78

Наблюдаващ

преди 7 години

Браво, Алфа Рисърч, добра работа! Пипнали сте ги нещата.

77

Чиста манипулация

преди 7 години

Манипулация!!! Бай хо плаща на всевъзможни агенции за пропаганда и уж сондажи!Радев излиза балотаж, само че не с Цачева!Дали няма да започнат да разследват тези платени проучвания!

76

Анонимен

преди 7 години

Резултатът е такъв защото герберугите когато пускат бюлетините си представят Бойко, а не Цеца. А срещу слънцето не се гласува, нали? Страшното ще е ако я изберат - няма да повярват и да си признаят, че те са я избрали!

75

Гласувайте по съвест

преди 7 години

Гласувайте по съвест, а не този, който е посочила вашата партия.Задайте си въпроса - добре де, ако Цацева беше издигната от БСП или Реформаторския блок, ще гласувам ли за нея? Ами Радев беше издигнат от ГЕРБ, щях ли да гласувам за него?И ако се намери човек, за който бихте гласува независимо от коя партия е бил издигнат, това е вашият човек.

74

Доган

преди 7 години

То вие сините може направо за юнкер или клинтън да си гласувате или оня *** кери

73

Доган

преди 7 години

Едните комунисти а другите баш кумуняги или кумуняги с маски ха ха колко нещастен народПредпочитам оригинала

72

Анонимен

преди 7 години

При нас в Красна поляна избирателната активност се увеличава като се постъмни. Не знам защо предпочитат тъмнината, но в тъмното откъм Факултета пристигат на големи групи едни неграмотни субекти, за да гласуват. Не знам кой ги организира и води, но на всички избори е така.

71

Доган

преди 7 години

Ако беше кандидат магистралната лейди можеше да си помисля да гласувам за нея

70

Рафа

преди 7 години

ПРОЦЕНТИТЕ НА ГЕРБЕРУХАТА СА СИЛНО ЗАВИШЕНИ. ОСВЕН ТОВА ДОРИ И РФОРМАТОРИТЕ НА БАЛОТАЖА НЕ СА ТОЛКОВА ЛУДИ ЧЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЦЕЦА.

69

Svinetkata

преди 7 години

До Да на Цецка Цачева !Да ти пее поп *** !!!

68

недейте

преди 7 години

Не знам защо се караме заради тези продажни социолози и корумпирани агенции?скоро са изборите и тогава ще видим.....

67

as

преди 7 години

не вярвам

66

Анонимен

преди 7 години

"Пуснете собствената си анкета. Защо я криете? Там нещата са доста различни! А са участвали доста повече хора..."Не че нещо, ама аз намерих начин да гласувам колкото си искам пъти в тази анкета :) И пуснах около 20-30 гласа за и същи човек. А се съмнявам да съм единственият, който е успял да намери този проблем с анкетата. Така че резултатите от там ще са доста изопачени.

65

защо

преди 7 години

ГЕРБ предаде България а те гласуват за тях,това е скандално....

64

росен

преди 7 години

*** народ! "Не народ , а ***", както е казал дядо Славейков. Такъв глупав народ си заслужава съдбата! Какъв човек трябва да си, за да тръгнеш да гласуваш за тази продажна "***"!

63

:)

преди 7 години

Пуснете собствената си анкета. Защо я криете? Там нещата са доста различни! А са участвали доста повече хора...

62

Осведомен

преди 7 години

Алфа рисърч се продадоха на ГЕРБ преди няколко години...Интернет потребителите имат други нагласи !

61

М, да ...

преди 7 години

До izhАй помисли малко кой кого плюе! Не е ли Алфа Рисърч, Герб /барабар с кандидатите им/, не е ли Борисов когато ги представи тези кандидати да изхрачи/изплю върху българските граждани/народ! пп. припомням, ББ при обявата на кандидатите си нарече родните ви майки * /не се знаело кой от многото е бил бащата/, а вас самите * Та кой кого плюе, м! Аз имам една майка и един баща и винаги ще е така!

60

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Пропагандната машина работи...яко,за силните на деня и промива...мозъци.тоест нашите дето четем в сайтове и медии нечии платени...проучвания и може да се...повлияем.Пита се;тези които не четат,а те са милиони,за кого ще гласуват.Пропагандата...мълчи за тях и се надява.да заобичат Боко още повече,въпреки милионите работещи,на минимални заплати и милионите пенсионери с мижави индексации от 4-5 лева,вече 5-6 години,откак Боко се...вихри във власта.За тях проучването дума не...обелва;защо,не...знам.

59

Анонимен

преди 7 години

Дневалния неска го нема събрал е минимума доволен е а дано му приседне да е радостен радоста на народа чустваи се щаслив