично явление за евроатлантическите меки китки.

9

Анонимен

преди 7 години

"Германия и Франция притиснаха руския президент Владимир Путин"Айде без вицове рано сабале. Тия мене не могат да притиснат, камо ли Путин.

8

Анонимен

преди 7 години

Следващият месец Русия едновременно ще превземе изцяло Алепо и ще изгони американската армия от Мосул. След това ще може да се преговаря.

7

Анонимен

преди 7 години

Тоест Путин им е казал че шефът е той, и че ако не им харесва могат да правят като вятъра.

6

Анонимен

преди 7 години

Путин си го преместил в другия крачол. Той може да си бомбардира когото си иска и както си иска, светът да не е собственост на САЩ! А ако някой има нещо против, да отиде в Кремъл да го арестува да го видим!

5

бай Иван

преди 7 години

Бомбадировките над Либия и Ирак не са военно престъпление,както и разрушаването на тези страни и появата на ИДИЛ!Но,бомбадировките над терористи в Сирия е престъпление,така е никоя майка не иска да им убиват децата!

4

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че Меркел обича арабелите повече от собствения си народ! Така че нейното каканижене е нормално.

3

Анонимен

преди 7 години

"Това беше ясен и рязък обмен на мнения. Бомбардировките са нечовешки. Те са ужасно изпитание за населението", отбеляза тя. "Ние знаем, че нищо не може да бъде решено само по военен път"-------ах тези лоши руснаци! не дават на ИД да си продава мирно петрола.

2

Су 34

преди 7 години

Винаги, когато "умерените" убийци на Запада започват да губят същият Запад започва да рони крокодилски сълзи за цивилното население в контролираните от тях зони.Но нищо не казва за същото цивилно население ежедневно обстрелвано от терористите в контролираните от правителството зони!

1

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата само в комплект се репчат на Путин. Иначе поединично са като наа*ани.